Şimdi Ara

e-kombi.net'den klima aldiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasil, guvenilir bir alisveris sitesi midir?

• evet arkadaslar alisveris yapan varsa yorum yazabilir mi?
  • Ben yakın zamanda oradan 2 adet klima aldım..
    Gerek ilgilerinden gerekse dürüstlüklerinden son derece memnun kaldım..
  • dün bu siteden airfell 12000 ve 18000 btu inverter olanlarını aldım 24 saat olmadan teslimat yaptılar.Gercekten iyi ilgileniyorlar.Fiyatlarıda gayet uygun telefon ile fiyat bilgisi alın lütfen.
  • Firma arkadaşımın firması güvenilir ve dürüstler.güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • 10 gün kadar önce bu siteden toshiba ras18 skv klima aldım. Bayiden aldığım son fiyat 2850ydi. bu siteden kargo dahil 2500 TL aldım. Gayet ilgiliydiler, ödemeyi sabahtan yaptım aynı gün içinde kargoya verdiler. Servis ücretsiz kurulum yaptı, gayet temiz iş yapıyorlar, bir elemanın elinden elektrik süpürgesi hiç düşmüyor. Klima hakkındaki yorumlarımı da biraz kullandıktan sonra yazarım artık
  • Guncel olarak yine sorayim. Yaklasik 7000 tl ye kredi karti ile klima siparisi vermeyi dusunuyorum. Guvenilir bir site midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Guncel olarak yine sorayim. Yaklasik 7000 tl ye kredi karti ile klima siparisi vermeyi dusunuyorum. Guvenilir bir site midir?

git kardeşim bir klimacı dükkanına bırka böyle siteleri arıza durumunda hangi biri ardında duracak adam gibi bir bayiden alırsan esnaf olarak ağırlığını koyar 2-3 kuruş fazla versenz bile. 7000 tl azmı pazarlık edersiniz hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

Guncel olarak yine sorayim. Yaklasik 7000 tl ye kredi karti ile klima siparisi vermeyi dusunuyorum. Guvenilir bir site midir?

git kardeşim bir klimacı dükkanına bırka böyle siteleri arıza durumunda hangi biri ardında duracak adam gibi bir bayiden alırsan esnaf olarak ağırlığını koyar 2-3 kuruş fazla versenz bile. 7000 tl azmı pazarlık edersiniz hemde.

Almayı düşündüğüm cihaz mitsubishi srk 50 zj-s. (2 adet alacağım için 7000 dedim.)

İklimsada en son 4300 dediler. sitede 3480. Fark çok ciddi boyutta. Site güvenliyse risk alınamaz mı hocam?
  • Kardeş bu klimalardaki fark büyük 200 tl geçmese klima başına bayiden alın derim haklisiniz
    Ama ben şahsen bu makineleri almam 1.si bir alt serisinde bunlardan fan sorunlarını birebir eski Airfel servisten dinledim zjx serisine gücünüzü ayarlayabilirsiniz keşke . Çünkü iklimsada ardında durmuyor. Zjx en azından sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş bu klimalardaki fark büyük 200 tl geçmese klima başına bayiden alın derim haklisiniz
    Ama ben şahsen bu makineleri almam 1.si bir alt serisinde bunlardan fan sorunlarını birebir eski Airfel servisten dinledim zjx serisine gücünüzü ayarlayabilirsiniz keşke . Çünkü iklimsada ardında durmuyor. Zjx en azından sorunsuz.

Sitede görünmesine rağmen ellerinde yokmuş.

http://www.e-kombi.net/1265-mitsubishi-srk-zj-split-klima-9000-btu.html

Site gözümde tamamen puan kaybetmiş olup, zj serisi makine de sizin söylediklerinizden sonra listemden silinmiştir.

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Ah dolar ah, ne vardı bu kadar artacak

• quote:

quote:

Kardeş bu klimalardaki fark büyük 200 tl geçmese klima başına bayiden alın derim haklisiniz

Sitede görünmesine rağmen ellerinde yokmuş.

http://www.e-kombi.net/1265-mitsubishi-srk-zj-split-klima-9000-btu.html

Site gözümde tamamen puan kaybetmiş olup, zj serisi makine de sizin söylediklerinizden sonra listemden silinmiştir.

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Ah dolar ah, ne vardı bu kadar artacak

Böyle sitelerin hepsi çakallar topluluğu.Sıfır stok.Hatta dükkan bile yok.Atarlar oltayı ,takarlar yemi ucuna ,gelirse bir kefal,denk getirebilirse takar iğneyi tutar.Yok olmadı kaçtı kefal,yeni yemi takarsın..

Bırakın böyle dala verecileri,gidin adam gibi yüz yüze bayiden alın.Sonra kıvranırsınız. Klima işi elektroniğe benzemez.

• Toshiba marka bir klima siparişi verdim, kartımdan tahsilat yapıldı, siparişim onaylandı. Daha sonra siparişin alındığından emin olmak için telefon ettiğimde, ellerinde bu modelin bulunmadığını (hatta bu modelin artık üretilmediğini!) belirterek. Bu modeli nasıl sipariş edebildiğime çok şaşırdılar !!! Ek ücret ödeyerek başka bir model alabileceğimi söylediler. Ancak ben bunu kabul etmedim, bu durumdan kendilerinin sorumlu olduğunu, siparişimi iptal etsem bile kredi kartı iadesinin zaman alacağı ve limitin bloke olmasından dolayı başka bir yerden sipariş veremeyeceğimi söyleyerek kendilerini şikayet edeceğimi söyledim. Özür dilemek yerine istediğim yere sikayet edebileceğimi belirttiler. Paranın iade edilmesi için bekliyorum, bakalım onda sorun yaşayacak mıyız. Uzak durmanızı öneririm, sorunlara yaklaşımı ve tavırları son derece amatör. Üretimden kalktığını söyledikleri bir klimayı nasıl sipariş verebildiğim ise hala meçhul...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.