Aranızda bir sürü tasarımcı ve programcı öğrenciler olduğunu biliyorum. Mevcut olan amotörce hazırladığım sitemi e-ticret sistemine taşımak istiyorum. Bunu yapabilecek bir arkadaş arıyorum. Öncelikle şuan mevcut bir şirketim yok. Siparişlerim artarsa şirket kuracağım. O yüzden paybal, havale, ptt kargo ..vs gibi ödeme seçenekleri olsun. Belkide sizin bildiğiniz firma gerektirmeyen k.kartı ödeme sistemleri vardır. inziko yu inceledim firma istiyor. Bunun için belli bir komisyonda ödeyebilirim.
Ancak mevcut sitemin görümünde pek değişiklik yapmak istemiyorum. Örneğin backround, css menu ...vs Sitemde ürün yerleştirken çok zorlanıyorum. İncelediğinizde zaten anlarsınız. Basit bir arayüze sahip bir e ticaret sitesi olursa çok iyi olur. Şifreli belli bir adresten ürünlerimi ekleyebileyim. İster kategori yada ister hem anasafya ve katogori kısmına. Ürün eklediğimde otomatik olarak hem siteye hem fb hem tw hem instegrama a eklenebilir mi? .Sipariş geldiğinde bana mail gelsin. Detatlı kargo bilgileri olsun. Müşteri ister hesaplanmış kargo ücretinide ödeyebilsin. Yada sadece ürün bedelini ödeyim kargoyu karşı ödemeli ödesin......vs
Bunun dışında beğenebileceğim bambaşka şık bir ana sayfası olan azır e ticaret siteside önerebilirsiniz. Bunda birkaç tasarım değişikliği yapıp özelleştirebiliriz. Uygun fiyat tekliflerinizi bekliyorum.
İnternet'te reklam ve pazarlama bilgisinizde varsa süper olur. Mevcut bir sürü ürünüm var ama bunları internetten satabileceğim teknik bilgim yok. :)) Mevcut wedb sitem :www.haylazmelek.com