Şimdi Ara

E-devlet'e tüm telefon ve internet tarifelerini karşılaştırma özelliği geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bimcell e geçtim,rahatladım seneler önce.
    O Turkcell ve Vodafone nun 50 tane kafa karistiran tarifelerinden bi de bişi çıkarmışlar sil süpür bilmem ne,aran kazan filan.Ya bi defolun gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt

haddini bil, tabii ki de araplar için. biz kimiz ki bizim için milyar dolar harcasınlar. yine olsa yine harcarlar araplar için.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Devir için illa şubeye 150 lira bayılman gerek. Belki 200 olmuştur…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna sevinmeyin bence. bu üç firma birleşip en kötü paketi en pahalı fiyattan sunar. örnek:

bUrAsI tÜrkİyE gArdAş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 29 Nisan 2022; 9:8:17 >
  • Ya ne çekti bu miller yeter ya şu işleri ehline teslim edin, bi sistemi döndürmediniz!! yazıklar olsun size.

• iyi bir çalışmaya benziyorsite site gezip tarife tarife karıştırmaya gerek kalmadan düzenli bi şekilde isteyen istediği tarifeyi seçer bu sayede

• Faydası yadsınamaz

• ARISLCK kullanıcısına yanıt

Türk telekomu aradım geçen müşteri hizmetleri için normalde türkçe konuşur sonda da az da olsa ingilizce konuşurdu. Şimdi onun yerine daha evrensel bir dil olan arapça konuşuyor.

Neyse telesekreteri dinlerken yanlışlıkla 8 e basmışım hop müşteri hizmetleri çıktı direk hkfdokgofdso jfgsısdjg bişiler dedi.

Türkçe konuşan yokmu dedim. Sizi aktarıyorum dedi sonra türkçe aktarmadı menüye geldim yine. türk müşteri temsilcisine bağlanmam en az 2 dk sürdü. Defalarca o menüden o menüye attı.

Ama araplara hemen 8 e bas konuş....

Ben asla milliyetçi değilim. Hiç bir ırkıda aşağılamam arapları bile, banane.

Ülkeye mülteci gelmesine de karşı değilim gelsin.

Ama eğitimsiz vasıfsız yobaz ahlaksız karaktersiz kültürsüz görgüsüz kısaca sığır bir kitle değil.

Benim ülkeme mülteci girecekse benim ülkemin ortalamasından her yönden üstün olmalı.

Ülkemin gelişimine katkısı olmalı.

Suriyelilerin afganlıların kime neye katkısı var.

Normal bir insandan tek artıları çok hızlı çoğalmaları.

Zaten düşük seviye insanlar insani olarak türkiyenin bile 50 yıl gerisindeler.

İyice ortalamamızı düşürüyorlar.

Bunlar burada doğumdan vatandaşlık kazanan çocukları dahil hersi bir bir iptal edilip hızlı bir şekilde sınır dışı edilmeli.

Beka ise bundan önemli beka sorunumu var.

• frzstate kullanıcısına yanıt

Adamlar koyun gibi sürüyle giriyorlar sınırlarımıza, bu arada twitterda sığınmacı gündem diye bir sayfa var oralari pek takip etmeyin ırkçı da olursunuz, milliyetçi de. O sapık Pakileri sığınmacıları göre göre insan nefret ediyor bunlardan.

• Güzel bir özellik.

• Bence yurtdisindaki kontorlu hatlar gibi altl limitsiz kontor yukleme ozelligi gelmeli isteyen 3 tl bile yukleyebilmeli paket 25 tl ama illa minimum 50 tl yukle diyolar ne anladim.

e devlet hacklenmese iyi aslinda :)

• bir haltı beceremez bunlar vatandaş umurlarında değil

zaten vodafone türktelekom türkcell bunların yüzlerce kafa karıştırma tarifesi var birde buna geçemezsin ona geçemezsin diye ayırıyolar 300 liradan 100 liraya düşürüyolar tahahütle ki cayarsan her ay 200 lira cayma bedeli alsın buna göz yumuyor btk internet zaten rezalet upload düşük fiyatlar pahalı yatırım yuok hızlar artmıyor aynı altyapıda fiyatlar artıyor ama btk en ufak işe yaramıyor

• Almanya'da yaşıyorum, gittiğim bütün devlet dairelerinde, kağıt-dilekçe işlerinde, çalışanı olsun, oralara işi düşeni olsun "yaaaaa E-devlet" deyip duruyor. İnsanların e-devlet'i bilmelerini şaşırmıştım. Job-center, sigorta şirketleri, bankalar özellikle sayıp sövüyor. Her yerden kağıt fışkırıyor.

Bu güzelim ülkede hala otobüslere polisler binip, 2 mahalle değiştirmek için kullandığın 10 dakikalık otobüsün içinde "dikkat, herkes otobüs biletini cebinden çıkarsın, kontrol var" diye bağırabiliyor. Telefon hattı mı kaybettin, kimlik mi kaybettin, AOK kartını mı kaybettin... mıçtın. Bazı resmi belgelerin ulaşması 2-3 ay sürebiliyor. Bir diplomayı Almanca'ya çevirtip, kredi dönüşümünü yaptırmak 9 hafta sürdü  

Telefon numarası-adres değişikliği tanımlamak 3-4 hafta falan sürüyor ev telefonu için. Size verilen her kağıda 8 yıl boyunca sahip çıkmak zorundasınız. Resmi bir evrağı kaybetmeniz durumunda, ya tedariği için verilen süreyi, yada size "bizi ilgilendirmiyor" denmesini göz önüne almış oluyorsunuz. En ufak bir işe-güce kolumuzun altında yığınla kat kat kağıtla gidiyoruz  

Bizimkiler nasıl başardı bu e-devleti arkadaş. Kim yaptı, nasıl yaptı acaba, bir araştırasım geldi. Almanlar dijitalize banka ve devlet işleri için 4 yıldır yatırım yapıyorlar, hala daha ne zaman geçileceği belli değil, 10 yıl sonra diyen var 20 yıl sonra diyen var.

Not: Lütfen konunun e-devlet oluşunu unutmayın arkadaşlar. Biliyorum Türkiye sorun yumağı, sağır değiliz, kör değiliz. O yüzden iphone'dan, arabadan boş muhabbet açmaya çalışmayın. Konu devlet-banka-resmi işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 30 Nisan 2022; 21:16:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.