Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.825
Cevap
158
Favori
128.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soul calibur

Başlığın adı E-kitap Okuyucuları Klubü olsun. Önemli bilgiler de ana başlığa (ilk mesaja) alıntı şeklinde taşınırsa yeni gelen arkadaşlar için önemli bir bilgi kaynağı olur.

Ben "E-Kitaplar Hakkında Her Şey" olarak düşünmüştüm ama bu başlıkta mantıkılı.
  • Benim de aklımda böyle bir grup vardı ama ben ps3 kardeşlik grupları gibi olayda düşünüyordum.Bilmeyenler için ps3te oyunun parası üyeler tarafından ortak toplanır ürün satın alınır daha sonra para veren üyeler o oyunu cihazlarına indirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Benim de aklımda böyle bir grup vardı ama ben ps3 kardeşlik grupları gibi olayda düşünüyordum.Bilmeyenler için ps3te oyunun parası üyeler tarafından ortak toplanır ürün satın alınır daha sonra para veren üyeler o oyunu cihazlarına indirirler.

Ben bu konuda azımsanmayacak kadar konuşma yapıldığından buradan devam etmesinin daha iyi olduğunu düşündüm. Konu başlığı hakkında senin de fikrini alalım?
    PS3 olayı ise eğer gerçekleşirse oyun seven arkadaşlar için güzel olacaktır.
  • Ps3 oyunu alacağımızı kastetmedim benim düşüncem ps3 kardeşlik olayını ebook için uyarlamak.İnternette indirilebilir olmayan ama ebook olarak sitelerde satışı olan istediğimiz bir kitap olduğunda misal kitap ebook olarak 15 lira d&r'da 3 üye 5 lira verip kitabı satın alıp üçümüz indirip okuyacağız bunun gibi yani yoksa kitap bölümünde ps3 oyun garip olur
  • quote:

Ps3 oyunu alacağımızı kastetmedim benim düşüncem ps3 kardeşlik olayını ebook için uyarlamak.İnternette indirilebilir olmayan ama ebook olarak sitelerde satışı olan istediğimiz bir kitap olduğunda misal kitap ebook olarak 15 lira d&r'da 3 üye 5 lira verip kitabı satın alıp üçümüz indirip okuyacağız bunun gibi yani yoksa kitap bölümünde ps3 oyun garip olur

Burada bir grup kurmuşlar o konu hakkında. Ama ben kitabı alan grup dışına da paylaşsın taraftarıyım. Yoksa hangi kitap alınacak, birisi isteyecek birisi istemeyecek olur, bu gibi durumlar can sıkıcı olur.

www.eskikitaplarim.com
    Eski Kitaplarım - Eskiden günümüze kitaplar
    http://www.eskikitaplarim.com/showthread.php?t=7195&highlight=e-kitap+grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 9 Ağustos 2012; 16:51:31 >

• quote:

Ps3 oyunu alacağımızı kastetmedim benim düşüncem ps3 kardeşlik olayını ebook için uyarlamak.İnternette indirilebilir olmayan ama ebook olarak sitelerde satışı olan istediğimiz bir kitap olduğunda misal kitap ebook olarak 15 lira d&r'da 3 üye 5 lira verip kitabı satın alıp üçümüz indirip okuyacağız bunun gibi yani yoksa kitap bölümünde ps3 oyun garip olur

Hocam öyle bir anlatmışsın ki cümleler karışmış, dedim ne oluyoruz, başta mantıksız geldi ama tamam, şimdi oldu.
    Olur tabi, kaç kişi destekler görelim.

• Ayrıca İdefix ve D&R'daki adam gibi e-kitap yok. Ellerinde ne kadar satmayan kitap varsa epub'a çevirmişler. Adam gibi okunacak kitap %10'u geçmez.
  • quote:

quote:

Burada bir grup kurmuşlar o konu hakkında. Ama ben kitabı alan grup dışına da paylaşsın taraftarıyım. Yoksa hangi kitap alınacak, birisi isteyecek birisi istemeyecek olur, bu gibi durumlar can sıkıcı olur.

Hocam zaten düzgün bir avuç ekitap var satışta.Misal ben fikrimi sunarım şu kitabı almak istiyorum var mı almak isteyen diye kaç kişi çıkarsa toplanır alırız.Grubun tamamına dağıtma işini pek uygun görmüyorum çünkü sonuçta telif hakkı diye bir olay var ve kitap ne kadar çok kişiye dağıtılırsa o arkadaşın kalkıp kitabı internette yayınlama ihtimali o kadar artar.Benim para veren arkadaşlar arasında dağıtılması fikrim yasal sorumluluk sıkıntı olmaması için.Almak isteyen arkadaşlar arasında alır okuruz ama alenen herkese dağıtırsak önünü alamayız ev bizim başımıza dert olur demek istediğim o.

• quote:

Ayrıca İdefix ve D&R'daki adam gibi e-kitap yok. Ellerinde ne kadar satmayan kitap varsa epub'a çevirmişler. Adam gibi okunacak kitap %10'u geçmez.

Haklısın ama var olanlarla yetiniriz, maksat destek olmak. Az ya da çok tuzumuz bulunsun.
  • Zaten benim dediğim olayı her kitapta yapacağız diye birşey de yok klasikler var 3 lira.3 lira için aramızda para toplayacak değiliz ha ben alırım kitabı güvendiğim bazı arkadaşlarla paylaşırım ama grubun asıl amacı pahalı ebooklar için para toplamak mesela şuan "onlar" isminde bir kitap var ilgimi çeken bu kitabı merak eden 5 arkadaş toplanırız 5'er lira veririz alırız kitap 24 lira.
  • quote:

quote:

Hocam herkesle paylaşma yoluna gidersek bir zaman sonra ortak olarak kitap alacak adam bulamayız.

• Anket olayına da gidebiliriz, bir kaç kitap belirler ardından oylarız, en çok isteneni alırız, biraz daha kalabalık olsaydık iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

quote:

quote:

Hocam herkesle paylaşma yoluna gidersek bir zaman sonra ortak olarak kitap alacak adam bulamayız.

Haklısın ne diyebilirim ki. Tamam o zaman herkes 5 kitap belirlesin, daha sonra mütabık kaldılarımız arasında seçim yaparız.

• Sen önce başlığı değiştir birkaç arkadaş daha buluruz.Ve dediğin gibi herkesle paylaşacak olursak ortak olacak adam bulamayız.Anket olayıysa pek olmaz sonuçta adam o kitabı istemiyordur ama ona fazla oy çıkar.Dediğim gibi biri çıkar der ben şunu alacağım var mı almak isteyen diye almak isteyenler bir araya toplanıp alırlar.PS3 kardeşlik grupları da böyle biri şunu alacağım isteyen var mı diyor isteyen arkadaşlar para toplayıp alıp indiriyor uygun fiyata oyunu edinmiş oluyorlar.
  • Lizbon'a Gece Treni - Pascal Mercier
    Satranç - Stephan Zweig
    Onlar - Adam Blake
    Siyah Kan - Jean-Christophe Grange
    Trainspotting - Irvine Welsh

Benim listem.
  • Robert Jordan-Zaman çarkı serisi e-book var mı sizlerde ya :)
  • quote:

Lizbon'a Gece Treni - Pascal Mercier
    Satranç - Stephan Zweig
    Onlar - Adam Blake

Benim listem.

"Onlar"ı ve "Satraç"'ı almak istersen ben de varım başka almak isteyen arkadaşlar varsa dahil olsun parayı banka hesabı olan aramızda kararlaştırdığımız birine göndeririz paranın toplandığı kişi satın alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 9 Ağustos 2012; 17:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Robert Jordan-Zaman çarkı serisi e-book var mı sizlerde ya :)

Buyur 10 cilt, pdf.İndir, istersen verdiğim programla dönüştürürsün epub'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 9 Ağustos 2012; 17:23:09 >

• quote:

quote:

Lizbon'a Gece Treni - Pascal Mercier
    Satranç - Stephan Zweig
    Onlar - Adam Blake

Benim listem.

"Onlar"ı ve "Satraç"'ı almak istersen ben de varım başka almak isteyen arkadaşlar varsa dahil olsun parayı banka hesabı olan aramızda kararlaştırdığımız birine göndeririz paranın toplandığı kişi satın alır.

Ben banka hesabı olayının uğraştıracağını düşünüyorum, kredi sistemi iyidir. 5 kişilik bir grupta bir kişinin 15 liralık kitap aldığını varsayarsak diğer 4 kişiden 60 liralık kitap alma hakkı olsun işte. Artısını eksisini kitap aldıkça halletmiş oluruz.

• Hocam kredi işi pek iyi değil diğer 4 kişiden alacağımız kitaplar bizim istediğimiz kitaplar olmayabilir zaten bu yüzden bir kitabı isteyen arkadaşlar toplansın dedim böylece istemediğimiz kitabı almış olmayız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.