Şimdi Ara

E-Ticaret ile ilgili fikir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Reelde yaptığımız elektrik malzeme toptancılığını internete taşımak istiyoruz. Bunu e-ticaret sitesi kurarak yapmayı düşünüyoruz ama bizim ürünlerimiz ayakkabı, telefon vs gibi çok tüketilen ürünler değiller. Ürünlerimiz ağırlıklı olarak kablo, ampül ve diğer bağlantı ekipmanları. Kısaca binanın elektrik tesisatı adına her şey. Sizce bizim için faydalı olur mu ? Nasıl bir yol izlemeliyiz ? Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkw0r1d -- 25 Kasım 2017; 23:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olur olur. uydu antenci adam bile internetten anten satıyo.kumandalar piller bbiton ıvır zıvır satıyo. geçenlerde elektronikçiden varistör sipariş verdim. öncesinde başka elektronikçiden rf ile uzaktan kumanda röle devresi siparş verdim. yani daha nadir istenen şeyler için bile siteler var, duy ampül priz avize vesaire de gider yani.bence faydası olur yalnız 50tl üstü ücretsiz kargo,15:00 den önce verilen siparişler aynı gün kargolanır gibi cezbedici şeyler olmalı
  • banka havalesi ile yada kapıda ödeme kabul edilmeli. çoğu kişi kredi kartı kullanmak istemiyor.
  • meslektaş saylırız. bende elektrik-elektronik teknisyeniyim elekronik devre tasarımı ve imalatı yapıyorum.
    bende genelde internet üzerinden iş yapıyorum facebokta sayfam var youtubede kanalım var.sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz. ama e-ticaret sitesinin alt yapısı sağlam olmalı yani güvenlik açısından müşteri kredi kartı ile sorunsuz şekilde alışveriş yapabilmeli sizde...
  • Evet katılıyorum. Şuan için bir yazılım firmasından paket satın almış bulunduk. İnşallah bizi üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

olur olur. uydu antenci adam bile internetten anten satıyo.kumandalar piller bbiton ıvır zıvır satıyo. geçenlerde elektronikçiden varistör sipariş verdim. öncesinde başka elektronikçiden rf ile uzaktan kumanda röle devresi siparş verdim. yani daha nadir istenen şeyler için bile siteler var, duy ampül priz avize vesaire de gider yani.bence faydası olur yalnız 50tl üstü ücretsiz kargo,15:00 den önce verilen siparişler aynı gün kargolanır gibi cezbedici şeyler olmalı

Yorumun için teşekkürler.

Dediklerini uygulayacağız. Ama kargo olayında şöyle bir olayda var. Mesela bi mazleme var 50 tl ama ebat olarak çok büyük. Bunları nasıl değerlendirmeliyiz.

• niye e ticaret sitesi kuruyorsun ki senin siteki kim bilecek de gelecekde alacak
    git
    n11,pttavm,gittigidiyor,sahibinden,hepsiburada,sanalpazar,letgo gibi sitelerden sat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

niye e ticaret sitesi kuruyorsun ki senin siteki kim bilecek de gelecekde alacak
    git
    n11,pttavm,gittigidiyor,sahibinden,hepsiburada,sanalpazar,letgo gibi sitelerden sat.

Tabi, kimse kuru kuruya tanıtamayız. Google, facebook ve instagram gibi sosyal medyalara reklam vermeyi düşünüyoruz

• denendim. büyük reklam yatırımlarınız yoksa sadece boşa kürek çekersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

denendim. büyük reklam yatırımlarınız yoksa sadece boşa kürek çekersiniz

Büyük reklam yatırımlarından ziyade, facebook ve google a reklam vermek yeterli olmaz mı ?

• GittiGidiyor, n11, hepsiburada size yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: trustee.

GittiGidiyor, n11, hepsiburada size yeter.

Hepsiburada vb. Sitelerde satış yapınca fatura kesmek zorunda mıyız ?

• d4rkw0r1d D kullanıcısına yanıt
    Fatura kesmek zorundasın

• Bizde elektrik sektöründe hepsiburada, n11 gibi sitelerden ürün satıyoruz şimdi de e-ticaret işine gireceğiz.
    www.hepsiburada.com
    Mağazalar Sayfası & Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/magaza

bayberkmarket.com u kurduk ve yavaşta olsa ilerlemeye çalışacağız.

Sizdeki son durum nedir? Site adresiniz nedir?

Toptan ve ucuz elektrik malzemeleri için Bayberk Elektrik Perpa Ticaret merkezinde toptancı olarak hizmet veriyor. Viko, legrand, nexans, schneider, osram, gecem aydınlatma gibi önemli markaların ürünleri bulunuyor. Kaliteli ürün ve hizmet içinwww.bayberkelektrik.com vewww.bayberkmarket.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. Kamera sistemleri, evde görüntülü diafon sistemleri gibi hizmetlerimizde de uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubayugur34 -- 26 Mayıs 2018; 15:36:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.