Şimdi Ara

E-devlet’e soy ağacı sorgulama hizmeti eklendi: Alt-üst soy bilgisi sorgulama (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
22
Favori
284.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pffffffft, sana açıldı sandım bana da açılır şimdi diye seviniyordum
  • Beklemedeyim bende. Umarım saçma bir soyum yoktur. Kendimi doğduğumdan beri Amerikalı hissediyorum.
  • Ara sıra yenile sayfayı zaman aşımına uğruyor login olman gerekiyor tekrardan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 8 Şubat 2018; 18:20:8 >
  • 2. adımda rahat acılıyor izmirden ama sıkıntı şu belge olustur da Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz. bu cıkıyor maalasef 14 40 da başlayan bekleme husranla sonuclandı bende acaba 1. dunya savasından önce buyuk dedem patısah torunu fılan mı mıras kaldımı ona bakcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: resultante.importante

uzun süredir bekleyenler sayfayı yenilesin belli bi süreden sonra veri akışı kesiliyor boşa beklemeyin

Bence beklemeye gerek yok. Ben uzun süre bekledim sonra pes ettim, şu haliyle siteye girmek loto tutturmak gibi bir şey.Uğraşmak için fazla zamanınız olması lazım. Keşke sistemi yoğunluk ihtimaline karşı hazırlasalardı.
  • BrednL.triceps kullanıcısına yanıt
    pof serverlar pırasadan yapılma herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Bende açıldıda. Burada sadece benim adım var?

kendi imkanlarınla doğmuşsun hocam ,tebrikler

• bakan çıksın kardeşim kasıyor.
  • arkadaşlar kerimcan durmaz paylaşmış yeni .haremden sorumlu sümbül aganın 5 kuşak torunuymuş mk
  • 1850 civarına kadar kendi soyumu biliyorum. Yalnız o tarihten beri aynı yerdeyiz. Ondan öncesinde de mi buradaydık yoksa o zaman bir yerden mi göç ettik onu merak ediyorum. Bakalım çıkar inşaallah.

• Şu gören çıksın kasıyor esprisini görmekten kusucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    He o zaman sorun yok bi an soy ağacım ondan ibaret sandım 😀

• Somali kökenli çıktım lan
  • beklemede 4 saati devirdik bakalım dibineee kadarrr
  • madem nüfus müdürlüğüne gidecez niye bu uygulamayı yapmışlar.(Daha benim ekranda gelmedi gelenlerin dediklerine göre söyledim)
  • Yoğunluk var diye kaldırmasalar bari.
  • ''Belge Oluştur''u tıkladıktan sonra amansız beklemeye alıyor.
    1 saattir şu belgeyi oluşturamadık. Lanet olsun!
    Zaten bir işimiz doğru çıksa, kendimi bir rüyada sanacağım...
  • instance kullanıcısına yanıt
    Onun farklı bir versiyonu lise zamanı bizim sınıfta vardı. Çocuk çok övünüyordu ben türküm, kolumu kesin türk kanı akar diye gezinen biriydi sene sonunda bunların komşusu olan hoca, senin baba tarafın bulgar göçmeniydi değil mi dedi çocuğun yüzü domates gibi oldu 2-3 gün boynu bükük gezdi çocuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

''Belge Oluştur''u tıkladıktan sonra amansız beklemeye alıyor.
    1 saattir şu belgeyi oluşturamadık. Lanet olsun!
    Zaten bir işimiz doğru çıksa, kendimi bir rüyada sanacağım...

Saat 4 buçuktan beri ilk aşamadayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkilere bu durumu sorduğumda genelde kaçamak cevap veriyorlardı o yüzden yıllardır böyle bir hizmet bekliyordun. Umarım 1800lerin başlarına kadar gidiyordur benimki

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.