Şimdi Ara

e-kayıt yapamadım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıftan dil anlatım dersim sorumlu olarak tek dersten kaldım. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra okula gittim geçici diploma belgesi aldım , müdür dediki buna gerek yok ama yanında bulunsun . e-kaydını yapıp lisenin ilk haftasıda sınavına girip üniversitene gidiceksin dedi tamam eyvallah dedik çıktık. okulu aradım oda aynısını dedi ama şimdi e-kayıt bölümüne girdim şu yazıyor ;

Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul Bilgi Sistemi'nde 2008 yılı ve sonrası mezun olan öğrencilerin diploma bilgileri bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul Bilgi Sistemi'nden lise mezuniyetinize dair bilgi alınamadığından, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir.

Bir kayıt için istanbul-Antalya gidip gelicem en az 400 lira benzin parası :( Son sene acımadan dil anlatımdan sorumlu bırakan hocamın ellerinden öperim.

• Maalesef mezun olmadan yani mezuniyet kaydı olmadan e devletten kayıt olamazsın.Üniversiteye gidip kayıt olacaksın.Kaydını yapacaklar ama yanılmıyorsan en geç aralık ayına kadar süre veriyorlar belge ibraz etmen için.. mezuniyet gerekiyor
  • ÖSYM'nin duyurusunu dikkatli bir şekilde okuyunuz.
    http://www.osym.gov.tr/TR,13310/2017-osys-yerlestirme-sonuclarinin-aciklanmasi-08082017.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasrettinhoca kullanıcısına yanıt
    Evet 29 aralığa kadarda asıl diplomayı götürcem . Bana kayıt için gidiş geliş 1500 km , masraflar vs. artı olarakta sorumluluk sınavından dolayı okula 1 hafta geç gitmek gibi dezavantajları olacak ama yapacak bişey yok. Son sınıfta ders dahi işlemeden sınıfın yarısını bırakan hocayada hakkımı helal etmiyorum okadar masrafa sokacak ailemi.
  • benzer bir dertten ben de muzdaribim..2006 yılı mezunuyum ve hali hazırda bir üniversite bitirdim ve yüksek yapıyorum..yöksis hala benim lise mezuniyetimi sorguluyor ve bulamıyor..okulun sitesinde yazdığına göre 30sn sürecek kayıt işlemi için kaç yüz km yol yapmam mı gerek..var mı başka bir çözüm?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaga07 V kullanıcısına yanıt
    Bana çıkarttıkları cevapta 2008 sonrası mezunların diplomaları gözüküyormuş seninkide farklı bi sorun abi allah yardım etsin.
  • Maddiyattan yakınıyorsan uçak fiyatlarına da bir bak bakalım gideceğin tarihlerde .Belki daha uyguna gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    Yok hem gidip biraz görmüş gezmiş oluruz arabada var çok şükür sıkıntı olmazda işte o masrafı yapcağımıza harcı yatırırdık neyse yapıcaz artık bişeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.