Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratalt
    daha güncel framework 2.0 var BURADAN
    indirebilrisin

bağlantı için teşekkürler. peki bu nereye yuklenecek ?

ben pda'e yuklenecek bir surum olarak dusunmustum ama bu inen sanki pc'ye yuklenecek. 25 MB gorunce oyle sandım ya da :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicomail@gmail.com

bağlantı için teşekkürler. peki bu nereye yuklenecek ?

ben pda'e yuklenecek bir surum olarak dusunmustum ama bu inen sanki pc'ye yuklenecek. 25 MB gorunce oyle sandım ya da :)

normalde bilgisayarına yükleniyor ama yaklaşık 2 mb lık kısmı pda ya yükleniyor
  • alete nasıl tema yükleyebiliyoruz birisi anlatabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: godlesscow

alete nasıl tema yükleyebiliyoruz birisi anlatabilirmi?

benim bildiğim iki çeşit tema var biri tsk temasıdır (dosya uzantısı tsk)bunu direk windows klasörüne kopyalıyorsunuz daha sonra ayarlardan bugün veya today i seçip oradaki listeden attığımız temayı bulup secip ok a basıyoruz bu kadar ikincisis sbp plus ve ilauncher tarzı program lar ile yapılan bu pek tema değil ama ana ekranın işlevselliğini artırıyor birde unutmadan wisbar var
  • yardımın için çok teşekürler..
  • arkadaşlar bende yeni aldım cihazı ilk dikkatimi çeken hoparlör sesleri çok zayıf,
    daha önce p 800 kullanıyorsum onda bile zil sesi daha güçlü..

kısa mesaj bildirim sesini degiştirebiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: swordofjustice

arkadaşlar bende yeni aldım cihazı ilk dikkatimi çeken hoparlör sesleri çok zayıf,
    daha önce p 800 kullanıyorsum onda bile zil sesi daha güçlü..

kısa mesaj bildirim sesini degiştirebiliyormuyuz?

Değiştirilebiliyor (türkçe kullandığını varsayıyorum )
    başlat>Ayarlar>sesler ve uyarılar>bildirimler sekmesinde olay var orayı Gelen Kutusu :yeni kısa mesaj 'ı secip alt kısmında sesi yürüt 'ün onayını veriyoruz ve sağ tarıfndan istediğimiz melodiyi seciyoruz (yalnız istediğimiz parcanın çalabilmesi için parcayı windows klasörüne atmamız gerekiyor
  • Selamlar,

Buraya yazmamam gerek belki de bilmiyorum eğer öyleyse şimdiden özür dilerim arkadaşlar.

20 gün önce 4 Nisan 2007 de Mavi Bilgisayardan aldığım Eten M600+ PPC telefonumu acil ihtiyaçtan satıyorum. Cihazda en ufak bir sorun yoktur. İstediğim fiyat 650 YTL. PM atarsanız sevinirim. Ankaradayım.

Umut
  • kardeş satış için ikinci el kısmına yazarsan iyi olur
  • Arkadaşlar yeni bir pocket pc aldım Eten M600+ benim 3 sorum var.

1-)maillerimi alıp göndermeyi düşünüyorum. bu sebeple bir antiviruse ihtiyacım var. Ama gördüğüm kadarı ile pocket pc antivirusler sadece çekirdeği tarıyor. Bu konuda bilginiz var mı ?

2-) Pili 1 günde bitiriyorum. Özellikle gece yatarken cihazı açık bırakıyorum ve sabah kalktığımda pil %30 azalıyor. Sadece cep telim aktif olarak uyku moduna geçirmem yada optimize etmem için bir araç var mı ? ben aslında üstündeki tuşa basarak uyku moduna geçirdiğimi düşünüyorum ama pek işe yaramıyor sanırım.

3-) Java uygulamaları bildiğim kadarı ile pocket pc ortamında çalışmıyor ama belki bir yolu vardır diye tekrar sormak istiyorum.

Herkeze selamlar saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicems

Arkadaşlar yeni bir pocket pc aldım Eten M600+ benim 3 sorum var.

1-)maillerimi alıp göndermeyi düşünüyorum. bu sebeple bir antiviruse ihtiyacım var. Ama gördüğüm kadarı ile pocket pc antivirusler sadece çekirdeği tarıyor. Bu konuda bilginiz var mı ?

2-) Pili 1 günde bitiriyorum. Özellikle gece yatarken cihazı açık bırakıyorum ve sabah kalktığımda pil %30 azalıyor. Sadece cep telim aktif olarak uyku moduna geçirmem yada optimize etmem için bir araç var mı ? ben aslında üstündeki tuşa basarak uyku moduna geçirdiğimi düşünüyorum ama pek işe yaramıyor sanırım.

3-) Java uygulamaları bildiğim kadarı ile pocket pc ortamında çalışmıyor ama belki bir yolu vardır diye tekrar sormak istiyorum.

Herkeze selamlar saygılar.

1 - sorun pek maille işim olmadığı için bilemiyecğim ama PDA na kuracağın antivirüs yazılımları var bende eski telefonuma kurmuş olduğum antivirüs tarayıcı devamlı aktif değildi istediğim zaman bütün dosyaları tarama yapıyordu
    2 - Wi-fi yi veya bluetooth'u açık bırakmışsan olabilir birkaç saat içinde bitirebilir
    3 - Java emülatörleri var ama bende beceremedim doğru dürüst kullanmayıwww.cebimdekipc.com dan bulabilirsin

• aranızdan hiç gps ile kullanan oldu mu? ben bir gps aldım ıgo kurdum çok guzel oldu mutlaka tavsiye ederim yürüyerek kullandım bir kaç içinde araba ilede kullanacağım.
  • bir video yükledim bluetooh ile bunu makinanın kendi hafızasına kaydettim şimdi bunu silmek istiyorum faka sürekli can not delete thare has been a sharing violation yazıyor the source or destination file may be in use yazıyor kısaca hangi dosya ile birlikte paylaşıldığını yada hangi programla birlikte olduğunu nasıl bulabilirim ve nasıl silebilirim teşekkürler.
  • Aya
    quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

bir video yükledim bluetooh ile bunu makinanın kendi hafızasına kaydettim şimdi bunu silmek istiyorum faka sürekli can not delete thare has been a sharing violation yazıyor the source or destination file may be in use yazıyor kısaca hangi dosya ile birlikte paylaşıldığını yada hangi programla birlikte olduğunu nasıl bulabilirim ve nasıl silebilirim teşekkürler.

Ayarlar>sistem sekmesinde>BELLEK (memory) kısmına giriyorsun orada 3. sekmede çalışan programlar sekmesi var arka planda çalışan programlara bir bak çalışan bir video gösterici program varmı varsa kapat daha sonra silinmesi gerekir dosyanın olmazsa dosyayı hafıza kartına taşı kart okuyucuda silmeye çalış
  • cevap için teşekkür ederim arada oynarak bulmuştum ama genede sorulara cevap gelince moral oluyor.
  • Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum Bende PDA (ETEN M600+)da yeniyim fakat önceki mpx 220 sağolsun win mobile konusunda zorluk çekmemi önlüyor
  • iyi günler. bende m600+ aldım 3 gün oluyor.
    fakat system_founder in verdiği linkten elzem programları yükledim.
    sadece 2 tanesini kurabildim. diğerleri için setup.exe geçerli bir PoketPc uygulaması değil diyor.
    bu sorunu nasıl aşabilirim.
  • eğer problem olmazsa turkçe paketi kullanmayın ve becerebilirseniz rom update yapın romunuz eğer 130 değilse ve gereksiz program kurmayın makinaya, programları hafıza kartına kurun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cismani

iyi günler. bende m600+ aldım 3 gün oluyor.
    fakat system_founder in verdiği linkten elzem programları yükledim.
    sadece 2 tanesini kurabildim. diğerleri için setup.exe geçerli bir PoketPc uygulaması değil diyor.
    bu sorunu nasıl aşabilirim.

setup.exe dosyasını bilgisayarda çalıştırman gerekiyor öncelikle PDA nı bilgisayarına bağlamalı ve actvesync ile eşitlemelisin daha sonra setup.exe yi çalıştırdığında program PDA na kurulacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

eğer problem olmazsa turkçe paketi kullanmayın ve becerebilirseniz rom update yapın romunuz eğer 130 değilse ve gereksiz program kurmayın makinaya, programları hafıza kartına kurun.

yok illa kullanacam diyorsanız öncelikle makinasnızı hard resetten sonra gerekli bütün programları kurun daha sonra türkçeleştirme paketini yükleyin yoksa kısayol sorunu çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.