Şimdi Ara

E kayıt yaptırmak zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum okula kayıt yaptımanın iki şekli var E kayıt ve resmen müracaat.Kolaylık olsun diye e kayıt çıkarıldı. Zorunludan kasıt nedir ?
  • RessamBob R kullanıcısına yanıt
    E kayit tamamen guvenli degil mi hocam sıkinti olmasin

• Ben üni 2 ye geçtim,geçen sene e kayıtla yaptım,bi sıkıntı olmadı.hatta ön kayıt diye bi şey de vardı belki sizin ünilerde de vardır,üni sitesinden bakın.E kayıttan sonra okulu ara kaydım görünüyor mu diye sor kesinlikle
  • RessamBob R kullanıcısına yanıt
    He tamam hocam arayacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: fire97

Zorunlu mudur?

zorunluluk değil kolaylıktır. okula gidip kayıt olma imkanın varsa git kayıt ol. gitme imkanın yoksa e kayıt yaptır okula gittiğin zaman öğrenci işlerine gidip birşeyler yapacaksın. ne olduğunu hatırlamıyorum ben de geçen sene e kayıt yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandexleyandexle -- 11 Ağustos 2016; 13:34:22 >
  • Arkadaşlar e kayıttan sonra tekrar okula gidip kayıt yaptırmazsak olur mu

Bir de e kayıt yaptırmadan sadece normal kayıt olur mu

• Okula gidebilirsen e kayıt zorunlu değil ama ön kayıt zorunlu oluyor sanırım bazı üniversitelerde bizimkinde zorunlu mesela

Edit: Ön kayıtta internetten yapılıyor

Edit2: Ayrıca Sağlık raporu falan isteniyorsa e kayıt olmuyor okula gitmek gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatebilenkedi -- 11 Ağustos 2016; 13:44:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.