Şimdi Ara

e-fatura 10 dakika ücretsizmiş ama ne zaman !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda arttım ama göremedim tt e-faturaya geçenlere 10 dakika şehir içi kullanım veriyormuş, bu 10 dk hesaplı hatta verilen bedava konuşma gibi mi? Yani yok gece 10 dan sonra ara , yok sabah 5 ten önce ara gibi bir kısıtlaması var mı?

bilgisi olan lütfen yazssın, tavsiyeleriniz neler?

• kısıtlama yok reklam panosunda gördüm ayda 10dk mış ama asla inanmıyorum illa bi zıvırtı çıkar. onlar ayda 10 dk yapmazlar
  • bencede vardır birşey, biraz daha bekleyelim bari.
  • Ayni şeymi bilmem ama geceleri saat 11 ile sabah 7 arasında sınırlı bir hak. her ay toplam 10 dakika bedava.
  • gece 10dan sonra bedava zaten, 10dk olsa ne olmasa ne...

tüm kredi kartlarım falan e-ekstre geliyor ama sırf telekoma inat e-faturaya geçmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 18 Nisan 2008; 23:01:30 >
  • Ben kullanılabilecek her yerde online faturadan yana olduğumdan başvurdum 3 gün önce, sözde arayıp onay alacaklardı, aramadılar hala.
  • bana da yıllardır bankadan ekstreni email olarak al 5 ytl verelim diyorlardı geçenlerde 10 ytl ye çıkardılar hala almadım her faturanın 60 ykr masrafı var en az oradan yırtalım istiyorlar yoksa ağaç falan umurlarında değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telekoma inat hayatta gecmem gelen faturaları geri donustururum gene gecmem
  • Türktelekoma inat e-faturaya geçmeyip biriktirdiğimiz faturaları geri dönüşüm için biriktirme kampanyası düzenlenmeli.Türktelekom kağıt masrafından kurtulmak için 10dk gibi bir konuşmayı ücretsiz yapıp kağıt harcamalarını kısarak kâr elde etmeye çalışıyor.Kim Türktelekomun daha fazla kâr etmesini ister?
  • neye inat yapıyorsunuz ki kağıt fatura bisürü gereksiz masraf ve zaman harcaması bence hiçbişey vermeseler dahi e-fatura
  • Bu e-fatura olayı bence gerçekten iyi bir şey. Telekoma kızabilirsiniz ama kesilen ağaçlar ülkemizin ağaçları. Şahsen başvurumu yaptım.
  • 1o dk yetmez 20 dk yapmaları lazım milyarlarca ytl haksız kazanc elde ediyorlar elin gavurları gerci bunkarda kabahat yok kabahat yok pahasınına telecom gibi tekelleri satanlarda
  • İnat uğruna değerli şeyleri de harcamayalım bence, her ne kadar başta şirketler yararına bir uygulama da olsa yine de ülkemiz için de yararlı bir proje.
  • 2008 sonuna kadar 10 dakika kampanyası, ondan sonra fatura göndermeyip kar etmeye başlayacak. ayrıca arkadaşlar sadece kağıttan değil posta masrafından da kurtulacak, bu sene 3 milyar YTL kar etmiş seneye artık 4 milyar YTL kar eder. satanlar utansın diyeceğim ama eşek derisi gibi surat var heriflerde utanmazlar ki. Telekoma para kazandırmayın arkadaşlar her ne kadar ağaçlar üzülsem de. Telekom
  • Değil 10 dakika 10.000 dakika verse e faturaya geçersem namerdim sadece kağıt ve posta masrafından kar etmek için yapıyorlar sabit kazığıda adsl için mecbur ettiklerinden almak zorunda kaldım inşallah yakında başka alternatifler çıkarda sabit telefonu kırarım ( eskiden köylere elektrik gelince vatandaşlar trafonun yanında gaz lambalarını kırarlardı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 22 Nisan 2008; 8:39:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.