Şimdi Ara

e-Sim yeni server!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunuzun bilmediği ama oynarken takım elbise giyip oynadığımız ciddi bir oyundur e-Sim(!).

e-Sim'de olay sizde biter. Ne ülkesinizdir ne de bir köyün yöneticisi.

e-Sim'de siz bir vatandaşsınızdır, ülkeyi yöneten başkan ve meclis vardır ve bunlar diğer vatandaşların oylarıyla seçilir. Yani ben en güçlüyüm ben başkanım yok.

E tabi ülke başkan meclis olunca tabi siyasette oluyor farklı ideolojiler de oluyor başkandan başkana da değişebiliyor. Kimisi TURAN diyor kimisi anti Yahudi diyip İsraile savaş açıyor vs...

Savaş demişken şimdi ülke var başkan var siyaset ve ideoloji var savaş olmazsa olur mu olmaz tabi...
    Savaşta var ama 12 yaşındayım ben vursun kaçsın grafik olsun diyorsanız boşuna tıklamayın linke...

Çünkü bu oyunda savaşlar ticaretler seçimler falan öyle 3d oyunlardaki gibi olmuyor ne bekliyonuz zaten web tabanlı oyun kardeş... Her şey kağıt üzerinde...

Savaşlar var silah var tabi daha fazla vurmak için e peki nerden geliyor bu silahlar vs?
    Tabi ki şirketleri holdingler, market yani kısacası üretici, satıcı, alıcı ve tüketici var ve bu döngü hiç durmuyor...

Yani ben Kayseriliyim demekle olmuyor gel göster...

Fazla sözün kısası hepinizi oyuna :
    (Kalabalık) Eski Sunucu! Link! Tıkla!
    Yeni Sunucu
    ve
    chat kanalımıza bekleriz : Chat kanalımız

Türkiyeyi temsil edecek kahramanlara ihtiyaç var!

Unutma! Sen yoksa hep bir kişi eksiğiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergulen -- 5 Mayıs 2016; 3:08:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.