Şimdi Ara

E-Sigara Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sigarayı bırakmak istiyorum ve bunun için ilk aşama olarak e-sigara ile devam etmek istiyorum ama yorumları okudukça sanki uzay mekiğinden bahsediliyormuş gibi geliyor.Bana yardımcı olur musunuz Düşündüğüm 2 model var (Vtc Mini - Topbox Mini ) Aliexpressten almayı düşünüyorum lakin artık gümrükten geçmiyormuş gibi ibareler mevcut.

Bu cihazı aldıktan sonra sadece likit alıp uzun süre kullanıyormuyuz yoksa şu ohm'lu adı neydi unuttum sürekli onu değiştirmeli miyiz ?

• Ayda bir falan değiştirmek gerekiyormuş, coil denen parçayı, o da 4-5 euro sanırım. Ben de araştırıyorum şuan. Vtc miniyi denedim, satıcı baya övdü, yeni başlayanlar için çok tavsiye ediliyor. Ben sigara kullanmıyorum, nargile içiyorum. Yolculukta falan nargilemden uzak kalmıyım diye bunlardan almayı düşünüyorum bir tane :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vtc mini guzel cihazdır sahip oldugum cihazlardan birisi aslında bu bütce ile baslar türkiyede almaya kalkarsan 30 dolarlık seyi 100 dolara satarlar vtc mini nin fiyatı 35 dolardır

amacın bunu hobi haline getirmek yerine sadece iş görsün diyorsan ( yani coil pamuk vs ilgilenmek istemiyorsan ) hazır kitlerden alabilirsin

https://www.fasttech.com/products/4534900 bunu alabilirsin site güvebilirdir

bunu aldıgın zaman pil takip kullanmaya baslıyorsun birde likit koyacaksınız tabikide

içinde tek eskiyen parçası coillerdir bunun nedeni ise pamuk vb seylerin zamanla uygunsuz kullanımdan kaynaklı yada likit bittikten sornada tusa basmaktan kaynaklı komurlesmesidir

https://www.fasttech.com/products/5489004

bunalrda yedek pamuk coil in oldugu yerler bu 2 sini alarak coillerin bitmesi yaklasık 8 9 ay sürebilir daha sorna sadece coilleri tekrar alarak kullanıma devam edilebilir

sorunuz olursa çekinmeyin ozelden yazarsanız sevinirim

Simdidende soyliyim yok cigere su topluyormus vs diyecekler gelmeden sigaraya gore %90 daha az zararlı olduğu bilimsel yollar ile kanıtlanmış bir gerçektir

• loses kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Aliexpressten alsam gümrükten geçiyor mu cihaz peki ?
  • #Arananadam kullanıcısına yanıt
    Hayır çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Arananadam

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Aliexpressten alsam gümrükten geçiyor mu cihaz peki ?

Hocam aliexpress pek guvenli degil benim gozumde satıcılar dısarıdan gelen kisiler fasttech de ise direk amazon gibi depo sahibi 15 gune geliyor

Gümrük olarak geri giderse iade alabiliyorsunuz ve evet takılma sansı var bazı arkadasların 3 tanesinden 2 si takılmıs paketlerin bağzılarının hepsi gecmiş şans işi
    türkiyede ederi 100 liralık makinaya 300 lira 400 lira vermenin bir anlamı yok ne yazıkki
  • SİTELERDEN ALMA . HEPSİ KAZIKÇI. 5DOLARLIK ÜRÜNÜ 70-80 LİRAYA SATIYORLAR

vapenation gibi gruplar var. onlar çok yüksek fiyattan satmayı yasaklıyor iyice bi araştır . kazık yeme sakın kardeş. türkiye dolandırıcı dolu. sakın sitelere güvenme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.