E-devlet şifresini aldım internetten kayıtı yaptım çıktısını aldım daha sonrasında yapmamız gereken başka bir şey var mı saygılar..
quote:Orijinalden alıntı: sipahiysn Hayır yok,çıktısını aldıysanız elinizde her ihtimale bulunsun yeter. hocam bilir kişisin heralde itüye kayıt yaptım bende edevletten ingilizce sınavına girmedim haliyle nolcak simdi
sipahiysn kullanıcısına yanıt Okula gidip herhangi bir şey yapmamıza gerek yok yani bu arada ikinci öğretim
quote:Orijinalden alıntı: Pndr quote:Orijinalden alıntı: sipahiysn Hayır yok,çıktısını aldıysanız elinizde her ihtimale bulunsun yeter. hocam bilir kişisin heralde itüye kayıt yaptım bende edevletten ingilizce sınavına girmedim haliyle nolcak simdi İngilizce sınavı ?
Pndr P kullanıcısına yanıt Bu sınav eğer formalite değilse girmeniz gerekiyor çünkü E-Devletten siz sadece kayıt yapmış oluyorsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: sipahiysn Bu sınav eğer formalite değilse girmeniz gerekiyor çünkü E-Devletten siz sadece kayıt yapmış oluyorsunuz. ben bi öğrenci işlerini arayım hocam sağol