Merhaba. Wordpress woocommerce altyapısını kullanarak bir e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Ben diğer işlerimde de olduğu gibi güzel hosting kullanacağım. Güzel hosting'de iki seçeneğim var. Uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hangisini seçmek daha mantıklı olacaktır.
2. Seçenek: Wordpress hosting paketi:https://www.guzel.net.tr/wordpress-hosting.php Burda WP-Beşsite-Limitsiz paketini seçersem. Disk alanı ve trafik sınırsız olacak. Hosting + Dedicated IP = 272 TL tutuyor.
Aralarında nasıl bir fark var anlayamadım. Herşey sınırsız olarak 272 TL ödemek varken. Neden e-ticaret hosting paketini seçeyimde disk alanı ve trafik sınırı koyayım kendime. Canlı destekten sorduğumda çokta mantıklı bir cevap gelmedi bana.
E-ticaret hosting paketi daha komplike bir hizmettir gibi bir cevap verildi. Doğal olarak tatmin etmedi beni bu cevap.
Hosting konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. Güzel hosting yetkilisi varsa burda o da yazabilir tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme