Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.827
Cevap
158
Favori
128.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

bence en iyisi moon reader pro ama ezpdf proda çok iyi birde cool reader ve aldiko var bunları dene beğendiğini kullan işte ben genel olarak moon reader kullanıyorum

Moon reader proyu aldım ve gayeti iyi hazırlanmış Türkçe ayrıca. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe e-kitaplar bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar . İngilizce e-kitaplar yaygın ama Türkçe de her aradığımı bulamıyorum.
  • arkadaşlar,

ben bu kindle modelleri arasında kayboldum,
    dokunmatik ekran, ekrana not alabileceğimiz,
    mp3 çalan modeli hangisi acaba?

sanırım son modelleri bunları yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

quote:

Arkadaşlar bende e-reader almayı aklıma koydum gerek yerleşik bir düzenim olmaması sebebiyle kendime ait küçük çaplı bir kütüphane oluşturamıyorum gerekse kitapların basılması için kesilen ağaçlara acımam sebebiyle böyle bir karar aldım. Nook simple touch ve Kindle touch arasında kaldım nacizane önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle Kindle Non-Touch veya Keyboard.

kindle için sürekli convert etmek gerekiyor diye nook tavsiye ediyorlardı.

siz doğrudan içine atabiliyor musunuz kitapları?

Genelde ediyorum.Nook ile kindle kiyaslanamaz bile.

Nook mu diyorsunuz yani hocam ?

Kindle diyorum nook 5 para etmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende e-reader almayı aklıma koydum gerek yerleşik bir düzenim olmaması sebebiyle kendime ait küçük çaplı bir kütüphane oluşturamıyorum gerekse kitapların basılması için kesilen ağaçlara acımam sebebiyle böyle bir karar aldım. Nook simple touch ve Kindle touch arasında kaldım nacizane önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle Kindle Non-Touch veya Keyboard.

kindle için sürekli convert etmek gerekiyor diye nook tavsiye ediyorlardı.

siz doğrudan içine atabiliyor musunuz kitapları?

Genelde ediyorum.Nook ile kindle kiyaslanamaz bile.

Nook mu diyorsunuz yani hocam ?

Kindle diyorum nook 5 para etmez

Bu videodan sonra bende non-touchta karar kıldım

• quote:

arkadaşlar,

ben bu kindle modelleri arasında kayboldum,
    dokunmatik ekran, ekrana not alabileceğimiz,
    mp3 çalan modeli hangisi acaba?

sanırım son modelleri bunları yapmıyor.

Kindle Touch'a ajanda uygulaması yüklersen ikinciyi yapar.İlki ve üçüncü zaten var.Son modelde sanırım mp3 olayı kalkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Işıklı kılıflar da iş görür hocam sadece ışık için masrafa girecekseniz önce bir kılıflara göz atın.Ben fazla kullanmasam da lazım olduğunda gayet rahat okuma sağlıyor ışığı.

ışıklı kılıflar iş görüyor, facebook daki kindle sayfasına üye iseniz oraya eklediğim resimler var harici ışık kaynağı vs konularında, ayağı ayarlanabilir ışıklar da çok iyi iş görüyor, ancak hem kılıf hem de bu ışık metrobüs vs de çok abuk görüntü sergiliyor :)

evde vs kindle okurken odanın ışığını kapamaya üşeneceğimden direkt ışık kapalı, harici ışık kaynağı açık okuyorum çok pratik oluyor ve harika aydınlatıyor, ancak dediğim gibi dışarısı için görüntü ofsayt :)
  • Kindle Keyboard da karar kıldım ben yurtdısından alacagım yardımcı olacak varsa bi pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 26 Nisan 2013; 14:08:01 >
  • quote:

Kindle Keyboard da karar kıldım ben yurtdısından alacagım yardımcı olacak varsa bi pm bekliyorum

sanırım içlerinde en ağır, en kalın modeli.
    klavye gerçekten işe yaracak mı?

neden keyboard tercih ettiniz merak ettim.
  • quote:

quote:

Kindle Keyboard da karar kıldım ben yurtdısından alacagım yardımcı olacak varsa bi pm bekliyorum

sanırım içlerinde en ağır, en kalın modeli.
    klavye gerçekten işe yaracak mı?

neden keyboard tercih ettiniz merak ettim.

Keyboard veya Kindle 4 yazacaktım ( non touch) hem bütçem hemde bu ürünlerin landscape modu olması (pdflerde yan yatırma olayı) ve de dokunmatik olmamaları sebebiyle yandaki triggerlar kitap okuyacaklar icin sayfa cevirmede yeterli kanımca

• ben de mp3 özelliği var diye keyboard düşünüyorum fakat içlerinde en pahalı olan modeli.
    siz de keyboard yazınca merak etmiştim :)
  • Arkadaşlar mp3ten beklentiniz olmasın ses çok düşük ve kalitesiz belirteyim.Kulaklıkla yoklukta gideri var ama hoparlör kısmı hayal kırıklığı.En azından kindle touch modelinde durum bu keyboard'da da pek farklı değildir sanırım.

• bir ara sony prs 600 kullanmıştım,
    bourne serisinin hem audiobook hem de ebook versiyonlarını içine atmıştım,
    ikisini birlikte kulaklıkla takip ederek okuyordum,
    çok hoşuma gitmişti.

o yüzden mp3'lü olması tercihimdir,
    çünkü game of thrones serisine aynı şekilde başlamak istiyorum :)
  • quote:

ben de mp3 özelliği var diye keyboard düşünüyorum fakat içlerinde en pahalı olan modeli.
    siz de keyboard yazınca merak etmiştim :)

Keyboard en pahalı mı hocam 2.el piyasasına göre yazmıstım bende olmadı 4 NT alcam bakalım 1-2 haftaya alacagım zaten en kötü
  • Kindle Paperwhite 3G = $179.00
    Kindle Keyboard 3G = $139.00
    Kindle Paperwhite = $119.00
    Kindle = $69.00

Keyboard 3g modeli 3g'siz paperwhite'tan pahalı,
    3g var diye mi acaba?

ülkemizde de çalışıyor diyorlar,
    nasıl faturasız hatsız çalışıyor,
    ne işe yarıyor bilemiyorum.
  • arkadaşlar bi kaç aydır paperwhite sahibiyim kılıfı netten almıştım ama ekran filmi kullanmıyordum, şu linkteki film sizce uygun mudur ya da başka bi yerden öneriniz olabilir mi?

( 6" olan tüm kindle modellerine uyar deniyor.)

http://dx.com/p/screen-protector-guards-cleaning-cloth-for-amazon-kindle-3-50654
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar bi kaç aydır paperwhite sahibiyim kılıfı netten almıştım ama ekran filmi kullanmıyordum, şu linkteki film sizce uygun mudur ya da başka bi yerden öneriniz olabilir mi?

( 6" olan tüm kindle modellerine uyar deniyor.)

http://dx.com/p/screen-protector-guards-cleaning-cloth-for-amazon-kindle-3-50654

Parlama yapıyor tavsiye etmem kılıfla birlikte gelmişti 2 tane baktım güzel olmuyor attım kapalı olanı bile.Ekrana da tam oturmuyor zaten çirkin bir görüntü oluşuyor.Telefon gibi cebimizde taşımadığımızdan gereksiz.Yere düşer dersen zaten ekran çok hassas ekran kısmı yere darbeyle temas ederse son dert edeceğin çizikler olur sağlam kalırsa şükür namazı kıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamtaner

quote:

bence en iyisi moon reader pro ama ezpdf proda çok iyi birde cool reader ve aldiko var bunları dene beğendiğini kullan işte ben genel olarak moon reader kullanıyorum

Yaw niye aldın nette bedavaya indirip sd carda atar yuklerdin hatta direk telefona indirebilirdin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamtaner

quote:

Yaw niye aldın nette bedavaya indirip sd carda atar yuklerdin hatta direk telefona indirebilirdin

Emek verilmiş sonuçta

• arkadaşlar,

öylesine bir teklif vereyim dedim ilana, satıcı kabul etti:

quote:

http://www.ebay.com/itm/NIB-AMAZON-KINDLE-Graphite-Keyboard-4GB-Wi-Fi-6-Tablet-E-Reader-/310596922928?pt=US_Tablets&hash=item485104ee30

şimdi de huylandım, acaba bu son model satılan kindle keyboard mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 26 Nisan 2013; 21:06:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.