Bildirim
E Gözükmüyo(DVD_RAM SÜRÜCÜSÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilmiyorum
ama adres cubuguna e: yazıp entıra basarsan girer içine -
Tam olarak yanıtlarmıyım bilmiyorum ama yeni bir kullanıcı acıp orada oturum ac ve bak muhtemelen gelmesi lazım.. -
her iki yollade denedim olmadı
her bilgisayerde bılunan ÇIKARILANİLİR DİSK AYGITLARI BAŞLIĞI Görünmüyor(Dizüstü-xp)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTILIM -- 15 Kasım 2008; 16:48:54 > -
Bilgisayarımdan sağ'a tıklayıp yönet de orada Disk yönetimi var peki orda görebiliyomusun ? -
Bilgisayar açılırken bios a gir bakalım orada gözüküyor mu DVDram sürücüsü? -
bilgisayarım -yönet-aygıtyöneticis ni açtığımda sağ tarafta DVD/CD-ROM sürücüleri altında görünüyor.
Ancak başka bir bilgisayarla karşılaştırdım o bilgisayarda bilgisayarım-aygıt yöneticisi-çıkarabilir depolama birimi-kitaplık da da görünüyor.
Benimkinde ise kİtaplk boş görünüyor
DEL e basarak da f2 ye basarakta biosa giremedim(dizüstü-xp)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTILIM -- 15 Kasım 2008; 17:42:58 > -
F12 tusunu dene bıosa girmek için yada F11 oda olmadı Kesin F8 dir -
biosa girdim pc ile karşılaştırdım. pc de dvd görünüyor.
dizüstünün bioa ayarları biraz farklı maie falan baktım dvd-w ile ilgili birşey göremedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X