E-Ticaret'e giriş yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa üzerinde uzun zaman ve emek harcadığım bu eğitim serisini takip edebilirsiniz. 25 videodan oluşan bu seride modern ve mobil uyumlu bir e-ticaret sitesi nasıl hazırlanır öğrenebileceksiniz. Videoları beğenirseniz kanala abone olarak destek olabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler..
bir ara bakayım
emeğinize sağlık.
Videona bakmadım fakat çok kişiye önereceğim. Türkiye'de herkes e-ticaret sitesi açma peşinde. Milyonlarca e-ticaret sitesi ne işe yarayacaksa. Hepsinin de hedef N11 falan olmak. Paradan haber ver dediğinde de cevap: abi %10 ortak yapalım. Abi ne yaptın, hazır e-ticaret siteleri var yıllık bilmem kaç para.
Birader hazır e-ticaret sitesi istiyorsan git al zaten ne bana geliyorsun. Adama sorsan 500.000 tl reklam bütçesi olur ama yazılıma 10.000 tl bile harcamak istemez ama e-ticaret sitesi olsun istiyormuş. Bak sen şu işe. Gelenlerin hepsini kanalına paslayabilirim.
Al kardeşim buradan bakıp kendi imkanlarınla yap madem.
EfeAYDINE
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler. Amaç bu zaten bir işi yapabiliyorsan en temizi kendin yapmak. Düzenleme gerekince şurasını değiştin şunu ekleyin demek yerine kendin yapabiliyorsan ne mutlu.