Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
366
Favori
224.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıbrıs'ta çalışan eSim öneriniz var mı ?

• Evrekas kullanıcısına yanıt

KKTC için esim paketlerini öğrenebilir miyim ?

• break. kullanıcısına yanıt

Girne'de çalışıyor mu ?

• bne esim patladımı daha önce aldığım esim paketlerini aktifleştiremiyorum.eSIM etkinleştirilemiyor yeniden deneyebilir veye destek için vb. diye uyarı veriyor.

• kriptopanda kullanıcısına yanıt

Şimdi hazırda bekleyen bir e-sim aktifleştirdim. Wifi bağlıyım, mobil internet de açık. Çatır çutur etkinleştirdi, sorun yok. Ne zaman almıştınız süresi geçmiş olmasın?

• destek ile konuştum sadece aynı cihazda tekrar aktive edilebiliyormuş. farklı cihaz için e-sim başına 1 euro ödememi istediler eski e-simdeki datayı yeni e-sime ekleyip yeni qr code gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 3 Ocak 2025; 22:33:20 >

Eski cihazdan e simi silmişmiydiniz.

Silince başka cihaza yükleme yapılıyor diye biliyorum.

E sim diğer cihazda duruyorsa başka cihaza kurmak için yeni kare kod gerekiyor.

Sizde durum nasıl oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

evet silmiştim sıfırlarken zaten soruyor e-simleri sil veya tut diye kendi türkcell hattımda e-sim eğer silmemiş olsaydım onuda yeni telefona tekrar ekleyememem gerekmezmiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 3 Ocak 2025; 22:52:28 >

Haklısınız.

• Redteago dan esim aldım. Yerel sim Vodafone.
    Wifi arama üzerinden görüşmeye ayarlamak istedim ama uluslararası dolaşımı kapatınca esim de çalışmıyor. Açınca da Vodafone kilitler diye korkuyorum.
    Volte işareti de çıkmıyor.
    Telefon samsung s23.
    Bu konuda tecrübesi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 8 Ocak 2025; 23:28:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Roamless öneririm.

• Arkadaşlar ne mobimatter ne de bnesim de kesinlikle referans indirimleri alamadım. Hatta mobimatter da ilk kullanım kuponu bile fiyattan düşme yapmadı 7.99 a 10gb fransa aldım. bunun bir püf noktasımı var yoksa ilk alımdan sonramı bu promosyonlardan faydalanabiliyoruz.

• mob33 kullanıcısına yanıt

Bnesim'de, 5 euro indirim yapan kod, ilk alımda kullanılabiliyor. Mobimatterı bilmiyorum, denemedim hiç.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

daha önce bnesim kullanmıştım.

• Merhaba,

İlk defa eSIM kullanmayı planlıyorum, İtalya da kullanacağım, sorunsuz ve güvenilir bir firma önerebilir misiniz.

mobimatter inceledim 5gb >> 7$ yeterli görünüyor.

Bir de Turkcell Mobil hattın ücretlendirme yapmaması için ne yapmak lazım, sim kart mı çıkarmalıyız yoksa başka bir ayar var mı?

Telefon samsung s23.

• cryphos kullanıcısına yanıt

Merhaba. İtalya'da mobimatter kullandım. Floransa, Roma, Bologna'da sorunsuz bir şekilde işimi gördü. E-sim'i tanıttıktan sonra hücresel seçimi içinden turkcell hattınızı kapatıp, esim'i aktif olarak tuttuğunuz sürece sorun yaşamazsınız. Sim kartı çıkarmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.