hali hazırda yayında olan site için tasarım istemekteyiz. Profesyonel bir çalışma olması gerekmekte
quote:
Orijinalden alıntı: YaBuZ
hali hazırda yayında olan site için tasarım istemekteyiz. Profesyonel bir çalışma olması gerekmekte
sahibinden.com tarzı bişeymi istiyorsunuz?
Merhaba,www.biltektasarim.com dan yapmış oldugumuz işleri lütfen inceleyin yaklaşık 10 adet bulunmaktadır.
belirtmeyi unuttum profesyonel görünümde olması gerekmekte anca bütçe oldukça kısıtlıdır. Zaten e-ticaret sitelerinin tasarımları az çok sabit ve basittir. Bu şartları bilerek halen ilgilenenler pm atsın lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: YaBuZ
belirtmeyi unuttum profesyonel görünümde olması gerekmekte anca bütçe oldukça kısıtlıdır. Zaten e-ticaret sitelerinin tasarımları az çok sabit ve basittir. Bu şartları bilerek halen ilgilenenler pm atsın lütfen...
:=) çok komik konuşmuşsunuz yetkili... Koskoca e-ticaret yapısına basit diyen birisi ile çalışacak arkadaşların vay haline + bütce kısıtlı e-ticarette ne kadar kısıtlı olursa olsun profesyonel çalışan bir firma tasarımdan en az 1500 tl fiyat alır + bunun css + xhtml dökümü ve programlaması var bunun içinde en idaal fiyat 2000' dir bunun altında profesyonellik olmaz. Amatörler ve lise öğrencileri bu fiyatları verir ki donanım haberde zannetmiyorum bu söylediklerim yoktur...
Saygılarımla bol şanslar.
Programlama istemiyoruz. Basit dediğim sadece bir template gibi psd dosyası halinde bir sayfa tasarımdan ibaret. Yine basit dememdeki amaç malum bütün e-ticaret sitelerinde mantık aynı olduğu için görünümde hemen hemen aynıdır. Üst tarafta belli bir görsel onun dışında ürünleri gösteren öne çıkaran çerçeveler gibi ufak şeyler. Çerez niyetine çalışıp 1 günlük işle para kazanmak isteyen ve deneme tasarımı yapmayıp profesyonel çalışan biri var ise teklifini sunsun. Yoksa zaten yapacak bir şey yok demektir hazır template siteler ve Hintli tasarımcılar bu yüzden var :)
Profesyonel çalışma istiyorum demişsiniz , attığınız mesajlar tam tersini gösteriyor , çok ilginç
sizin için "profesyonel çalışma = fahiş fiyatsa" diyebilecek bir sözüm yok ben sadece aksini düşünüyorum ve gerekçelerini açıkladım yukarıda, onun dışında da boş yere mesaj atmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum...
Peki ben boş mesaj atıyorum inşallah çerez parası için çalışan profesyonel bir arkadaş bulursunuz :)
maliyeti düşük birşeyler istiyorsanız, bütçenizi açıklamanızı tavsiye ederim. bu sayede hem böyle tartışmaların önüne geçersiniz fiyat uymayan konuyu kapar gider, gereksiz mesajlaşmalar yapıp hem siz hem işe talip olan arkadaşlar boş yere değerli vaktini harcamaz sanırım.
aslında net bir rakam yok çünkü karar mercii direk ben değilim bu sebeple de bir rakam belirtmedim. Aslında burda yaptığım samanlıkta iğne aramak tarzı bir durum, bende ya çıkarsa diye bir başlık açtım... p.m. ile görüştüğümüz bir kaç kişi var sonucu görücez. Size de gerek p.m. inizde gerekse buradaki profesyonel yaklaşımınız için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme