Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.013
Cevap
363
Favori
220.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konu başlığında konuşulan eSIM olayı, yeni bir hat gibi düşünün. O hatta yalnızca uygun fiyatlı internet hizmeti var. Haliyle sizin cihazınız eSIM destekliyor ve siz de hizmet sağlayan firmadan uygun bir paket aldığınızda, Turkcell paketinizi vs. kullanmamış oluyorsunuz.

Örneğin Bnesim'den aldığınız 30 gün süreli, 5 Gb'lık data bulunan Avrupa paketine (referans kodu kullanarak) 2,06€ ile sahip olabilirsiniz. Elbette gideceğiniz ülkeler ile paketin kapsadığı ülkeleri vs. kontrol etmenizde fayda var. Bu paket yetmez derseniz, (yeni hesap+yeni kart ile) aynı rakamla aynı paketi alabilirsiniz. Biri bitince, ötekine geçersiniz.

Akrabanızdaki sim kartın içeriğini, hizmet kullanımı için nasıl bir ücretlendirmesi olacağını bilemediğimden/belirtmediğinizden; bir şey diyemiyorum.

• Arkadaşlar merhaba.
    Şubatta Düsseldorf bilet aldım.
    Hangi uygulama ve kampanya önerirsiniz acaba
  • Bu konu dışında referans paylaşımı yapmayalım lütfen E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. 

https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449

• Arkadaşlar ilk defa BNE kullanacağım. Hesap açtım ve davetten dolayı hesapta 10€ bakiye para var. Ödeme esnasın da neden bakiyedeki parayı düşmüyor ? Full ücret alıyor ?

Ayrıca daha önce paket almadığım için sizden birinin ref ile ekstra 5€ indirim alabilir miyim ? Teşekkürler

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Cüzdan bakiyesini, en son noktada sorması gerekir. Karttan mı çekeyim, cüzdan bakiyesinden mi? diye.

Hesaptan hiç alım yapmadıysanız, 1 defaya mahsus, referans kodu ile 5€ indirimli alım yaptırması gerekli.

Daha sonra aynı hesaptan referans kodu indirimini kullanamazsınız. Yeni hesap, yeni kredi kartı numarası ile referans kodu indiriminden yararlanabilirsiniz.

Eğer bu hesabınızda bakiye olmasaydı; naçizane olarak, 2 ayrı hesaptan Ukrayna için 2 ayrı 10'ar GB almanızı önerirdim.

7,08 € olan 10 Gb paketini, 5€ referans kodu kullanarak 2,08€'ya alabiliyorsunuz. 2 x 10 Gb için 4,16€ ile mâl edebilirsiniz. Bir paket bittiğinde, sonraki eSIM'e geçiş yaparak kullanım gerçekleştirebilirdiniz.

Referans kodunu, yazdığınız mesajın bir üzerindeki, moderatörün yazdığı link üzerinden, dilediğiniz bir arkadaşın referans kodunu kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

• Merhaba

Bu konu dısında referans paylasımı yapmayalım  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

KAMPANYA KODU (referans değil) paylaştım, kampanya linkini koydum, bu nedir, neyin cezası???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 26 Aralık 2024; 23:31:14 >
  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922

Alıntı

metni:
    İNTERNET SERVİS SAĞLAYICILAR, MOBİL OPERATÖRLER İLE İLGİLİ REFERANS KODU PAYLAŞIM KURALLARI
    1)İnternet servis sağlayıcılar/MOBİL OPERATORLER ile ilgili referans kodları yalnızca ilgili işletmecinin/operatörün "referans paylaşım" konusunda paylaşılabilir. Diğer konularda referans kodu paylaşan üyeler hakkında moderasyon işlemleri yapılacaktır.(Eğer bir işletmecinin referans konusu olmadığını düşünüyorsanız veya bulamadı iseniz, ilgili işletmecininana konusunda referans konusunu sorabilirsiniz. Eğer konu mevcut değil ise üyeler tarafından veya yönetim tarafından konu başlatılabilir. İlgili konu daha önce açılmış ise yenisi kaldırılacaktır)

Alıntı

metni:
    Referans konularının listesi : https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311

Sizin ifadeniz ile "kampanya kodu" yani "referans kodu" olmayan kodları da sadece ilgili konuda paylaşmalısınız. Şöyle yapılabilir, ilgili konuda paylaşım yaparsınız ve akabinde mesajın sağındaki mesaj linkini kopyala kısmından burada bir genel izahatta bulunarak (ilgili kodun kampanya kodu olduğunu, referans kodu olmadığına dair bilgilendirme) mesajın linkini izahatın altına ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Peki, "E-sim yurt dışı internet kampanyaları" konusunda, esim hizmeti veren firmanın, internet paketi kampanya kodunu paylaşmak için bundan sonra izahat yapıp linkini de ekleyerek (ki hep eklerim zaten) yazacağım.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son. 

• enemy84 kullanıcısına yanıt
    RedteaGo’da Küresel (130+ ülke) paketi Avusturya numarası veriyor

• bu yöntem ile yurtdısından gelen hiç tr sim takılmamış kayıtsız telefonlarda kullanılabilir sanırım yakında taş koyarlar bu esim işine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleTower -- 30 Aralık 2024; 19:59:5 >
  • Arkadaşlar BNE den e-sim paketi aldım bir ay sonraki seyahatim için. Fakat aktivasyon tarihini girmeyi unutmuşum. Müşteri hizmetleri ile görüşsem iptal iade aktivasyon tarihi değişiklik vs.. konusun da yardımcı olurlar mı ? Yoksa aldığım esim çöp olacak

( Tam umudu kesmiştim hatalı aldığım E-sim aktif oldu yazıyordu günler işlemeye başlamıştı yinede dün gece uyumadan “Live chat” bölümüne yazayım dedim. Bu sabah,itibari ile satın aldığım e-sim paketini istediğim tarihte tekrar aktif olacak şekil de düzenlemişler. Aynı durum ttmobil turkcell vs de olsa eminim imkanı yoktu. Şirket politika gereği cart curt bişeyler derlerdi üstüne soğuk su içmiştim )

10 numara hizmet iyiki varsın BNE !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 31 Aralık 2024; 9:55:24 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.