Şimdi Ara

E-PTT avm sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu ptt nin alış veriş sitesi var bir tane ptt şubelerindede reklamlarını görüyorum site şu :https://www.epttavm.com/ güzel indirimlerle ürünler satıyorlar bugün kredi kartıyla saat sipaşiri vermek istedim de hiç bir ürünün altında kullanıcı yorumu filan göremedim daha önce burdan alış veriş yapan varmı bir bilgi verirse sevinirim teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

E-PTT AVM: Güvenilir ve Uygun Fiyatlı Alışveriş

E-PTT AVM, ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz güvenilir ve uygun fiyatlı bir online alışveriş platformudur. PTT'nin köklü deneyimi ve güvencesiyle desteklenen E-PTT AVM, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunar.

E-PTT AVM'nin güvenilirliği, Güven Damgası ve 3D Secure gibi güvenlik önlemleriyle sağlanır. Ayrıca, müşteri yorumları ve değerlendirmeleri sayesinde ürünlerin kalitesi ve güvenilirliği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

E-PTT AVM, uygun fiyatlı ürün çeşitliliğiyle öne çıkar. Elektronikten ev eşyalarına, giyimden aksesuara kadar birçok kategoride bütçenize uygun seçenekler bulabilirsiniz. Üstelik düzenli olarak düzenlenen kampanyalar ve indirimler sayesinde daha da avantajlı alışveriş yapabilirsiniz.

Eğer güvenilir ve uygun fiyatlı bir online alışveriş deneyimi arıyorsanız, E-PTT AVM'yi ziyaret etmenizi öneririz. PTT'nin güvencesi ve geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

{epttavm güvenilir mi}

Evet, E-PTT AVM, PTT'nin güvencesiyle desteklenen güvenilir bir online alışveriş platformudur. Güven Damgası ve 3D Secure gibi güvenlik önlemleri sayesinde kişisel bilgileriniz ve finansal işlemleriniz güvendedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha önce alış veriş yapan varsa bu siteden bir el uzatsın lütfen
  • n11.com gibi bir site.. PTT kendi satmıyor, başkalarının ürünleri.
  • anladım, kart bilgilerini girme sırasında denizbankın bir sitesine yönlendirdi beni ordan giriyorum bilgileri ilkkez netten alışveriş yaparken tedirgin oldum hadi hayırlısı
  • bence hiç uygun degil optimus g 1629 turkcell bile 1499 a satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: d1eforme

anladım, kart bilgilerini girme sırasında denizbankın bir sitesine yönlendirdi beni ordan giriyorum bilgileri ilkkez netten alışveriş yaparken tedirgin oldum hadi hayırlısı

Asıl şimdi gönlün ferah olması lazım, çünkü 3D güvenlik için banka ekranına yönlendirmiş sizi...
  • Guvenlik konusu cok iyi hocam telefon siparisi verdim + ucretsiz kargo idi.1gunde elime ulasti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • epttavm sitesi n11,gittigidiyor siteleri gibi açık pazar alanı... Dezavantajı, şimdilik mağaza ve ürün yorumu falan olmadığı için mağazaları seçmek zor.

epttavm'yi epeydir takip ediyordum. Kuruluş yıldönümlerine özel kargo bedava kampanyasından yararlanıp ihtiyacım olan birkaç ürünü sipariş ettim. Siparişimden bir gün sonra aradılar ve sandisk 16 gb flash belleği temin edemedikleri(!) gerekçesiyle iptal etmek gerektiğini söylediler. Alternatif olarak da farklı bir mağazada bulunduğunu ve 22 tl sipariş verdiğim ürünü 33 tl ye temin edebileceklerini söylediler. İptal ettim. Diğer siparişlerim epttavm ve ptt kargo kalitesiyle(!) 8 gün sonra elime geçti. O kadar zaman özellikle beklediğim plaka yazı kalemi yerine beyaz lastik yazı kalemi göndermişler.... :D İş ahlakı bu değildir........

İnternet sitesi altyapısı kurmayla, 3 boyutlu mağazacılıkla falan ticaret olmuyor.... Sağlam ticari koordinasyon şart! Tedarikçileri iyi seçmek gerekiyor, vs. vs. Şimdilik tadı yok bence... Tavsiye etmiyorum....

• blue jean dergisi aldım 2 adet fakat bana alakasız 4 dergi geldi :D :D :D ne yapıyor lan bunlar? faturada blue jean yazıyor ama dergiler başka !

tavsiye etmiyorum.....
  • xperia z3'ler fena değil . Resmi sony garantili . bizdeuygun sitesine göre 120 lira gibi fark var ama paralel ithalata güvenmeyene az fazla verip sony garantili alır .
  • konuyu hortlatmak için bende bir kaç tecrübemi paylaşayım

kampanyalarını sürekli takip ediyorum gerçekten diger sitelere göre çok güzel kampanyalar oluyor fiyatlar kampanyalara göre ciddi anlamda ucuzluk gosterebılıyor. kargo kısmına gelınce zaten ptt nın kurulusu oldugu ıcın turkıyenın her yerıne dıger kargoların gıtmedı en uc noktalara ptt kargo destegıyle gonderı yapabılıyorlar. ben alısverıslerıme dayanarak kesınlıkle tavsıye ederım su ana kadar hıc sorun yasamadım umarım cok daha ıyı kampanyalar olur ucuza alırız :)))
  • Bende burada satış yapmak istiyorum.Aydınlatan olursa sevinirim.

Basit usül şeklinde vergilendirme sistemi ile oluyor mu ?
  • up bende telefon alabilirim bu siteden varmı itirazı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKNRN

Bende burada satış yapmak istiyorum.Aydınlatan olursa sevinirim.

Basit usül şeklinde vergilendirme sistemi ile oluyor mu ?
    epttavm ve n11,hepsiburada da satış yapabilmek için esnaf olmak gerekiyor. yani iş yerin olması gerekli.
    sıradan vatandaş buralardan satış yapamıyor.
  • Şikayet var sitesine bakarsanız şuan bu sitenin durumunu net olarak anlayablirsiniz. Ürün sipariş ettim samsung akıllı saat ve 3-5 iş günü içerisinde kargolanacak deniliyordu. 6 gün geçti halen hazırlık aşamasında görünüyordu. Satıcıya elli kere mesaj attım bana 3.gün falan döndü sistemsel problemden dolayı kargoya veremiyoruz yazdı. Aslında ürünün fiyatının güncellemediği için uygun fiyata göndermek istemedi büyük ihtimalle. Müşteri hizmetleri tam bir fiyasko. Canlı destek bildiğini hazır cevapları yazıyor size. Her ayzdığınızda aynı şeyleri yaşıyorsunuz ve sonuç alamıyorsunuz. Bildiğiniz memur kafasında çalışanlar ve sizi önemseyen bir temsilciye denk gelmeniz okyanusta maymuna rastlama olasılığınız ile eş değer. Her seferinde alınan cevap özetle şu. BEKLE KARDEşİM.

Sonunda ürün iptal edildi. şikayet varda onlarca iade olduğu halde parasını alamayan kişi var bakalım biz alabilecek miyiz.

Tavsiyem kesinlikle uzak durun. param bol derdim de yok biraz sıkıntı stres iyi gelir derseniz tam yeri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.