Şimdi Ara

E.C.A, LG ve MİDEA Klima Önerisi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
12.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evime Klima taktıracağım bütcem 2600-2000 arası ve bulduğum markalar e.c.a lg ve mideadır. LG artık anadolu yakasındaki bayiler ile anlaşmalarını iptal etmiş ve avrupa yakasından göndermektedir E.C.A serviside evime yakın fakat midea aklım kaldı. Klima konusundan anlayanların önerilerini bekliyorum.

LG Sirius Deluxe Inverter AS-W126J1R0
    E.C.A Spylos 12

Midea belirtilen bütçede model 12btu önerebilirsiniz.

Şimdiden Teşekkürler.

• Elginkan gurup can'dır.
  • Genelde midea öneriliyor, şaşırdım Eca önerilince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim. ECA hangi modelini kullandığınızı öğrenebilir miyim? yada belirtmiş olduğum modelimi kullanıyorsunuz.
  • Yaa arkadaşlar klima karsilastirmalarina bakiyorum e.c.a. spylos birçok klimadan açık ara önde gözüküyo ancak ne kullanan ne de hakkında doğru düzgün bir yorum bulamadım. Herkes dolamış diline daikin mitsubishi vb. Tamam da kardeşim bütçem yok diyorum e.c.a nin verileri de aşağı kalmaz diyorum. Klima alicaksan daikin mitsubishi vb. Diyolar yine yokmu şu klima hakkinda bilgisi olan acaba??

• kont_deep K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende senin gibi karşılaştırma verilerine dayanarak burada E.C.A sorguladım ama kullanana rastlamadım henüz. Tek gördüğüm karbon filitre özelliği dışında extre filitre bulunmamaktadır kalan tüm özellikler neredeyse aynı lg 4 yönlü üflüyor extra çift filitre vs var midea yanlış olmasın 2 yönlü extra temizlenenen filitre vardı. birileri güzel örnekleme bekliyoruz.
  • zaf3r89 Z kullanıcısına yanıt
    Gönül çok isterdi lakin hakkında yorum yaptığımız her klimayı kullanamıyoruz maalesef.
    Kullanıcı yorumu için ECA ürünlerinde biraz erken zira çok iddialı değiller klima sektöründe, Yani bu günün ECA sı 2 yıl öncenin BAYMAK kliması gibidir, 2 yıl önce BAYMAK için de biz önerirken herkes ''Bu ne yaaaa BAYMAK kombici değilmiydi?'' gibi sorular sorar ve yorumlar yaparken biz ürünün alınabilir olduğunu yazmıştık ve son 2 yıldır satış grafiklerinde ekonomik yapısı nedeniyle bir çok markaya nal toplattı ilgili marka :)

Hocam ısrarla yazarım, Markalara takılı kalmayın, markadan ziyade ürün özelliklerine ve size güvence sunan firmaya bakın. Dikkat ederseniz size ilk yaptığım yorumda ECA klima markası olarak değil Elginkan gurup olarak yorum yazdım.

neticede biliyoruz ki BAYMAK gibi Elginkan da klimasını kendisi üretmiyor. Eğer illa ki üretici firmadan klima almak isterseniz MİDEA tercih etmelisiniz lakin üzerinde MİDEA yazmasına rağmen MİDEA kompresör kullanmadıkları klimaları olduğunu da hatırlatmak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E.C.A Marka klima Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam Değerli cevabın için teşekkür ederim. ECA araştırmak adına tekrar tekrar baktım sonuç alamadığımdan en doğrusu bayiyi aramak dedim ve bana yakın olan bayiyi aradım. Bayi soğutma ve ısıtma olarak destek veriyor. Her neyse aradıktan sonra bu klimanın satışını yapmadıklarını ve desteğini vermediklerini öğrendim. Çağrı merkezi aradım durumu anlattım kartal' da şubesi olduğunu belirttiler. Kartal servisi aradım telefon numarası çalmıyordu ve E.C.A klimadan vaz geçtim. LG çok istedim ama lg fiyat farkı 500tl ek olarak taktırırken sürecin cok uzaması(Anadolu yakasında şimdilik servisleri bulunmadadığından) Midea Black serisine karar verdım yine yakınımda bir servisi aradım kendisi gayet açık sözlü ilgili anlattı black varken 300tl farklı olanı alma hem estetik olmaz teknik özellikleri aynı vs gibisinden yorumlardan bulundu. ek olarak ücretsiz keşif LG' de ücretli 50tl vs aradığımda yakın olmamızdan dolayı hızlı gelebileceklerini belirttiler. Kısaca midea tercihim bü önümüzde ki cuma çağrıp keşif yaptırıp taktırıyor olacağım. Ek olarak şikayet var üzerinden midea müşteri hizmetleri ilgili olduğu görülmektedir. Teşekkürler yardımınız için

Seçiminizin hakkınıza hayırlı olmasını dilerim hocam, Üretici firmadır takdir ederiz lafımız yok yete rki hangi marka olursa olsun biz tüketicileri üzmesin yeter. ECA için üzüldüm açıkçası ve ben mutlaka yazarım bu konuyu kendilerine.
  • Hocam midea Black ile ilgili yorumunuz nedir? Kompresörü midea mı? Veya gree lomo nasıldır? İzmiteki servis ikisini de satmaktadır

• Farklı bir forumda da konu açmıştım reklam olmaması adına paylaşmıyorum adını orada midea black kompresör' ün E.C.A kompresör' üne oranla küçük olduğu E.C.A komopresör' ün 102cm3 olarak büyük olduğunu belirtmişlerdir.Midea karar kıldım fakat E.C.A servisi ile ilgili aklımda soru işaretleri olmasa E.C.A tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaf3r89

Farklı bir forumda da konu açmıştım reklam olmaması adına paylaşmıyorum adını orada midea black kompresör' ün E.C.A kompresör' üne oranla küçük olduğu E.C.A komopresör' ün 102cm3 olarak büyük olduğunu belirtmişlerdir.Midea karar kıldım fakat E.C.A servisi ile ilgili aklımda soru işaretleri olmasa E.C.A tercih ederdim

Midea ne kadar fiyat aldınız bide Anadolu yakası hangi Bayisi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    pazarlık henüz yapmadım 2200 çekti internette daha uygun fakat internetten aldığınızda midea sorun çıkarmaktadır. bayide pendik kavakpınar
    Eyvallah vakum yaptırmayı unutmayın.
  • Teknoloji ve F/P olarak Midea. Toshiba teknolojisi şimdi bunlarda.
    Ama gördüğüm kadarıyla servisleri biraz fazla paragöz gibi.
    Önce merkezle konuşup bulunduğunuz yerdeki servise bir ayar verdirin derim.
  • Midea vaz geçtim tamamen ilgisiz ve paraya doymuş bir servis ile firmaya denk gelmişim. Keşif için çağırdım tarih aldım. Sonrasında aklıma takıldı ve klima takılırken alçı çekip çekmediklerini sordum fakat kendileri silikon yada köpük yaptıklarını işlerin yoğun olduğunu söylediler ve bahaneleri bu :) çağrı merkezi aradım durumu anlattım servis ile görüştüler bana döndüler ve rica ederseniz alçı çekeceklerini belirttiler. Aradım servisi yok abi işimiz yoğun uğraşamayız dediler ve bende iptal ettim. Ben böyle bir firma görmedim ...
  • midea karar vermeden E.C.A araştırırken E.C.A merkeze şikayet oluşturmuştum ve arkasından hemen aramışlardı fakat midea yan çizdiğinden mail atan ve arayan kişiyi aradım şansa görüştüğüm kişinin evde bulunduğu bölgede cumartesi gelip uğrayıp keşif yapacak sorun olmazsa E.C.A taktırmış olacağım.
  • Midea blanc takıldı bugun gelen ekip ben söylemeden vakum yaptı 20 dk, memnun kaldım ekipten bakalım cihazdan da umarım sıkıntı yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 13 Temmuz 2017; 22:18:56 >

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Hocam senle özelden de görüşmemiz üzere :) bu servis ya adam seçiyor yada paraya doymuş malesef sana destek veren servis bana ilgi dahi göstermedi.
  • Aynen komik olmuş baya karar verdinmi peki yeni cihaza

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.