Yakın zamanda e-kitap okuyucusu almayı planlıyorum
-Dahili ışık -Dokunmatik ekran -Kitap okurken bilmediğim kelimeleri çevirmek için ingilizce sözlük
özelliklerini mutlaka içermesini istediğim bir ürün arıyorum.
Bu üç özelliğe sahip,uygun fiyatta(300tlyi pek aşmaması lazım) tavsiye edebileceğinizi e-kitap okuyucusu varmı?
nook u tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: casper7
nook u tavsiye ederim
hangi modelini önerirsin ?
Nook güzeldir Nook un Türkiyede iki serisini var şuan Simple ve glowlight Simple işini görür Ama; Gece karanlık ortamda da okumak istiyorum diyorsan glowlight ını alman lazım
anesteziksolusyonA
kullanıcısına yanıt
turkçe-ingilizce sözlüğü nasıl fikrin varı
adamolacakçocuk
kullanıcısına yanıt
türkçe sözlüğü yok ingilizce-ingilizce var.
glowlight öneririm zaten halihazırda onu kullanıyorum.
casper7C
kullanıcısına yanıt
sözlük yükleme durumu varmı peki?
Türkçe İngilizce sözlük nookun mağazasında var. Yalnız kredi kartının yurtdışına kayıtlı olması lazımdı galiba. Yeni bi nook aldığında bikaç günlüğüne 5$ hediye çeki veriyorlar böylece sözlüğü de bedavaya getirirsin
Diğer türlü atılır mı bilmiyorum onu uzman arkadaşlara sormak lazım bende yeni aldığım için fazla bilgim yok
anesteziksolusyonA
kullanıcısına yanıt
Nook'un mağazası Türkiyede aktif değil denilyordu.Türkiyede alınan cihazlardan girilemiyormuş
Çok sağol ya,almayı düünüyorum ama kafamda birsürü soru var. İyi olduğu kadar kötü modellerde var,kazıklanmak istemiyorum. Üyelik için başvurdum onay bekliyorum
iyi bakalım birazda şans faktörü devreye giriyor ben nook al diyorum olmazsa kindle başkasından şaşma
anesteziksolusyonA
kullanıcısına yanıt
Türkiyede e-kitap okuyucularının fiyatlar çok pahalı,ikinci el ürünler bile 250 den başlıyor Dolar desen 2.7 tl olmuş Yurt dışından mı getirim yoksa burdan mı alayım,kararsızım
O da bi alternatif yurtdışından getirenlerde var baya belli satıcılar filan Ama ekşi meritokrasi sayesinde 1500 tane kitapda bedavaya geliyor cihaza verdiğim parayı görmüyorum bile