Şimdi Ara

E-ticaret için Fotoğraf çekimi makine önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , kadın giyim ürünlerini satacağım bir e-ticaret sitesi oluşturdum stüdyo vs her şey hazır ancak ekipman konusunda hiçbir bilgim yok . Çekeceğim ürünlerde canlı manken kullanmayacağım , cansız manken kullanarak veya askıda resimlerini çekeceğim . Bu çekimler için fotoğraf makinesi, lens, ışık, tripod, setini tamamlamama yardımcı olabilecek birileri olursa çok mutlu olurum . Ürünlerimin renkleri detayları çok güzel çıksın istiyorum , resimler yakınlaştırıldığında kalite bozulmasın istiyorum, fotoğraf çekimleri çok iyi olsun haricinde detay için basit videolar çekeceğim , kamera sadece tripod üzerinde resim çekmek için kullanılacak desem yeridir. Teknik bilgim yok detaylı anlatamıyorum kusura bakmayın . Bütçem 60-70k arası tüm parçalar için . Tamamını alabileceğim bir set olursa sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedyilmaz -- 13 Şubat 2025; 4:58:7 >

• Alanınızın yeterliliğini bilmiyorum ama kesin flaş almalısınız. Üstüne kamerayı seçin.

godox türkiye web sitesi
    Godox SK400 II W/S 3'lü Stüdyo Paraflaş SoftBox Seti
    https://www.godoxparaflas.com/product/detail/godox-sk400-ii-ws-3lu-studyo-paraflas-softbox-seti

Kamera için ikinci el bakıp fiyat karşılaştırması yapın. 500D Canon bile işinizi görür. Lens çalışma alanınıza bağlı olarak değişiklik gösterecektir ama standart 18-55 bir lens almayın. Onun yerinde prime lens alın (zoom özelliği bulunmayan).

Eğer yardıma ihtiyaç duyarsanız instagram üzerinden yardımcı olurum buralara çok girmiyorum IG: zandatsui

godox türkiye web sitesi
    Godox SK400 II W/S 3'lü Stüdyo Paraflaş SoftBox Seti
    https://www.godoxparaflas.com/product/detail/godox-sk400-ii-ws-3lu-studyo-paraflas-softbox-seti

• Teşekkür ederim ulaşacağım sizlere

• Amaç bu bütçeye maksimum kalite almaksa, video çekmeyecekseniz ikinci el a7rii kovalayın, 55mm f1.8 zeiss lens alın(eğer 55mm yeterse) dar kalırsa 24mm Sigma vs kovalayın illa sabit lens olsun amaç kaliteyse.
    Bu iki kombinasyonla alacağınız sonuçlar şuan piyasada 200 binlik makina ve lens kombinasyonlarıyla %95-99 benzer kalitede olacak.

Gelelim eksilere, a7rii pili çabuk biter , sorun yedek batarya ile çözülür, auto focus hızı vasattır, ama siz zaten hareketsiz ürün çekeceksiniz.

Boşuna çok para dökmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.