Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam wifi antenini açtım.hemen hpsetup diye bir baglantı buldu ve sormadan connetted yazdı.bende baglandım sanıp exploreri actım ama yazdıgım adreslere gitmiyor ''tpe page is connot find'' diyor.msn i de açamadım.madem bağlanmadı neden connetted yazıyor yada.bağlıysam neden surf yapamıyorum?
  • ARKADAŞLAR BENDE BU KERVANA KATILMAMA 1-2 GÜN KALDI
    AKLIMA TAKILAN BİRKAÇ SORU VAR YARDIMICI OLURSANIZ ALLAH SİZİ CENNETİNE KOYSUN
    (OLAMYANINDA CANI SAĞOLSUN)

1-video(film)izleme nasıl oluyor. biliyorsunuz ki 2 cdlik filk 1.5gb civarında bişey. bunu küçülten netlik bozulmadan çeviripp m600de izleyebileceğimiz
    program varmı varsa en iyisi hangizi
    2-Hafıza olayı nasıl oluyor. kapasite sınırı varmı(mesela ben 2gb hafıza düşünüyorum)
    3-telefon meselesine kafam takıldı. cihaz nasıl kapatılıyor açma kapama düğmesine basınca bekleme moduna geçiyor. bu sırada telefon arandığınıda çalıyormu?
    4-GPS olayı naSIL oluyor. özel bi aparat takmakmı lazım. diyelimki taktık. bunu nasıl kullanıyoruz yani ücretlimi. kısaca GPS hakkında ayrıntılı bilgi verebiilirmisiniz?
    5-Telefonun zil sesleri nasıl gürültülü mekanlarda rahat duyuyuyormu?
    6-Sistem geri yükleme diye birşey varmı. bilgisayardan veya kendi içinden.
    7-cihazı tam olarak nasıl kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 13 Mayıs 2007; 8:34:00 >

• 1) sitelerde dvx programalrı var ppc için onu alıp yükleyeceksiniz bilgisayarınızada video conver master kurar filimleri istediğiniz formata çevirirsiniz.
    2) 4 gb kadar yolu var bende 2 var problem yok
    3)evet bekleme modunda iken tel çalarsa normal şekilde çalışmaya devam ediyor.
    4)1 adet gps receiver almanız lazım gps bedavadır ama iyi bir gps programı yüklemelisiniz istabul ve ankara için Igo tavsiyemdir bende var sorunsuz.
    5)hayır titreşimde kullanmak lazım
    6)soft ve hard reset olarak yapabilirsiniz
    7)en kesini pili çıkarmak.
  • BU CİHAZIN DEsTEKLEDİĞİ KART TÜRÜ BİRKAÇTANE.. BUNLARDAN HANGİSİ DAHA PERFORMASLI ÇALIŞIR??

m600+da internet olacağından antivirüs olarak neyi kurmalıyız. hangisi daha iyi??
    şüphesizki virüslü mailler gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 14 Mayıs 2007; 13:42:52 >
  • Symantec Antivirushttp://r...ds...e.com/files/5951997/SAVHH35.rar.html
    boşlukları doldurursunuz
  • peki takılan kartlar için hangisi iyi
  • artık sayfaya pek takılan olmuyor anlaşılan??
  • takılan olmuyordan ziyade sorun çıkarmıyorki cihaz kimse soru sormuyor :)kart konusuna gelirsek herkez bulduğunu takıyor ben genelde twinmos u tercih ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

peki takılan kartlar için hangisi iyi

Selam. Bendeki kingston 2gb. Sorunsuz.
  • TAMAMDA ARKADAŞLAR KART ÇEŞİTLERİ VARYA SD+MİCROSD+MMC+. YANİ MARKADAN ZİYADE TAKILAN KART ÇEŞİDİ KAÇTANE. EĞER BİRKAÇTANE İSE HANGİSİ DAHA PERFORMASLI OLUR. TEKSE PROBLEM YOK. CİHAZ GELMEDİĞİ İÇİN BİLMİYORUM. EKSİĞİM ÇOK YANİ..
  • Sd/mmc kartları destekler bunun yanında mini ya da micro sd kartın varsa adaptörü ile kullanabilirsin sanırım. Ancak en fiyat olarak en avantajlısı sanırım sd/mmc. Marka olarak bence sandisk tercih et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

Sd/mmc kartları destekler bunun yanında mini ya da micro sd kartın varsa adaptörü ile kullanabilirsin sanırım. Ancak en fiyat olarak en avantajlısı sanırım sd/mmc. Marka olarak bence sandisk tercih et.

4gb ya da üstü kart kullanan var mı, ve memnun mu?
  • Sorunsuz çalışıyor sanırım.
  • eten-users.net'e ne oldu bilen varmı? yaklaşık 1 aydır forum offline.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipline

eten-users.net'e ne oldu bilen varmı? yaklaşık 1 aydır forum offline.

kuran kişi müteveffa olunca site sahipsiz kalmış.
    aşağıdaki bilgi siteden.

"Forgive me for posting on the M600 site - there is a technical problem with me starting a new topic in the correct section.

I was informed today by Bender's sister Boriana, that Bender died as a result of an illness in hospital on the 6th of March.

I know that on behalf of every single member and guest here, I can say that our deepest sympathies go out to the fanmilies.

At this point in time, the futre of this forum must be in question - below is a reply which I have received today from Boriana.

I am so sorry to have had to tell you this terrible news..."

"Hi again Richard,

thank you for your words about my brother and his work.
    Like you, I think that this site can't continue existing without my brother; so you'll help me a lot if you inform the other people on this site.
    Unfotunately, I'm not able to manage a site or a forum or everything similiar; so I'm gonna wait till the domain is payed, after that this site will not exist anymore.

I'm very very sorry too.

Bye,

• arkadaşlar eten-users.net taşındı.yeni adresleri eten-users.eu
  • ppc için rar programı warmı? warsa biri link verebilirmi bide eliniz değmişken bi gps programının linkinide versin şimdiden teşekürler..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/tm.htm gps için hem programlar hemde nasıl kullanılacağı.
  • arkadaşlar ben ürün kodunu nerden bulacağım yoa. cihazı aldım ama şifre olarak gördüğüm şey 20 haneli product key. ürün kodu nerede yazıyor??. kendimi salak gibi hissettim!!! yardımcı olurmsunuz
  • buldum havuç yiyip iyi bakınca görüyormuşuz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.