Şimdi Ara

E FOOTBALL PES 2021 SEASON UPDATE [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2021 SEASON UPDATE STEAM VERSİYON ANA KONU [PC]

Oyunun Steam Resmi Çıkış Tarihi:15 EYLÜL 2020

NOT : 14 Eylül itibariyle Steam'de henüz ön yüklemeye açılmadı. Ön yükleme açıldığında konu güncellenecektir.

Konami'den gelen açıklamaya göre; Türkiye Süper Lig'de dahil olmak üzere birçok ligin takımları ve kadroları 22 Ekim 2020 tarihinde oyuna gelecek geniş kapsamlı update ile güncellenecek. Oyun çıkışında birçok ligde güncel kadrolar yer almayacak.

Oyunun Güncel Steam Fiyatları;

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE ARSENAL EDITION 75,00 TL

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE FC BAYERN EDITION 75,00 TL

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE JUVENTUS EDITION 75,00 TL

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE MANCHESTER UNITED EDITION 75,00 TL

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE FC BARCELONA EDITION 75,00 TL

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE STANDARD EDITION 65,00 TL

Kütüphanenizde PES 2020'ye sahipseniz kulüp paketlerinde %20'lik indirim uygulanıyor ve fiyat 60,00 TL'ye düşüyor.

Resmi Trailer'ı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz;

Yeni bilgiler geldikçe paylaşılmaya devam edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 14 Eylül 2020; 9:46:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

E FOOTBALL PES 2021 SEASON UPDATE [PC ANA KONU]

E FOOTBALL PES 2021 SEASON UPDATE, popüler futbol simülasyonu serisinin en son sürümüdür. Oyun, 15 Eylül 2021'de Steam'de PC için yayınlanmıştır.

SEZON GÜNCELLEMİ, güncellenmiş kadrolar ve stadyumlar da dahil olmak üzere orijinal oyuna çeşitli güncellemeler getiriyor. Oyun ayrıca oyunun oynanışını ve grafiklerini geliştiren yeni özellikler içeriyor.

PES 2021 SEASON UPDATE'in en dikkat çekici özelliklerinden biri "Matchday" modudur. Bu mod, gerçek dünyadaki futbol maçlarının haftalık olarak oyun içinde yeniden yaratılmasını sağlar. Oyuncular, en sevdikleri takımları seçip rakiplerine karşı mücadele edebilirler.

Oyun ayrıca "Master League" ve "myClub" gibi popüler modların yanı sıra çok oyunculu çevrimiçi oyunları da içeriyor.

Eğer bir futbol hayranıysanız ve gerçekçi ve sürükleyici bir simülasyon oyunu arıyorsanız, E FOOTBALL PES 2021 SEASON UPDATE kesinlikle göz atmaya değer bir oyundur. Oyun, güncellenmiş içeriği, geliştirilmiş oynanışı ve çok çeşitli oyun modlarıyla uzun saatler boyunca eğlence sunuyor.

Oyunu Steam'den {steam pes 2021} adresini ziyaret ederek satın alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PS'de ön yükleme açıldı ama Pc'de henüz açılmamış ön yükleme. Umarım geçen yıl Pes2020'de olduğu gibi yine Pc indirmesi oyunun çıktığı gün akşam saatlerine kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan indirmeyi genellikle açmıyor. Steam çok ilginç, bunu hep yapıyor daha yeni Microsoft Flight Simulator 'de de yaptı 100 GB lık oyun.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl da oyun çıkışından önce indirmenin açılmasını bırakın, oyun çıktığı gün bile saatler sonra indirmeye açılmıştı Steam'de. Artık Steam kaynaklı mı Konami kaynaklı mı bilemiyorum. Bu yılda ön yükleme için çok umutlu değilim açıkçası.

• bekliyoruz bakalım umarım oyun çıkmadan steam indirmeye açar
  • Pes'de Fifa'da şu VAR sistemini getirmedi bu sene. Oysaki güzel bir yenilik olabilirdi. Aynı oyunu piyasaya sürüyorlar bari gönül alacak birkaç bir şey koyunda göze batmasın.

Birde Pes'in acil olarak top toplayıcı eklemesi lazım maçlara. Fifa'da var Pes nedense yıllardır oralı olmuyor. Taca çıkınca topu almaya futbolcunun kendisi koşuyor sürekli, komik bir görüntü oluyor :)
  • Konun hayırlı olsun

pes 22 baştan sona yeni oyun olucak o yüzden bu sene sadece öylesine oynamak lazım.

Senin messiyle benım beckham bakalım neler yapıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Selamlar kardeşim. Bir sene daha söve söve oynayacağız desene :)

Ben güncel kadrolarla süper lig kariyeri yapmak için heyecanlanıyordum ki sonra oyunun 22 ekimde alacağı büyük güncellemeye kadar bizim Süper Lig dahil birçok ülkenin liginin güncel olmayacağını öğrenince biraz hevesim kaçmadı desem yalan olur. üç beş gün zaman isteseler anlarımda çıkışından neredeyse 40 gün sonra oyunun güncel kadrolara sahip olacak olması trajikomik. Benim gibi My Club'dan pek hazzetmeyenler için oyunun asıl çıkış tarihi 22 ekim gibi oldu resmen. Zaten sıfır yenilik ile geliyor oyun, yapacakları tek şey kadroları güncelleştirmek onu da becerememişler açıkçası. Pes 2022 için de pek güvenemiyorum Konami'ye ama inşallah şaşırtılar beni de düzgün bir futbol oyunu oynarız. Düzeltmeleri gereken çok mekanik var, çok eksik var...

Konuyu favoriye ekleyip öne çıkaralım lütfen. Biraz canlansın.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    üç beş demeyelim boş geçmeyelim

PES 22 güzel olucak yeni oyun herşeyiyle iyi düşün iyi olsun

Co op oynayacaz daha boşuna mı messi aldırdım sana
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Oynayacağız tabi, co op sarıyor baya :)

• oyun season update olduğu için mantıken pes 2020'yi indirmek pre load mantığında olmaz mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluepaw -- 14 Eylül 2020; 11:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluepaw

oyun season update olduğu için mantıken pes 2020'yi indirmek pre load mantığında olmaz mı sizce
    Hayır hocam, ayrı oyun olarak indirilecek. Kütüphanede zaten 20 ile 21 ayrı oyunlar gibi gözüküyor.

• Pc için sadece 1 tane takım edition versiyonu mu alınabiliyor? Ben hepsini almak istiyorum ama alamıyorum
  • Steamdeki süreya bakarsak salı akşam 7 de anca açılacak indirmesi vs akşam 10 da oyuna gireriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 14 Eylül 2020; 15:3:42 >
  • Maalesef alonmıyor. Şöyle bir açık steamde 2. Versiyon alıp iade ettiğinde coinsler iade olmuyor😅. 2020 de tqkım wsitonların hepsini alıp iade etmiştem hepsinde gelen 300 coins hesapta kalmıştı. Konami bunun farkında bu yüzden çoklu satışa kapattı. Kurt bonuslarını beğenmesse oyunu iade dip 20 tfark veeip yeniden alabilirim.

aynı şekilde offline için aldım kadro güncellemesi olayı bayağı canımı sıktı yeni öğrendim neyse bekleriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 14 Eylül 2020; 16:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buralara da bi geldik

aynı şekilde offline için aldım kadro güncellemesi olayı bayağı canımı sıktı yeni öğrendim neyse bekleriz artık
    Yapmayı taahhüt ettikleri tek şey bu ama bunu da batırdılar. Tüm transferler aynı gün gelmesin yetişmesin razıyım ama oyun çıktıktan 40 gün sonra güncellemek ne demek ya :( deki eylül başına kadar netleşen transferler geliyor, sonrakiler bir hafta arayla gelecek falan desin kimse tepki göstermez zaten. Ama ciddi abartı bir süre bekletecekler milleti. Para kazandırdığı için tüm odaklarını my club moduna harcıyorlar maalesef.

evet ama en azından bu kadar bariz bir şekilde belli etmeyebilirlerdi ben sırf güncel kadrolar için aldım my clubla işim yok neyse artık ne yapalım
  • Konu açmadan önce araştıralım, zaten bir ana konu vardı:

eFootball PES 2021 (Season Update) [PC ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144726886
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.