Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .::RRR::.

ekran için verilen şeffaf koruyucu bant'ı herkes kullanıyor mu acaba?? kullanmasak ekrana bir zararı olur mu??

Ben bant'tan memnun değilim..

işin doğrusu kullanmak gerekli ama çoğumuz kullanmıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: realperest

Merhaba,

Bende dün bir eten m600+ sahibi oldum. Bazı noktalarda acemiliklerimi burada gidermek istiyorum.

Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim,

1- şarzda iken ufak bi tıııııııııııııııııınnnnnnnnnn sesi geliyor acaba bu normal mi ? yani hepsinde aynı mı ?

2- temaslar da (CEP TELEFONLARINDA OLDUĞU GİBİ) sim kart temaslarını gösterme sadece telefonda kayıtlı temasları göster diye bi ayar yok mu ? Ve sim temaslarını telefona kopyala diye tek harekkette taşıma işlemini yapabilirmiyim.

3- yeni temas ekledikten sonra kişinin adsoyadını.....SOYADI,ADI olarak değiştiriyor bunu değiştiremiyormuyuz.

4- kamerası bana çok kullanışsız geldi, acaba ben mi bi yerde acemilik yapıyorum. çekim anında en ufak el titremesinden bile çok kötü etkileniyor. iyi ama o kadar sabit bir hareketle fotoğraf çekmek neredeyse imkansız.

5- ALARM sesi olarak listesinde çıkan melodilerden başka bir melodi atayamazmıyız, çünkü oradakilerin hiç birisi beni uyandıracak ses yoğunluğunda değil

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

1 - Aynı ses bended var
    2 - işin doğrusu bende bilmiyorum bende mpx 220 var outlook ile eşleşmiş durumda PDA mı bağlayınca outlook daki bütün ajanda ve kişiler kaydım PDA ma otomatik olark eklendi
    3 - gördüğüm kadarı ile soyadı hanesi yok sadece adı geciyor bende adı ve soyadını peşpeşe girdimmi sorun olmuyor
    4 - Kamera kullanışsız dan ziyade fazla teferrutlı ayrıca dediğin gibi el sallanmasına gelmiyor
    5- alarm olark farklı bir program kullanman önerilir
    yeni bir ETEN M600+ cı olarak benden bu kadar :)

• selam arkadaşlar, ben de m600 + almak istiyorurm ama navigasyon konusunda kimse yorum yapmamış. Ben navigasyon özelliğini de kullanmak istiyorum. Bu konuda yorumu olan var mı?? Bir de navigasyonu kullanabilmek için cihaza ek olarak ne almalıyım??
  • mutlaka gps almak lazım fiyatları 50 den başlayıp yukarı doğru gitmekte mümkünse 32 uydulu olanları tercih edin. Igo yada tom tom software i yüklerseniz çalışır.
  • selam arkadaşlar bu günlerde bende bir eten almayı düşünüyorum ama kararsızım ve bazı sorularım olacak
    öncelikle msn de sesli görüşme yapabiliyormuyuz kulaklık la
    internette gezerken ekranı yatay kullanabiliyormuyuz
    eten x500 ü beklemelimiyim sizce
    son olarakta bu cihazlarda pc ye usb kablo ile bağlantı yaptığımızda driver yada başka bir program kurmadan pc deki mevcut internetti kullanabiliyormu yoksa illa kendi yazılımını kurmak gerekiyormu
    teşekkür ederim iyi geceler
  • pc deki internet derken modemden paylaşım diyorsunuz herhalde eğer kablosuz modeminiz varsa wireless bağlanırsınız h,çbirşeye gerke kalmaz yoksa blutootj üzerinden active snyc ile bağlanırsınız , nette ekranı yan olarak kullanabilirsiniz.
  • pc deki internet derken modemdeki wireless ten değil de wireless olmayan bir ortamda ve kullanıcılar kısıtlı pc ler olduğu bir ortam ve usb kablo ile m600+ ü pc ye bağladığımda pc mevcut ethernet üzerinden internete bağlı iken eten m600+ de hicbir yazılım kurmadan bluetooth olmadan internete girebiliyormu bunu sormak istedim
    normal de activesync kurulu halde zaten interneti bluetooth veya usb kablo ile kullanabiliyor motorola mpx200 lerde hiçbir yazılım kurmadan kullanabiliyor diye biliyorum onu merak ettim teşekkürler
  • işin doğrusu bende mpx 220 vardı zaten activesync kurulu idi o olmadan nasıl olur birşey diyemiyeceğim ama ETEN M600+ ı bilgisayara bağlayınca bütün bilgiler (kişiler,ajanda,yapılacaklar) rahat bir şekilde aktarıldı ayrıca jeyo mobile ilede mesajlarımı sorunsuz bir şekilde aktardım yaklaşık 500 mesaj vardı
  • bu gün teknosada eten m600+ a baktım biraz kaba gibi geldi ve yeni modellerin piyasaya çıkmasını bekleyeceğim ama bu arada bir kampanya yaparsa mavibilgisayar cumartesi kampanyasında fiyatı 600 ytl civarına çekerse hiç durmam alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: realperest

3- yeni temas ekledikten sonra kişinin adsoyadını.....SOYADI,ADI olarak değiştiriyor bunu değiştiremiyormuyuz.

Bu soruna cevap buldum bilgisayarımızda (masaüstü veya dizüstü olan) microsoft outlook u açıyoruz ve kişilere giriyoruz hangi ismi düzelmek istiyorsako sahısa tıklıyoruz ve görünümden ayarlıyabiliyoruz her bir isim için tek tek yapmak gerekli bu (isim soyisim veya soyisim isim )
  • arkadaşlar ben msn live kuramadım yaaa.kayafi yicemm....kurulamadı diyo.. cab dosyasını drek atıyorum sonra kurulum tamalanamadı die..lütfen acil cewapp??neden olabilir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitates

arkadaşlar ben msn live kuramadım yaaa.kayafi yicemm....kurulamadı diyo.. cab dosyasını drek atıyorum sonra kurulum tamalanamadı die..lütfen acil cewapp??neden olabilir???
    en azından makinanızın marka ve modeli yüklü olan işletim sistemi nedir nasıl bir hata veriyor bu tip bilgileri yazarsak daha kolay bir çözüme ulaşabileceğin kanaatindeyim örneğin wm03 e live messenger kurulmaz sadece wm 05 e kurulabilir
  • Şu an nerede var bu ürün, Teknosa fiyatı pahalıydı en son baktığım. Bazı arkadaşlar kutudan çay kahve vs çıkıyor demişler, ne alaka onun parasını da alıyor. Ultravizyon dediğiniz yer son kullanıcıya satış yapıyor mu direk dist'ten alalım?

İkinci sorum WiFi ile alakalı. Hidden SSID (gizli AP'ler) ve WPA, WPA-PSK şifreleme desteği ve Ad Hoc bağlantı oluşturabilme&bağlanabilme yeteneği var mı cihazda? Laptop alacağıma bundan alayım diyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende sizin güzel yorumlarınız sayesinde bir eten m600+ sahibi oldum..Çok hoşuma gitti fakat bilmediğim için sizlere bir kaç şey sorucam..
    1.internet explorer dan ogame ye giriş yaparken aşşağıda gösterdiğim hatayı yapıyor.

Not Found
    the request URl/game/index.php was not found on this server
    apache/2.0.54(unix) PHP/4.4.0 server atwww.ogame.com.tr port 80

2. yüklediğim bir programı nasıl ve nerden silebilirim?
    3. etenin patch lerini nerden bulabilirim?

şimdiden herkese teşekürler.

edit:1. ve 2. sorunu mu halletim geriye 3. kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godlesscow -- 15 Nisan 2007; 21:38:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: godlesscow

merhaba arkadaşlar bende sizin güzel yorumlarınız sayesinde bir eten m600+ sahibi oldum..Çok hoşuma gitti fakat bilmediğim için sizlere bir kaç şey sorucam..
    1.internet explorer dan ogame ye giriş yaparken aşşağıda gösterdiğim hatayı yapıyor.

Not Found

1. sorunu nasıl hallettiğini yazarsan sevinirim

3.firma sitesi den yamaları bulabilirsin fakat şuan site bakımda sitesihttp://www.ultravizyon.com.tr/
    ben sana cebimdekipc sitesini öneririm

• settings e girwrseniz oradan silesiniz istemediğiniz programları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratalt

quote:

Orjinalden alıntı: godlesscow

merhaba arkadaşlar bende sizin güzel yorumlarınız sayesinde bir eten m600+ sahibi oldum..Çok hoşuma gitti fakat bilmediğim için sizlere bir kaç şey sorucam..

Not Found

1. sorunu nasıl hallettiğini yazarsan sevinirim

3.firma sitesi den yamaları bulabilirsin fakat şuan site bakımda sitesihttp://www.ultravizyon.com.tr/
    ben sana cebimdekipc sitesini öneririm

1. sorunu başka bi tarayıcı yükleyip hallettim. opera kullanıyorum hiç bir proplem yok şimdilik.

• M600+'yı ilk bir kaç gün activesync sorunları yüzünden kilitlenerek ve reset atarak geçirdim. Şu an ingilizce kullanıyorum sorunlar büyük ölçüde çözüldü. Yanlızca bazı randevularım m600de 2 saat geç görünüyor. Bazıları laptopumdaki Outlook ile full senkronlu. Aynı sorunu daha önce yaşayan oldu mu acaba?

Selamlar
  • Merhabalar

Forumu dibine kadar okuyup cihazı almaya karar verdim. Aldıktan sonra karşılaştığım bütün sorunları da hemen çözdüm. Emeği geçen herkese sonsuz sevgiler :)

2 derdim var bakalım derman bulabilecek miyim ?

1. PC de, adres defterinde resim eklediğim isimler, senkronizasyonda PDA'ya gitmiyor. Ne zaman resimleri siliyorum ancak o zaman.. Office 2007 kullanıyorum. Outlook da 2007 dolayısıyla. Daha önceki versiyonlarda da var mıydı böyle bir sorun bilmem.

2. GPS Tuner 5.1 yükledim. Ama PDA daki ".net compact framework" versiyonunu eski bulduğu için çalışmıyor. Bunun güncei nereden bulunur ? Microsoft sitesinde ya da PDA de güncelleme gibi bir bölüm bulamadım.

Bir kaç not :

. dotPocketi kurdum. Ekran ayarlarını yaparken gitti alet. Ekran kullanılmaz oldu, hiç bir şeye tepki vermedi. Sesli komutla restore yapana kadar bir kaç "aksan" denedim ama başardım.

. muhtelif defalar göçtüm. hard resetlerim oldu. daha birincide mobilerayı sildim ve bir daha yuklemedim. gayet memnunum. HiKeyboardı önerenlere teşekkür ederim.

. beyaz ekran sorunum oldu. reset düğmesini kalemle dürtüklemek suretiyle bir düzelme saglanmadı. ama bir defa daha reset düğmesini kullanınca sorun cözüldü.

. tomtom bluetooth gps cihazı kullanıyorum. tomtom anında buldu. benzeri programlar da cok kolay tanıdı. yurt dışından bir arkadaşım gelirken getirdi. paketten araç adaptörü ve cihaza baglanması muhtemel aygıtları ( ipaq 4xxx, palm, nokia en ince uç, küçük usb) da sarj edebilecek muhtelif adaptör ucları cıktı. çok etkleyiciydi. ama eten için yok ;)

şimdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicomail@gmail.com -- 17 Nisan 2007; 14:03:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cicomail@gmail.com

Merhabalar

Forumu dibine kadar okuyup cihazı almaya karar verdim. Aldıktan sonra karşılaştığım bütün sorunları da hemen çözdüm. Emeği geçen herkese sonsuz sevgiler :)

2 derdim var bakalım derman bulabilecek miyim ?

1. PC de, adres defterinde resim eklediğim isimler, senkronizasyonda PDA'ya gitmiyor. Ne zaman resimleri siliyorum ancak o zaman.. Office 2007 kullanıyorum. Outlook da 2007 dolayısıyla. Daha önceki versiyonlarda da var mıydı böyle bir sorun bilmem.

2. GPS Tuner 5.1 yükledim. Ama PDA daki ".net compact framework" versiyonunu eski bulduğu için çalışmıyor. Bunun güncei nereden bulunur ? Microsoft sitesinde ya da PDA de güncelleme gibi bir bölüm bulamadım.

Bir kaç not :

. dotPocketi kurdum. Ekran ayarlarını yaparken gitti alet. Ekran kullanılmaz oldu, hiç bir şeye tepki vermedi. Sesli komutla restore yapana kadar bir kaç "aksan" denedim ama başardım.

. muhtelif defalar göçtüm. hard resetlerim oldu. daha birincide mobilerayı sildim ve bir daha yuklemedim. gayet memnunum. HiKeyboardı önerenlere teşekkür ederim.

. beyaz ekran sorunum oldu. reset düğmesini kalemle dürtüklemek suretiyle bir düzelme saglanmadı. ama bir defa daha reset düğmesini kullanınca sorun cözüldü.

. tomtom bluetooth gps cihazı kullanıyorum. tomtom anında buldu. benzeri programlar da cok kolay tanıdı. yurt dışından bir arkadaşım gelirken getirdi. paketten araç adaptörü ve cihaza baglanması muhtemel aygıtları ( ipaq 4xxx, palm, nokia en ince uç, küçük usb) da sarj edebilecek muhtelif adaptör ucları cıktı. çok etkleyiciydi. ama eten için yok ;)

şimdilik bu kadar...

microsoft outlook 2003 kullanıyorum tüm eşitlemelerim sorunsuz bir şekilde oluyor bereaberinde gelen outlook da da sorun yok diyorlar ama eşitleme konusunda eski mesajlarımı okuyabilirsin
    daha güncel framework 2.0 var BURADAN
    indirebilrisin

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.