Şimdi Ara

e-posta silme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 gün önce kendime BB 9780 aldım.

Ancak bir sıkıntım var; bilgisayarımla bağlanıp sunucudan sildiğim mesajların otomatik olarak BB 9780 cihazımdan da silinmesini istiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim?

• Orta tusun solunda bb tusu var oedan silebilirsin diye biliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizkci

Orta tusun solunda bb tusu var oedan silebilirsin diye biliyorum..

Yaw, sen benim sorduğumun tersini söylemişsin. O dediğin şeyi zaten biliyorum. Ayrıca söylediğin yöntem uğraştırıcı. BB bunu senkronizasyon esnasında kendi yapmalı.

Benim sorduğum; mesela bigisayarla hotmail'e bağlanıp sildiğim şeyler hala telefonumda gözüküyor. BB senkronizasyon esnasında bunları görmüyor mu?
    Blackberry'nin yanında aynı anda HTC Sensation ve iPhone 4 kulanıyorum. Bu cihazlarda bu sıkıntıyı yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 2 Nisan 2012; 22:54:55 >
  • Ayni sorun bende de var. Exchange server ile senkronize olmuyor. Daha dogrusu zaman zaman olmuyor. Ne yazikki BBde manuel silmek zorunda kaliyorum. Cozum varsa bende ogrenmek isterim.
  • Bu aslında BB de bır sorun ve yenı baslayan NFC teknolojısı ıle bunları da cozmeye calısacaklar dıye bılıyorum. Yanlısta olabılır bende yenı yenı arastırıyorum :)

Mesela cıhazdan maıllerı sılsenız bıle o gun yapılan butun ıslemler kayıtlı oluyor bunu cıhazdan tamamen sılmek ıcın ıse alt tusuna basılı tutup l,g,l,g tuslarına basıp gunluk sılıyoruz. Yanı kasten yapılmıs olabılır kazayla onemlı bır maıl sılınse bıle cıhazı pc ye baglayıp oradan gecmıse ulasmak ıcın bu senkronızasyon uygulanmamıs olabılır kı bu bır varsayım.

Iyı gunler
  • aynı sorun bendede var çözdüm sayenizde teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TR E-mail yollama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.