Şimdi Ara

En memnun olduğunuz e-ticaret sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En memnun olduğunuz e-ticaret sitesi

(En Son Oy Tarihi: 16.9.2024)
Giriş
    geçen hafta yanlışlıkla 20000 liralık bir ürün sipariş verdim anında iptal ettim ama paramı hala geri alamadım tabiki alacağım para kalmaz ancak şu bir gerçek iptal ve iadelerde paranızı çalıştırıyorlar dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 11 Eylül 2024; 20:46:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon ve hepsiburada ama sadece amazon ve hepsiburada satıcılı ürünlerde memnunum diğer dükkanlar bana eli kıllı dükkan önüne tabure atmış göbekli tipleri canlandırdığı için kolay kolay alışveriş yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 11 Eylül 2024; 20:55:38 >
  • Amazon sektöre kalite atlattı.

• Amazondan 4 gün önce kitaplar siparis ettim. Daha kargoya bile verilmedi. Kargoya verilse de aras getirecek mi muamma.

Valla gerekirse biraz fazla verip trendyol, hepsiburada gibi yerlerden almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Valla ben de öyle yapıyorum hepsiburada amazon satıcılı ürünleri alıyorum onlarda yoksa ürünün üreticisinin resmi mağazasından alıyorum. Diğerleri pek güven vermiyor.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

2 eylülde sipariş verdiğim ürünler daha ulaşmadı elime allahtan acelesi yok. hepsiburadadan aldığım ürünler aldığım gün kargolanıyor 3 gün içinde elimde oluyor ve kırsal sayılabilecek bir yerde yaşıyorum.

• birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt

Ben de küçük bir ilçede yaşıyorum. Hepsiburada'dan telefon aldım ertesi gün geldi. Kiyafet 2 günde geldi.

Amazon çok uzatıyor. Aras ise sadece pazartesi dağıtım var diyor ama o gün evde olmama rağmen adresinizde bulamadık yalanını atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Gecen hafta trendyoldan bir laptop aldim ama surekli mavi ekran veriyor, donuyor vs. İade talebi oluştururken "sorunlu ürün' diye belirttim. Ayrica iade seceneklerinde "vazgectim" secenegi de vardi. Sizce hangisini secmek daha mantikli?

• raziyecimri R kullanıcısına yanıt
    Sorunlu ürün daha mantıklı bence sebep sunmazsan iade almayabilirler

Sadece vazgectim desem 14 gunluk cayma hakkimdan yararlanamaz miyim?

Üründe sorun var deyince garantiye mi yönlendiriyorlar?

Servise gonderirler diye dusunuyorum. Saticiya bagli.

Öyleyse saçmalık 2 günlük ürün için garantiyle uğraşılır mı? Teknolojik ürünler sadece amazondan alınmalı bence 30 gün içinde sebepsiz geri alıyorlar

Kesinlikle. Bu konuda Amazon'un eline kimse su dökemez.

• Amazon'a iade gönderdim kendilerine ulaşmasına rağmen 1 haftadır ne incelediler ne de ücret iadesi yaptılar. Bu olay yaşanmasa direkt Amazon derdim, N11'den de epey memnunum.

• Hepsiburada

eminim son kararım. şüphem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.