Şimdi Ara

E-Ticaret Sitesi Kurmak İsteyenlere Özel Video Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-Ticaret'e giriş yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa üzerinde uzun zaman ve emek harcadığım bu eğitim serisini takip edebilirsiniz. 25 videodan oluşan bu seride modern ve mobil uyumlu bir e-ticaret sitesi nasıl hazırlanır öğrenebileceksiniz. Videoları beğenirseniz kanala abone olarak destek olabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler..

• bir ara bakayım

emeğinize sağlık.
  • Videona bakmadım fakat çok kişiye önereceğim. Türkiye'de herkes e-ticaret sitesi açma peşinde. Milyonlarca e-ticaret sitesi ne işe yarayacaksa. Hepsinin de hedef N11 falan olmak. Paradan haber ver dediğinde de cevap: abi %10 ortak yapalım. Abi ne yaptın, hazır e-ticaret siteleri var yıllık bilmem kaç para.

Birader hazır e-ticaret sitesi istiyorsan git al zaten ne bana geliyorsun. Adama sorsan 500.000 tl reklam bütçesi olur ama yazılıma 10.000 tl bile harcamak istemez ama e-ticaret sitesi olsun istiyormuş. Bak sen şu işe. Gelenlerin hepsini kanalına paslayabilirim.

Al kardeşim buradan bakıp kendi imkanlarınla yap madem.
  • EfeAYDIN E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Amaç bu zaten bir işi yapabiliyorsan en temizi kendin yapmak. Düzenleme gerekince şurasını değiştin şunu ekleyin demek yerine kendin yapabiliyorsan ne mutlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.