e-ticaret sitesi kodluyorum
-
-
hangi teknolojiyi kullanarak yazıyorsun? ben de yazılımcıyım kafana takılan bir şey olursa sormaktan çekinme
-
wordpressten mi yapıyon hocam.
yapay zekadan yardım almayı unutma
ayrıca neden kodluyorsun ki hazır şablonlar varken. diğer e ticaret sitelerinden farkın ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Mart 2024; 20:20:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
php
-
yok hocam kendim php ile kodluyorum. yapma sebebim hem cv ye yazmak için hemde pazarlamak için.
-
anladım hocam başarılar.
birde siyaset meydanı tarzı bir site oluştursana reis millet birbirine sallasın kaos ortamı olsun. sosyal medya tarzı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Mart 2024; 20:48:12 >
riskli hocam başımız belaya girebilir.
-
aynı siteyi neden php yerine Python ile yazmıyon?
-
kolay gelsin. piyeğçpiğ hâlâ kullanılıyo mu yaa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
php biliyorum python bilmiyorum. istediğim şeyi yapabilmeme olanak sağlıyor. internette çok fazla kaynak var.
-
php ölmez hocam.
-
wordpresslede yapabilirsin bence hem hazır temalar var em kod girmenee olanak sağlıyor
favorilere ekleme işlemi bile çok uğraştırıyor.
-
Profesyoneller takım halinde çalışıp siteleri inşa ettikleri için, bir sitenin hakkından gelmek tek olduğun için sana zor gelmesi son derece normaldir
-
Kefire haram yazmışsınız hocam değil.
Alıntı
metni:Sayılı firma tarafından piyasaya sürülen veinek sütünün mayalanmasıyla elde edilen kefir için Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı'nın 18/07/2005 tarih ve B.02.1.DİB.0.10/214-987 sayılı yazısında "içilmesinde sakınca yoktur" fetvası verildi.
Kefiri gördüğüne göre, o yazısına kıymet verdiğin diyanetin millete akşam namazı vakti girmesine 2-3 dk kala oruçlarını açtırarak o oruçları nasıl yaktığını anlattığım topiğimi de görmüş olmalısın. O konuya girmediğine göre demek ki haklıyım. Böylesine affedilmez bir hata yapan diyanetin kefir konusundaki cahilce açıklamasına nasıl itibar edip de kıymet verdin, şaşırdım.
Böyle bir diyanete asla güvenilmez ve bunun ipiyle kuyuya inilmez.
dinimizislam.comKımız, kefir ve kombu çayı - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1522
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Mart 2024; 13:20:47 > -
Alıntı
metni:Selamünaleyküm hocam. Daha önce kefirin caizliği konusunda size soru sorulmuş, kimyagerle konuşulup sonra cevap verilebilir yazmıştınız. Yapılan araştırmalarda etil alkol üretildiği tespit edilmiş ancak hocam bu alkol sirkede, turşuda hatta ekmekte bile az da olsa meydana çıkıyormuş. Bu minvalden bakıldığında sirkenin veya ekmeğin caizliğini kimse sorgulamamaktadır, kefiri de aynı kategoriye koyabilir miyiz? Nureddin Yıldız:
Alıntı
metni:Aleykümselam. Ekmek ve benzeri temel gıda maddelerindeki oran kadar ve o tabiilikte ise durdukça da çoğalmıyorsa kefir de içilebilir. fetva meclisiKefir İçilmesinde Sakınca Var mı?https://fetvameclisi.com/fetva/kefir-icilmesinde-sakinca-var-mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sual: Sütten yapılmakta olan kefir denen içeceği, içmenin, kullanmanın, dinimiz açısından bir mahzuru var mıdır?
Cevap: İmâm-ı Muhammede göre, gaz çıkarmış ve tadı keskin olmuş içeceklerin, sarhoş etmeyecek kadar azının içilmesi de haram olur, fetva da böyledir. Diğer üç mezhepte de böyledir. Çünkü, Peygamber efendimiz;
(Çoğu sarhoş eden içkinin, azını içmek de haramdır) ve;
(Sarhoş eden her içki şaraptır ve hepsi haramdır) buyurdu.
Bu hadis-i şerif, gaz çıkarmış ve tadı keskin olmuş içeceklerin hepsinin haram olduğunu bildirmektedir. Muhammed aleyhisselam, maddelerin hakikatlerini, fen bilgilerini öğretmek için değil, bunların hükümlerini bildirmek için gönderilmiştir.
Kısrak, inek, deve sütleri, mayalanıp, tadı keskin olunca, müselles gibi olurlar. Birincisine Kumis, ikincisine Kefir denir ki, bira gibi haramdırlar. Bu hususta, İskilibli M.Âtıf Efendi'nin "Men’i müskirât" kitabında geniş bilgi vardır.
Kefirde alkol var mı?
Sual: Meşhur bir hoca, (İçine alkol konmadığı için, kefir içmek caizdir) diyor. Dışarıdan içine alkol konmadığı hâlde, zamanla alkolleşse de, kefir içmek caiz mi oluyor?
CEVAP
(Kefirin içine alkol konmuyor) demek çok tuhaftır. Çünkü maya koyarak içki imal etmek ayrı şey, sıvı gıdaların zamanla alkolleşmesi ayrı şeydir.
Üzüm suyu, şarap hâline gelince haram olur. Şarap sirkeye dönüşünce helâl olur. Boza, ekşiyerek zamanla alkol teşekkül eder, bira gibi haram olur. Hurma su içinde ısıtılmadan bırakılınca, köpüklenir ve tadı keskin olursa yani alkolleşirse içilmesi haramdır.
Portakal ve diğer meyvelerdeki alkol oranı kefirdekinden daha çok diyerek kefir içmeyi caiz görenler de vardır. Bu da yanlıştır. Çünkü dinimizde alkolün azlığı çokluğu önemli değildir. Bir damla şarap da haramdır. Ama dinimiz, içinde tabiî olarak alkol bulunan meyve yemeyi veya sirke içmeyi haram kılmamıştır. Fakat alkol teşekkül eden içeceklerin damlasını haram etmiştir. Demek ki, kımızda, birada ve kefirde, bir damla alkol olsa da haramdır. Fakat hamurda, meyvede, yoğurtta, ekmekte 10 damla alkol olsa haram değildir. Çünkü birinde alkol tabiî olarak bulunuyor, ötekinin alkolleşmesine biz sebep oluyoruz.
-
up
-
3. Dünya ülkelerinde evet. Arge’ye yatırım yapanlar cikleti çekti bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- küçük ilçelerde yapılacak işler
- etek traşı için makine
- tabanca ruhsatı almak zor mu
- halı sahada krampon giyilir mi
- günde 20 km yürümek zararlımı
- google çizim yap
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X