Refli, refsiz farketmez yeni üyelere ihtiyacımız var. (Ancak referans'tan üye olursanız 7 levele ulaştığınızda +2 gold daha kazanırsınız.)
Sen yoksan bir kişi eksiğiz!
up:)
beyler bende uye olucagım bana oyun ıcınde gercekten yardım edecek bırınden baslarım ztn erepublık oynayan bırıyım..suan e sımdede var uyelık ama refımı bıle bılmıorm karambole olmustum onceden 6 7 lvl bısey zaten :D bana yardımcı olucak 2 gun weapon verıp 3 . gun vermeyen bı ref ıstemıyrm..
gold satın alıcak gelecegı olan ref ıcın yardım :D
quote:
Orijinalden alıntı: twstr
beyler bende uye olucagım bana oyun ıcınde gercekten yardım edecek bırınden baslarım ztn erepublık oynayan bırıyım..suan e sımdede var uyelık ama refımı bıle bılmıorm karambole olmustum onceden 6 7 lvl bısey zaten :D bana yardımcı olucak 2 gun weapon verıp 3 . gun vermeyen bı ref ıstemıyrm..
üye ol benim refimden o zaman:)
vatandaslıgı baska ulkeden olucagım ama turkıyeye gelısıp gelırım hangı ulke baslamak ıcın en uygunu suan
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
quote:
Orijinalden alıntı: twstr
üye ol benim refimden o zaman:)
senın reften uye oldum dostum..bana gıft ekmek para yardımı yaparsan sevınırım :D cabuk gelıselım kı zevk alalım oyundan