E tercihin PDF siz varmı elinizdr ben giremiyorum üyelik istiyor şifremi unuttum
e tercih pdf değil
Üniversiteler kısmından bak hocam üyelik falan gerekmiyor. Tabi tahmini başarı sıralamalarına bakmak istiyorsan öyle olacak.
CaptainErturan
kullanıcısına yanıt
hocam sıralamalar 28703 sizce neresi olur tahminde bulunursanız sevinirim
hocam e-tercih 200k ustu bana cok mantiksiz geldi adamlar bazi muhendislikleri cok abartmis yani az oynamis sbpler de ona esdeger sanki hic dusunmemisler direk su olur diye yazmislar gibi bakin isterseniz
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Hocam tabi senin isteğin senin fikrin yazık değil mi bu sıralamaya eczacılık yazdın
Hocam zaten 3. Seneye kalmak istiyordum fakat ailem izin vermedi eğer eczacılık olursa kırık obp ile hazırlanırım kırıklada olacağını zannetmiyorum yani eczacılık gelme durumu olursa 2 sene daha bu forumdayım kırıkve ertesi sene normal şeklinde ama ben adakent yüzde 50 dişin olacağını düşünüyorum açıkçası 🤔🤔 neden öyle dedinizki şimdi ?
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Hocam benim sayısal sıralamam 40187 ben im de ikinci senem di maalesef istediğim tıp fakültesine sıralamam yetmedi ben de bi şaşkınlık edip Ağrı eczacılık a kadar yazdım aslında biraz pişmanım keşke hiç tercih vermeseydim diye ne kadarda gelen sene 36330 La kapatmış olsada herkes gelir diyo aslında ben artık gazla gelmesini istemiyorum çünkü hakikaten Türkiye'de eczacılık bitmiş vaziyette
ömerysrÖ
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle haklısın hocam ben bizimkilerin zoru ile yazdım inşallah oralara kadar gelmez yoksa cidden üzülürüm 😶
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Size büyük ihtimalle yüzde elli diş gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme