Şimdi Ara

E-kitap Okuyucular (e-book reader)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yazmak için uygun bir başlık bulamadım ama, sanırım hiçbir yerde e-book reader kategorisi altında incelenmiyor. Türkiyede satışa sunulmuş ürünler arasında, sadece e-kitap okumak amaçlı kullanmak için, farklı formatları destekleyen ve gözü yormayan e-ink teknolojisi kullanan tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mıdır?
    Hepsiburda'da satılan WalkBook dışında, ben internet satışlı bir seçenek bulamadım. Açıkçası o ürün degözüme pek şık görünmedi; üstelik fonksyonlarına göre fiyatı da pek cazip durmuyor (Wi-Fi desteği bile olmayan bir ürün hangi akla hizmet 540,20 TL'ye satılabilir ki) Fiyatı gerçekten uçuk

Bu konuyla ilgilenen başka arkadaşlar var mı, ve ihtiyaçlarını nasıl çözüyorlar merakediyorum.

• bende merak ediyorum...
  • Cihaz yok, olsa da uygun fiyatlısı yok maalesef. Ben de takip ediyorum. Pixel-Qi yeni bir karma hem LCD hem de göz yormayan e-ink benzeri modda çalışabilen ucuz bir ekran üretti, belki onu kullanan cihazlar daha ucuz olabilir.

Şimdilik Toshiba G900 800x480 3" ekranlı cihaz kullanıyorum. Görüntü çok net ama gözü yoruyor tabii. Okuyucular 300TL civarlarına inince almayı düşünüyorum.

Bu arada W,-Fi desteği şimdilik pek önemsenecek bir şey değil çünkü güncel cihazların kitap satıcıları genelde Türkiye'de kitap satın almaya izin vermiyor. Browser deseniz de zaten ekran güncelleme hızı yüzünden işkence, bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.