beyler bende uye olucagım bana oyun ıcınde gercekten yardım edecek bırınden baslarım ztn erepublık oynayan bırıyım..suan e sımdede var uyelık ama refımı bıle bılmıorm karambole olmustum onceden 6 7 lvl bısey zaten :D bana yardımcı olucak 2 gun weapon verıp 3 . gun vermeyen bı ref ıstemıyrm..
gold satın alıcak gelecegı olan ref ıcın yardım :D
üye ol benim refimden o zaman:)
senın reften uye oldum dostum..bana gıft ekmek para yardımı yaparsan sevınırım :D cabuk gelıselım kı zevk alalım oyundan
uye olunda hangimizin linkinden uye olursaniz olun ulkemizin size ihtiyaci var :) Oyun ile alakali sorularinizi oyun icinde PM olarak iletirseniz yardimci olmaya calisirim
Oyun icindeki nick : smecherturk
up
up
Vatan millet sakarya deyip ya allah çekip başlıyorum oyuna. Erepublik uzun süre oynadım umarım buda sarar
up
tamam turkıyenın bıze ıhtıyacı var ama burda kımse turkıyeyı dusunmuyor kı.. uye olalım 7 level olalım sonra nolursa olsn..oyunda bıran once gelısıp sırketımı kurmak ıstıyorum ama gold sıkıntı fıght yapcak ekmek alamıyoruz..erepublık oynayanlar bılır ıncı grubunun yenı oyuna gelenlere nasıl yardım edıldıgnı.sureklı yardım olmadıkca bu sekılde bı oyuncuyu oyunda tutmak zor.. yardımlarınızı beklıyorum 3 5 ekmek atsanız yeterlı bana.
tamam turkıyenın bıze ıhtıyacı var ama burda kımse turkıyeyı dusunmuyor kı.. uye olalım 7 level olalım sonra nolursa olsn..oyunda bıran once gelısıp sırketımı kurmak ıstıyorum ama gold sıkıntı fıght yapcak ekmek alamıyoruz..erepublık oynayanlar bılır ıncı grubunun yenı oyuna gelenlere nasıl yardım edıldıgnı.sureklı yardım olmadıkca bu sekılde bı oyuncuyu oyunda tutmak zor.. yardımlarınızı beklıyorum 3 5 ekmek atsanız yeterlı bana.
hocam iyi diyosunda etim budum belli benim. inci grubunun gelişmişliği de belli kıyaslama yapmak yanlış ama ben elimden geldiği kadar herkese yardım ediyorum.