Şimdi Ara

E-devlet Öğrenci Belgesinde öğrencilik hakkı yoktur yazıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E-devletten öğrenci belgesini aldığımda

Ögrencilik Hakkı Var mı? : Hayır
    Ögrencilik Hakkının Bittigi Tarih : 03.09.2014 gibi iki tane sıkıntı ifade var.Problemin ne olduğunu bilen var mı?Ders kaydımı yaptırdım.Aynı sorunu yaşayan,bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.
     E-devlet Öğrenci Belgesinde öğrencilik hakkı yoktur yazıyor?

• Yani öğrenci indirimi paso gibi şeylerden faydalanma hakkın yok sadece okuyabilirsin anlamına geliyor
  • öğrenci değil mi sonuçta neden o şeylerden yararlanma hakkı yok?
  • hayır öğrenci değil kayıt falan yenilememiş

minubus vs dolaylı haklar kaldırılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

hayır öğrenci değil kayıt falan yenilememiş

peki ssk ya versem sigortam başlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

quote:

peki ssk ya versem sigortam başlar mı ?

başlamaz birader seneye açıköğretime başla dönemlik 200 civarı verirsen başlar

• Merhaba arkadaşlar aynı durumdan bende mağdurum. Lakin şöyle bir durum var benimde öğrencilik hakkım bitti . Öğrancilik hakkımın bittiği tarih 16.09.2013 bakın tarihe dikkat edin 2013 . Şöyle saçma bir durum var ben 2014 de çatır çatır öğrenci indiriminden faydalandım iett de o nasıl olacak . Üniversite veri tabanına mı bakmıyor ne yapıyor bilemiyorum .(bu arada üniversite açıköğretim )
  • Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanlerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ???
  • ??? + ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET-OUT -- 26 Mayıs 2015; 17:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LET-OUT

Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanlerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ???
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET-OUT -- 7 Haziran 2015; 1:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LET-OUT

Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanelerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ???

???
  • bunu çözen oldumu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

bunu çözen oldumu acaba ?

Dun kayit yeniledim simdi ogrenci belgesi cikardim kagitta yazani gorunce sok oldum cozebildimiz mi tam kart basvurusuna gidiyordum

• bana yök sistemiyle ilgili sıkıntı olduğunu söylediler ama öğrenci kartı çıkartamıyorum kayıptı. bide 3. sınıf nasıl olmaz anlamıyorum
  • quote:

askerlik tecili içinde geçerli mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.