Bildirim
E-devlet Öğrenci Belgesinde öğrencilik hakkı yoktur yazıyor?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yani öğrenci indirimi paso gibi şeylerden faydalanma hakkın yok sadece okuyabilirsin anlamına geliyor -
öğrenci değil mi sonuçta neden o şeylerden yararlanma hakkı yok? -
hayır öğrenci değil kayıt falan yenilememiş
minubus vs dolaylı haklar kaldırılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
peki ssk ya versem sigortam başlar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arabasevdası
quote:
peki ssk ya versem sigortam başlar mı ?
başlamaz birader seneye açıköğretime başla dönemlik 200 civarı verirsen başlar
Merhaba arkadaşlar aynı durumdan bende mağdurum. Lakin şöyle bir durum var benimde öğrencilik hakkım bitti . Öğrancilik hakkımın bittiği tarih 16.09.2013 bakın tarihe dikkat edin 2013 . Şöyle saçma bir durum var ben 2014 de çatır çatır öğrenci indiriminden faydalandım iett de o nasıl olacak . Üniversite veri tabanına mı bakmıyor ne yapıyor bilemiyorum .(bu arada üniversite açıköğretim ) -
Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanlerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ??? -
??? + ++
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET-OUT -- 26 Mayıs 2015; 17:38:58 > -
+quote:
Orijinalden alıntı: LET-OUT
Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanlerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LET-OUT -- 7 Haziran 2015; 1:05:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LET-OUT
Arkadaşlar Açık Öğretim 2.Dönem kayıt yenilemedim ve E-devlette öğrenci hakkı yoktur yazıyor pasoda falan sıkıntı yok ama Hastanelerde yani sgkdan yararlanabilirmiyim ..... ???
??? -
bunu çözen oldumu acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCr7
bunu çözen oldumu acaba ?
Dun kayit yeniledim simdi ogrenci belgesi cikardim kagitta yazani gorunce sok oldum cozebildimiz mi tam kart basvurusuna gidiyordum
bana yök sistemiyle ilgili sıkıntı olduğunu söylediler ama öğrenci kartı çıkartamıyorum kayıptı. bide 3. sınıf nasıl olmaz anlamıyorum -
quote:
askerlik tecili içinde geçerli mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X