En memnun olduğunuz e ticaret sitesi hangisi? amazon türkiyede genelde çok beğeniliyor ama amazondan sipariş verdiğim ürünler genelde 10 gün civarında teslim ediliyor. Ürünün orijinalliğinden falan şüphe etmiyorum orası iyi. Hepsiburadadan sipariş verdiğim ürünler 2 4 gün içinde teslim ediliyor ve akşam falan sipariş vermediysem aynı gün kargolanıyor. |
En memnun olduğunuz e-ticaret sitesi
En memnun olduğunuz e-ticaret sitesi
(En Son Oy Tarihi: 16.9.2024)
-
-
Teslimat konusunda en hızlısı amazon.
-
Fiyat konusunda genelde en uygun amazonda buluyorum.
-
bende tam tersi durum. kolaygelsin yaşadığım yere sadece cumaları geliyormuş. yeri geliyor 2 haftayı buluyor teslim etmeleri. son siparişimde kargo cuma günü şehrime geldi dağıtıma çıkan çalışanlar yeni gelen kargoları ayrıştırmadığı için diğer cumaya kaldı ben de iptal ettim siparişi. hepsiburadadan aldım bu cumaya kalmadan gelir büyük ihtimal.
-
Tam tersi. Aras kargo ile çalışmaları büyük talihsizlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 10 Eylül 2024; 15:48:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çakma ürün almak istemiyorsanız amazon kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafta içi genelde ertesi gün teslim ediliyor kolay gelsin ile.
-
Sanırım bu kargo işleri şubeye konuma göre değişiyor bulunduğum bölgeye yurtiçi aras ve ptt dışında doğru düzgün teslimat yapılmıyor. Herkes de şikayetçi bu firmalardan
Amazon, Hepsiburada ve Trendyol'dan şikayetim yok. Pazaryeri satıcılarından alışveriş yaparken dikkatli davranıyorum.
Pazarama'dan sadece iki alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım.
n11.com'u hiç kullanmıyorum, üyeliğimi de sildim.
-
UÇ UÇTA BÖCEĞİM 11 UÇ UÇTA BÖCEĞİM 11 UĞURLU DA SAYISI 11 NE11 NOKTA KOM
-
Trendyol'dan sorun yaşamadığım tek bir alışverişim bile olmadı, olmuyor. Çok çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.
Amazon gerçekten bu ülke için fazla. İki ay önce yumuşatıcı almıştım eve, aldığım yumuşatıcı daha sonra indirime girmiş. Ben bir talepte bulunmadan aradaki farkı kupon olarak bana tanımladılar. Daha önce de aldığım bir parfümün şişesinin yarısına yakınının boş olduğunu bildirmiştim, iade-görsel vs. bir şey istemeden istemeden yenisini gönderdiler. Şu sorunu farklı sitede yaşasaydım uğraş dur...
-
Aynısı bende de oldu satın aldığım ürün sonradan indirime girerse aradaki farkı kupon olarak iade ediyorlar. Ama teslimatta çok baş ağrıtıyorlar umarım kolaygelsinle işbirlikleri biter
Prime al direkt geliyor
Prime ile böyle zaten
Bilmiyorum bizim kargolar genelde 2 3 gün içinde geliyordu
Rahmetli gittigidiyor görmesin ama amazon ve hepsiburada
Arkadaslar senelerdir hb kullanırim bir hesapta siparisi iptal etmisler. Sabah temsilci 1 gun icinde kupon yatıcak dedi talep dahi acmamiş.
Aldıgim urun rinso sıvı deterjan 1 renkli 1 siyah. Ticari olarak görmusler oyle cevap gelmis. Hayatımda ilk kez aldim deneyelim dedik tuccar yaptılar bize.
Sabah kuponumu verin demistim vazgectim ürunleride 50 lira zamlamis .
Alsamda olur almasamda ama iş inada bindi ilk defa ugrascam .
Nereye nasil sikayet etcez. Sözlesmeye gore urunleri alan arkadaşlar nasıl yol izliyorsunuz. Hem beni hem herkesi bilgilendirebilecek varmı?
Hb bugun kac temsilciyle gorustum . Anliyorum sizi demekten baska bisey bilmiyorlar.
Yaptıklari iadeyi bile ilahlastiran temsilcileri var. Surekli iade 2 8 gun arası yapılir diyorlar.
Birinde eksik gönderip desiyi fazls yazıp kargoyla papaz etceklerdi. Kamera kaydı izleyip ozur bile dilemeden iadenizi yaptık ya daha ne istiyorsunuzs getiren temsilcileri var.
Yani hbye sorunlu isiniz dusmesin yanarsınız.
Komisyonlarıda asiri yuksek uyguluyor. Hbden bakin cek kupon yoksa gidin n11 alın en az yuzde 20 farkeder. Satıcılardan müsterilerden alıp oyunculara dagıtıyor.
Komisyon oranı trendyol en uygunu diye biliyorum en yüksek komisyon hepsiburada ama hepsinde illaki bir sorun sıkıntı oluyor yapacak birşey yok ürüne ve temsilcinin bilgisine bağlı birazda
Gerekirse 3-5 fazla verip Amazondan alıyorum. Daha iki gün önce trendyol'a şans vereyim dedim 200 lira ucuz diye oradan sipariş verdim. Satıcı da iyi puanlı, hızlı satıcı, yetkili satıcı vs padişah fermanı gibi her şeyi yazmışlar. Katı meyve sıkacağı siparişi verdim kettle geldi. İptal edip gittim tekrar Amazon'dan aldım. Kırk yılın başı bi şans verelim dedik sonuç bu.
Benzer içerikler
- acer nasıl okunur
- new balance domuz derisi
- günde kaç şınav çekilmeli
- rakı donar mı
- türbeye gidenlerin yorumları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X