Şimdi Ara

e-kampüs videolarını izleyemiyorum.AÖF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıdaki uyarı mesajını alıyorum.Adobe connect açılmıyor.Bütün Browserlara flash playiri yükledim açılmıyor

ekampus.anadolu.edu.tr

Zaman aşımına uğradınız!

Bu sayfayı kapatarak oturum açmak istediğiniz web sitesine geri dönün.

Ayrıca, bilgisayarınızın zaman ayarları yanlışsa da bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bilgisayarınızın tarih, saat ve zaman dilimi ayarlarını doğruladıktan sonra internet gezgininizin ön belleğini temizleyip oturum açmak istediğiniz web sitesine geri dönün.

• Puffin browser ı deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacım adobe flash playerın en son sürümünü indirin browser üzerinden flash playerı aktif edin firefox kullanıyorsanız otomatik aktif seçeneği gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbl0000

Hacım adobe flash playerın en son sürümünü indirin browser üzerinden flash playerı aktif edin firefox kullanıyorsanız otomatik aktif seçeneği gelecektir
    Puffin browser kullanıyorum. Bu seferde video donma oluyor.Adobe flash son sürümünü yükledim.gene olmadı.Yüklenmemiş gözüküyor.Bu arada nasıl çalışıyorsunuz. Ben ev idaresi okuyorum
  • 1 2 hafta önce canlı dersleri izliyordum baktım hocalar slaytlarda ne varsa onu anlatıyor bıraktım izlemeyi şimdi ünite özetlerini izleyip not alıyorum daha sonra kitaplardaki her ünitenin 10ar tane sorusunu çözüyorum işlerimden dolayı biraz aksattım
    ay sonu sınavı var bakalım nasıl olacak 9 dersi 2 güne koymuşlar birde mantık nasıl çözemedim
    İlk defa giricem sınavlara

Maliye okuyorum bende

• Dersler bitti soru çözme kaldı.Bir an önce mezun olmamız lazım.Bu arada eski asus adsl modemim var.Akn li Saniyede 500 kb çekiyorum.Müşteri temsilcisini arayıp hızımı arttırsammı.Videolar donuyor.Aklınıza başka bir şey geliyorsa buraya yansıtın.Nasıl mezun oluruz?
  • Hocam hangi bölümde okuyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hocam hangi bölümde okuyorsun?
    Ev idaresi okuyorum.2016 girişliyim On ders kaldı.Siz?
  • azata A kullanıcısına yanıt
    Bende web tasarım ve kodlama okuyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Bende web tasarım ve kodlama okuyorum hocam
    Sınıfı geçmek için nasıl bir sistem uygulamalıyız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.