Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
367
Favori
226.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Teşekkürler eSim aldım. Karekodu taratarak aktif ediyoruz sanırım. Bu işlemi Türkiye de mi yapmayalım yoksa İtalya ya gidince orada mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Uluslararası Dolaşım iki sim için de ayrı olarak ayarlanıyor yani iOS’da öyle, Türk hattınız için kapalı eSim hizmeti için açık olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar atina ve cevresi icin hangi esim tavsiye edilir konusma ve internet icin acaba ?

• cryphos kullanıcısına yanıt

Bu sizin almış olduğunuz e-sim süresine göre değişir. Eğer haftalık ve aylık paket ise seyahat zamanına bağlı olarak kalacağınız süreyi hesaplayarak 1-2 gün önce Türkiye de aktifleştirebilirsiniz. Aktifleştirdikten sonra pasif hale getirip Türkiyedeki hattınızın hücresel verisini kullanır ve uçağa bineceğiniz zaman e-sim hücresel verisini tekrar aktif edip Türkiye hattınızı pasif hale getirerek kullanıma başlarsınız.

• Anladigim kadari ile esimler sadece data paketleri iceriyor,interneti esim den, konusmayi turkcell den yapabilir miyim ?

• matt3627 M kullanıcısına yanıt

Bnesim aldım, sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. Ay sonu oradayım, gitmemiş olursanız yazarım dönüşte...

• denizkent D kullanıcısına yanıt

Detaylı bilgi için telekkürker. Ben normalde günde 300 Tİ den turkcell kullanicaktim 5 gün… düşününce gereksiz geldi 1500 TL :)) esim de sirf data geliyorsa telefon görüşmelerimi nasil yapicam pronlem orda şıan …

whatsap üzerinden de yapabilirsiniz ya da wi-fi araması üzerinden yapabilirsiniz.

• denizkent D kullanıcısına yanıt

Wifi hep olmıyucak, sırf benim aramam değil beni ariyanlarida görmem lazim :)) datayi esim den kullanma yapsam , VoltE ile görüşme yapabilie miyim ? Telefon hattim turkcell de, data hatti esimde oluyor mu acaba o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matt3627 -- 16 Ocak 2025; 23:30:10 >
  • günaydın arkadaşlar, prag-viyana seyahatimiz olacak kısmetse 5 günlük, daha önce aynı bölgede alan arkadaşlar var ise önerebileceği bir e-sim markası var mıdır.

daha önce belgrad için bnesim almıştık ancak bir türlü becerip aktif edip bağlanamamıştık, bu sefer böyle bi durum yaşamamak adına bir gün önce TR de aktif etmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 17 Ocak 2025; 10:32:20 >
    Aldığınız e sim in volte desteği olması lazım. Ben redteago dan aldım. Volte desteği yok. Whatsap üzerinden konuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt

Süresiz Avrupa paketi alıp Türkiye'de aktif edebilirsiniz. Yurtdışına çıkınca sadece esime geçip kullanırsınız.

Turkcell kullandığınız için alternatif olarak BiP uygulamasını da yüklemenizi öneririm.

BiP'in Turkcell'liler için şöyle bir avantajı var. Karşı taraf BiP kullanmıyorsa, Turkcell paketinizdeki dakikalardan arama imkanı veriyor.

Karşı tarafa da Turkcell numaranız görünüyor (normal bir çağrı gerçekleştiriyor gibi).

Sadece BiP için özel olarak dikkat etmeniz gereken bir konu var. Yurt dışına çıkmadan önce, Türkiye'deyken mutlaka Turkcell interneti aracılığıyla uygulamayı açın. Aksi durumda WiFi'dan bağlanmaya çalıştığınızda veya yabancı eSIM operatörleri üzerinden internet bağlantınız olduğunda; "bir defaya mahsus Turkcell internetinden bağlanın" diye hata verebiliyor.

Bir alternatif de; ikinci bir telefonunuz var ise; ona eSIM paketini alıp ana kullandığınız telefona (Turkcell hat takılı olan telefona) internet paylaşabilirsiniz (tether). Hatta, o ana telefonu uçak moduna alıp kablosuz internet Wi-Fi özelliğini açarak ikinci telefonunuza bağlayabilirsiniz. Telefon ayarlarınızda VoWiFi açıkca, operatörünüz "Turkcell Wi-Fi" diye görünüp tamamen internet üzerinden iletişim kurduğunu görebilirsiniz. (tekrar etmek gerekirse; Turkcell hat takılı telefon uçak modunda + Wifi açık). VoWiFi üzerinden görüşmeler, Türkiye'de gibi Turkcell paketinizden gider.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

teşekkürler, yine bnesim de değil mi hocam

Evet ama indirimli almak için yeni hesap açmanız gerekir

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam eyvallah

• E-sim almak isteyen arkadaşlara MobiMatter fiyatları üzerinden %40 indirimle alabilirim. Biriken puanlarım var onları kullanıyorum. Forumda daha önce alan arkadaşlar da oldu.

Ben bne kullandım pragda hiç sıkıntı olmadı.

• Dopplereffect kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam, prag-viyana konusunda tavsiyeleriniz olursa özelden yazabilirseniz çok memnun olurum :)

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.