Şimdi Ara

E-ticaret sitesi hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Kendi iş yerimizin web sitesini yapacağım. Daha önce php ve mysql kullanarak tasarımı ağır çöp olan ama backendi düzgün çalışan sarahah tarzı(anonim yorumlar geliyor sizin profilinizde gözüküyor vs) yapmıştım. Şimdi bootstrap da öğrendim sayfaları bootstrap ile hazırlayacağım. Backend tarafını nasıl yapayım sizce? Düz php ve mysql bilgimle girişip yapayım mı? Şimdi bu yol beni tedirgin ediyor sql injection falan yerim diye korkuyorum öyle aşırı profesyonel bir şey olmayacak o yüzden php ve sql bilgimle girişmek bana daha mantıklı geliyor. Yoksa laravel falan öğrenip kullanmalı mıyım? Kredi kartı ödeme sistemi falan eklemek istesem başım ağrır mı kendim yazsam vs aydınlatır mısınız beni teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 15 Temmuz 2020; 1:57:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ticaretten ekmek peşindeysen, wordpress + woocommerce.

Yok ben öğreniyorum takılıyorum diyorsan, kafana göre tuning.
  • Ödeme eklentisi eklemek istersen https://www.gurmewoo.com/urun-kategori/odeme-eklentileri/ gibi yerlerden istediğini bulabilirsin.
    E-ticaret eklentileride aynı şekilde.
  • Eticaret sitesi yazmak procastination olur. Opencard, magento, woocommerce gibi bir suru acik kaynakli eticaret sitesi mevcut. Bunlardan birini kullan. Sonra ihtiyacin olcusunde kisisellestirebilirsin.
  • Hocalarım teşekkürler önerileriniz için ama bizim zaten halihazırda önerdiğiniz yöntemlerle kurulu bir sitemiz var ben sadece kendimi geliştirmek amacıyla sormuştum o yüzden vaktim bol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Hocalarım teşekkürler önerileriniz için ama bizim zaten halihazırda önerdiğiniz yöntemlerle kurulu bir sitemiz var ben sadece kendimi geliştirmek amacıyla sormuştum o yüzden vaktim bol
    O zaman o sıstem eklentı yazarak baslamak guzel bır pratık olur cunku bir hedefin, amacin olmadan dil ogrenmen daha zor. cunku ogrenme ancak tatbik edince mumkun oluyor. Sifirdan bir eticaret sistemi yazmak mumkun elbette ama eklenti yazmak daha ulasilabilir ve sonu cabuk gelecegi icin tatmin edici bir hedef olacaktir.

Yoksa soyle kurslar var.
    Code4Startup
    Build AirBnb with Ruby on Rails, Bootstrap, jQuery and PayPal
    https://code4startup.com/projects/airalien-clone-airbnb-with-ruby-on-rails-bootstrap-jquery-and-paypal

komple adim adim airBmB yazdiriyor. Misal bunun eticaret versioynu vardir.

• Site mıncıklanabiliyorsa, ihtiyaçlar doğrultusunda eklentiler geliştirmek en doğrusu olacaktır.

Diğer türlü boşa mücadele, satışı nasıl arttırım ona kafa yor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.