Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Adamın hiç bi bilgisini almadınmı gb leri vermeden önce :S
kardes benım bugun konustukya areste alcaktım kardes ınternet uzerındemkını ıptal ettrıdım elımle ptt aracılıyla gonderdım ok?
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Adamın hiç bi bilgisini almadınmı gb leri vermeden önce :S
Eğer öyleyse işi zor.
modlara sıkayet vetım we msn konustuklarımız hala duruyo bastan sonra kadar o adamı ben rahat bırakırmıyım
char acacam logosta
takıldıgın siteyı kötülemek istemem ama oraya takılan adamların ÇOGU düzenbaz dolandırıcıdır
kardes benım orda sadece 1 mesajım war bu gun sadece gırdım
valla takas gb işlerinde alcaksın ev ve cep telefonunu vermeden önce arayacaksın eğer o çıkarsa tmmdır.takas etçeksin yada gbleri verceksin.seni dolandırdıysa hergün arayacaksın o telefonları rahat bırakmıcaksın bak ozaman nasıl ödeyecek.
ıste son 15 gb kaldı logosta bıde dıeste dual +8 shard ,, bu gun sınırlı dıılım +8 shard bastım :D
sabah sabah :D
geçmiş olsun konuyu up lıyalımda görsün herkes böle bi hataya düşmesin
Bisi sorcam son resimde 1 milyar wermisin ustunde hala 1.3 milyar kalmis.En fazla 2.1 milyar tasınmıyo mu ustte yoqsa ben mi yanlış biliyorum ?
up
quote:
Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM
Bisi sorcam son resimde 1 milyar wermisin ustunde hala 1.3 milyar kalmis.En fazla 2.1 milyar tasınmıyo mu ustte yoqsa ben mi yanlış biliyorum ?
Byler buna cvp werir msniz ?
dupe :D
o 1mılyon :D
quote:
quote:
üstünde 1 milyon var coins var dikkatli, bak
quote:
quote:
Dikkatli bakarsan 1 milyar vermiş.. Üstünde kalan 1milyon..
quote:
Orjinalden alıntı: ImTheBoss
quote:
quote:
üstünde 1 milyon var coins var dikkatli, bak
gercektende öyleymiş. tam dikkatli bakmadım pardon
Bende zamanında para vermiştim gb alcaktım bir mod gb satıyordu sonrasında birsürü olay oldu gb yi alamadım mod halen devam ediyor görevine elimde msn kayıtları vs.. sitedeki ilan ss si herşeyi vardı o kadar kızmıştımki mahkeme yoluna bile gidecektim son anda site sahibinin bir özürü ile yumuşamıştım ne gb yi istedim nede paramı öylece kapandı mevzu gerek yok böyle işlere tanıdıkdan alacaksın gb yi bunlar gibi ticaret yapandan değil gerçi yaptıklarına ticaret denmiyor ya resmen HIRSIZLIK.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme