Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TuRKuaZ_Cafe arkadaşım mümkün olduğunca spot alma eğer çok ucuz değilse sonra astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
  • modakartalı
    kivre senin m600+ pil ömrü nasıl..

kullanımlarını ve giden şarj süresini yazar mısın ?
  • bu günlerde tel fazla kullanmıyorum ve geceleri kapalı tutuyorum, kapalı tutarkende wireless ve blue toothu 'uda kapatıyorum 3-4 gün gidiyor oları kapatmadan kapatırsan haliyle süre kısalıyor. eğer biraz fazla download yaparsam süre bayağı azalıyor .
  • Sevgili Dostlar; PDA ler konusunda hiç tecrübem yok ancak heves ettim. E-TEN'nin fiyatı ve birçok teknik özelliği ile hala iyi duruyor. Bana fikir verirmisiniz? Kullananlar memnun mu? Sorun çıkarıyor mu? E-TEN yerine başka öneriniz olur mu? Bir PDA telefonu çözmek çok zaman alır mı? Birde nereden alınmalı? Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • 2. el m600+ arıyorum garantili ve temiz makul fiyata satmak isteyen arkadaslar varsa iritbata gecelim. (istanbul) masterofirons@hotmail.com

cihazin 0 fiyatı peşin kdv dahil 817 YTL.

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=Md0FqTk5CaVRGUlZSK2RETXk0WE13TURNMjQzTXdZek1Q
  • Selam arkadaşlar, uzun bir süredir casper m600 kullanıyorum, pek çok program yükledim defalarca hardreset atmak zorunda kaldım, 2gb sd card ile sorunsuz kullanıyorum. Aynı türden program yükleyip-kaldırdığınızda önceki programın uzantıları ile yenisi bazen çakışıyor ve resetlemek zorunda kalıyorsunuz. Tavsiye edebileceğim gerçekten kullanışlı bazı programların adlarını yazıyorum. İlgilenen arkadaşlarwww.ipmart-forum.com'dan indirebilirler(site ingilizcedir) sktools v.3.1.04-macromedia flash player active x v.7-pieplus 2.1.2-opera 8.65beta-windows live messenger mobile(bu ay yeni sürümü çıkacak)-yahoo go(2.0 bu ay çıkacak)-sbp shell-sbp pocket plus-XCpuscalar-resco explorer-resco pocket radio-resco photo viewer-adisasta winmobile torrent-socket wi-fi companion-saman SMSdelivery receiptfix- resco keyboard pro-microsoft.NET CF 2.0-phone pad atom-rarlab pocketrar 3.60... Bunlar benim seçtiklerim(hiçbiri de demo değil:) )

• yüklediğim bazı programları silerken bir hata yaptım herhalde pda açılıyor fakat hiç bir tuş çalışmıyor ekrandada herşey gözüksede hiçbirşeye izin vermiyor kilitlendi gibi ne yapabilirim galiba silerken sanki ekrala ilgili qvga yazan bir iki şey sildi galiba. yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

yüklediğim bazı programları silerken bir hata yaptım herhalde pda açılıyor fakat hiç bir tuş çalışmıyor ekrandada herşey gözüksede hiçbirşeye izin vermiyor kilitlendi gibi ne yapabilirim galiba silerken sanki ekrala ilgili qvga yazan bir iki şey sildi galiba. yardım ederseniz sevinirim.

en güzeli sanırım format atman. pda yı açarken başlangıçda bir kaç düğmeye basarak format atılıyordu. ama hangilerini olduğunu tam hatırlamıyorum şuan. sanırım soldaki reset ve power tuşuna aynı bastıktan sonra turuncu ekran gelir gelmez no tuşuna (yes de olabilir) 10-12 saniye basılı tutuyorsun. daha sonra saniye geri saymaya başladığında yes tuşunun üzerindeki tuşa basıyorsun parantez içinde (yes) yazısını gördüğünde format atılmıştır.

• teşekkür ederim, dün cevap gelmeyince yabancı forumlardan aradım buldum ama ilginiz için teşekkürler.
  • Ultravizyona çok teşekkür ederim.Çıt çıt'ı bozulan kılıfımı bile garanti kapsamında değiştirdiler.Hizmet denen şey bu olsa gerek:)
  • Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Dün Eten M600+ aldım ve burayı da görünce aklıma takılan bazı konuları sizlere sorayım dedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorularımı numaralandırarak soracağım bu şekilde cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

1) SDMMC karta yüklediğimiz MP3 leri Nokia telefonlarda olduğu gibi Çalan Müzik Şeklinde atıyabiliyormuyuz? Eğer atıyabiliyorsak nasıl?

2) SDMMC karta yüklediğimiz kendi kişisel resimlerimizi masa üstü arkaplan yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak nasıl?

3) Kitapçığı okumama ve genelde bu tip şeylerden anlamama rağmen internet ve MSN bağlantısını oluşturamadım. Hem GPRS üzerinden hemde Wlan olarak bağlanabiliyoruz sanırım. Bu ikisini nasıl birbirinden ayrıştırıp istediğimiz zaman istediğimizden bağlancaz?

4) Cihazı tam anlamıyla nasıl kapatıyoruz? Kendisi bekleme moduna geçtiğinde (ekran karanlıkken) dışardan çağrı alabiliyormuyuz? Telefon gibi tuş kilidi özelliği varmı? Yoksa cebimizde yada kılıfta taşırken neler yapmamız lazım? Power tuşuna bir kere bastığımzda telefonu kapatıyormuyuz yoksa beklemeye mi almış oluyoruz?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha sonra geldikçe yazacağım.Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim.

UMUT

• Selamlar tekrar,

Evet cihazı kurcaladıkça ve aklıma geldikçe sorularımı yazmaya devam ediyorum. İşte yeni sorular :

1) Ne yaptıysam internete bağlanamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Bana yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim. Hattım AVEA...GPRS için.

2) Sim Kart hafızası telefona kopyalanabiliyormu? Kopyalanıyorsa nasıl? Sim Kart cihaza takılı olduğu halde beni arayan kişilerin numaralarını görebiliyorum sadece. Kişi Sim Kartta kayıtlıda olsa isim görünmüyor. Acaba Sim Kart hafızasını tel hafızasına mı kaydetmek gerekiyor? öyleyse nasıl?

3) Lazım gelen programlar hangileridir? Hangi program yüklenmeli hangisi gereksizdir? Program sitelerinin adreslerini ve bu programların PPC ye nasıl kurulcağını söylerseniz sevinirim.

Aranızda MSN adresini verebilecek olan varsa Online olarak daha iyi anlarım diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut66 -- 4 Nisan 2007; 17:10:55 >

• ilk 8 sayfada yararlı bilgiler var yanılmıyorsam ayarlarda yazıyorhttp://www.cebimdekipc.com/index.php
    http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=217
    http://www.turkforumuz.biz/showthread.php?t=259215
    bu sitelerdende aradığınız progranları bulabilirsiniz ayrıca diğer konu başlıklarındada program paylaşımı mevcut.

• Slmlar,

Evet bütün bir 9 sayfalık forumu okudum buna rağmen bağlantı ayarlarını yapamadım. (mallığım tuttu) Bana AVEA için daha detaylı olarak internet bağlantı ayarlarını nasıl yapabileceğimi burdan yada MSN'den yazarsanız çok sevinirim.

MSN :xanderx66@hotmail.com
  • bende aynı sorunu yaşıyorum gprs bağlantısı konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • eğer gprs ayarlarını istiyorsan anlattığım şekilde yap çalışacaktır.hattında turkcell ise eğer cunku kullandığın operatör göre ayarlar değişiyr .gerci sana telsimi içnde vereyim madem
    TURKCELL

INTERNET GPRS AYARLARI:

Start  Settings  Connections Sekmesi  Connections

1. My ISP altında Add a new modem connection tıklıyoruz.
    2. Bağlantımıza Turkcell Internet ismini veriyoruz;
    3. Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz.
    4. Next
    5. (Access point name) bölümüne internet yazıyoruz.
    6. Next
    7. Username, Password ve Domain alanı boş
    8. Finish
    9. Klavyeyi kapatıyoruz.
    10. Advanced seçiyoruz. Select network bölümünü tıklıyoruz. Gelen menüden üstteki ayarı My ISP olarak ayarlıyoruz. Alttaki ayarı My Work Network olarak ayarlıyoruz.
    11. Ok.
    12. Ok.

Ayarlarımız tamam. Bu ayarlar dahilinde GPRS bağlantısı yapabilir ve internet explorer ile web sayfalarını açabiliriz.

TELSIM

INTERNET GPRS AYARLARI:

Start  Settings  Connections Sekmesi  Connections

1. My ISP altında Add a new modem connection tıklıyoruz.
    2. Bağlantımıza TELSIM Internet ismini veriyoruz;
    3. Modem Olarak Cellular Line (GPRS) I seçiyoruz.
    4. Next
    5. (Access point name) bölümüne internet yazıyoruz.
    6. Next
    7. Username, Password ve Domain alanı boş
    8. Finish
    9. Klavyeyi kapatıyoruz.
    10. Advanced seçiyoruz. Select network bölümünü tıklıyoruz. Gelen menüden üstteki ayarı My ISP olarak ayarlıyoruz. Alttaki ayarı My Work Network olarak ayarlıyoruz.
    11. Ok.
    12. Ok.
    avea için bulamadım en kötü müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz .

• ekran için verilen şeffaf koruyucu bant'ı herkes kullanıyor mu acaba?? kullanmasak ekrana bir zararı olur mu??

Ben bant'tan memnun değilim..
  • Çok tesekkurler ModaKartalı. Verdiğin yapılandırmayı AVEA olarak yaptım GPRS üzerinden bağlantımı yaptım. Ehh GPRS masraflı tabii....birde wirless olarak bağlayabilsem şunu...

Çok teseekkurler...

UMUT
  • bant kullanmakta fayda var ilerde ekranda çizikler oluşmasını engeller, wireless ayarını yaparken bluetooth'u kapalı tut bende yapamıyordum sonra sadce wireless'ı açıp deneyince oldu.
  • Merhaba,

Bende dün bir eten m600+ sahibi oldum. Bazı noktalarda acemiliklerimi burada gidermek istiyorum.

Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim,

1- şarzda iken ufak bi tıııııııııııııııııınnnnnnnnnn sesi geliyor acaba bu normal mi ? yani hepsinde aynı mı ?

2- temaslar da (CEP TELEFONLARINDA OLDUĞU GİBİ) sim kart temaslarını gösterme sadece telefonda kayıtlı temasları göster diye bi ayar yok mu ? Ve sim temaslarını telefona kopyala diye tek harekkette taşıma işlemini yapabilirmiyim.

3- yeni temas ekledikten sonra kişinin adsoyadını.....SOYADI,ADI olarak değiştiriyor bunu değiştiremiyormuyuz.

4- kamerası bana çok kullanışsız geldi, acaba ben mi bi yerde acemilik yapıyorum. çekim anında en ufak el titremesinden bile çok kötü etkileniyor. iyi ama o kadar sabit bir hareketle fotoğraf çekmek neredeyse imkansız.

5- ALARM sesi olarak listesinde çıkan melodilerden başka bir melodi atayamazmıyız, çünkü oradakilerin hiç birisi beni uyandıracak ses yoğunluğunda değil

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realperest -- 5 Nisan 2007; 22:52:14 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.