Şimdi Ara

E11 Kasaya karşı antipati var neden se! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
29.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utkucay

aslında önemli bir noktayı atlıyoruz.

e11 kasada abs'li bulanabiliyor. bizim ae101 kasalarda abs yok (special hariç), abs olmadığı gibi frenlerinin çabuk kilitlenme gibi bir sorunu var. bu durum oldukça tehlikeli. bir kaza oluşması anında arabanın frenlerine yüklendiğinizde arabayı pek durdurmak mümkün olmaz diye düşünüyorum. kilitlenmiş lastiklerle uzun süre kayarsınız. tabi tehlike anında frenleri pompalamak aklınıza gelirse biraz daha şanslısınız.
    dolasıyla sırf abs'den dolayı bile e11 almak lazım. üstelik e11'in ae101'e göre bir sürü artısı vardır.

e11'in tutulmamasının tek nedeni TİPİdir. dünyada araçların en çok satın alınma nedeni tipidir. Türkiyede megane'nın bu kadar çok satılmasını sağlayan faktör tipdir. üstelik megane çok sorunlu bi araçtır.
    e11 tipinden dolayı kısa süreli üretilip hemen makyaj görmüştür. bu da bu durumu ispatlar

edit:imla

Bilgili insan kendisini belli ediyor.

• bende arabayı almadan önce servise sordum + sını - sini

adam bi defa yeni araba dedi abs si kliması 2 hava yastıgı var dedi diğerlerinde yok dedi (diğerleri:ae101ler) güvenlik ve konfor açısından ben 2001 vvti alırdım dedi

bence de çok mantıklı gibi geldi ve arastırdım 2001 1.4 vvti aldım mutluyum menunum
  • hiç arkanıza bakmayın kullanın güzel araçlarınızı
  • bayagi arastirdim 11500 99 klimali 1.3 terra aldim
    7.500 e var falan diyordu arkadasin biri
    corolla gorunumlu sahin olmasin 94 model falan
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BEN DE YENİ TOYOTACI OLANLARDANIM. BENDE YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE 99 MODEL TOYOTA COROLLA 1.3 TERRA ALDIM. 10900 TLYE ALDIM. SİZCE FİYAT NASIL. 110000 KMDE VE HİÇ BİR DEĞİŞENİ YOK. AMA ARABA ÇOK HOŞUMA GİTTİ. ÇOK MEMNUNUM. İYİ Kİ TOYOTA ALMIŞIM. BU KONUYA BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERİRSENİZ COROLLA SAHİPLERİ DAHA İYİ OLUR.
  • İŞTE ARABA BUDUR

E11 Kasaya karşı antipati var neden se!

ve bu da benim toyotam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirçelik -- 25 Nisan 2009; 17:33:27 >

• Maaşallah, sizinki daha iyi bence gıcır gıcır Değerini bilmek buna denir herhalde
  • 99-02 arası corollaların beygirleri kaçtır acaba
    bilgisi olanlar yardımcı olabılırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Maaşallah, sizinki daha iyi bence gıcır gıcır Değerini bilmek buna denir herhalde

sağol dostum

@postacitr 2001 corolla sol spc ler 110 bg dir.
  • İşte gerçek efsane diye buna derler...
    quote:

Orjinalden alıntı: demirçelik

İŞTE ARABA BUDUR

ve bu da benim toyotam

• arkadaşalr bende bugün aldım 97 hp 1.4 ama endişelerim var 1.4 olması
  • siz arabanıza iyi bakmışsınız parçacılarda varmıdır bilirsiniz şimdi şuraya bi parça arıyorum
    http://img20.imageshack.us/i/big14702919053.jpg/][simage]http://img20.imageshack.us/img20/1094/big14702919053.th.jpg
  • efsane kasa efsane kasa dıye tutturup yuvarlak far corollaya yapılan kötülemelere hiçmi hiç katılmıyorum..ilk sayfalarda arkadasın bıtanesı ıgrenç diye bir tabir kullanmışş.bu hiç hoşuma gıtmedı.bıkere toyota seven bır ınsan bu tabırı kullanmamalı.toyota iğrenç araba yapmaz.tepeden tırnağa kalitedir toyota...ben tyotanın hiç bir markasına iğrenç gibi bir kelime kullanmam.bende 99 yuvarlak far corolla var.1 senedır kullanoyorum ve her türlü çok memnunu.gerek yol tutuşu gerek sağlamlığıyla ve guvenlıgıyle 10 numara bır araç.ayrıca görüntüsüyle alakalıda hiç bir memnunıyetsızlıgımde yok...bu modellere karsı antıpatısı olupta sevıyesızce buraya yazan arkadaslar ıkı kere dusunsunler.kötüledıklerı araba toyotadır..
  • Kesinlikle sana katılıyorum ama yuvarlak farlar bıraz tıpten kaybedıo ama onlardada vvt-i olsa super oldurdu bızdede 2001 sol var. Ayrıca 2009ve 2010 modellerı 2000-2002 arası modellerden daha tıpsız daha dorusu bnm hosuma gıtmıyor ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞLMADIĞI için bişi demek zor...
  • merabalar arkadaslar:
    ya ben 1300cc corolla 99 terra aldım benim yemin ederimki 96 model xli m de vardı climasıda vardı.
    ama o kadar yorum yapılmıski ben şaşırdım ya rampalarda (1.5 vites ) çekmeme sorunu dısında.
    benim arabam altındır.
    abs var
    hava yastıgı 2 adet
    clima
    döşemeler kumaş
    direksiyon hidrolik

yakıt olayıysa inancınız olsun xli toyotam 20 lirayla 80 km yapamıyordum genelde. hatta sinirlendigimden bazen sadece benzin kullanıyordum:( sıralı deyil ama )
    terra ise 20 liraya climada açık yine şehir içi 92 km yapıyorum.

kısaca rampalar olmazsa bu konforda arabaya binilmezmi.
    k.deniz veya dag tepede yaşayanlar için bişi demem.
    2. vitesle agrı dagına çık hareret yine kımıldamaz .
    yani o kadar absürt yorumlar yapılıyorki hayretsiniz.
    şahine 8 bin tl veriliyorken bu konfordaki arabaya 10 bin 11 bin çokmu.
    kral araba deyil ama efsaneden iyidir yemin ederim bir dahada alsam ben yine efsane almam.
    siz abs nin keyfini bilmiyonuz daha.

kim ne yapar eskiyi be yutrmayın insanlara satmaya bakın model yükseltin bence hatta babamın 2009 una binince araba buymus diyorum .
    ama siz hala eski abs yok.
    clima yok.
    hava yastıgı olmayan arabaya milleti gaza veriyonuz yazık sizlere.
    zaten hız sınırı bile var ne yapacan radar cezası 230 lira deyilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: aram21

merabalar arkadaslar:
    ya ben 1300cc corolla 99 terra aldım benim yemin ederimki 96 model xli m de vardı climasıda vardı.
    ama o kadar yorum yapılmıski ben şaşırdım ya rampalarda (1.5 vites ) çekmeme sorunu dısında.
    benim arabam altındır.
    abs var
    hava yastıgı 2 adet
    clima
    döşemeler kumaş
    direksiyon hidrolik

yakıt olayıysa inancınız olsun xli toyotam 20 lirayla 80 km yapamıyordum genelde. hatta sinirlendigimden bazen sadece benzin kullanıyordum:( sıralı deyil ama )
    terra ise 20 liraya climada açık yine şehir içi 92 km yapıyorum.

kısaca rampalar olmazsa bu konforda arabaya binilmezmi.
    k.deniz veya dag tepede yaşayanlar için bişi demem.
    2. vitesle agrı dagına çık hareret yine kımıldamaz .
    yani o kadar absürt yorumlar yapılıyorki hayretsiniz.
    şahine 8 bin tl veriliyorken bu konfordaki arabaya 10 bin 11 bin çokmu.
    kral araba deyil ama efsaneden iyidir yemin ederim bir dahada alsam ben yine efsane almam.
    siz abs nin keyfini bilmiyonuz daha.

kim ne yapar eskiyi be yutrmayın insanlara satmaya bakın model yükseltin bence hatta babamın 2009 una binince araba buymus diyorum .
    ama siz hala eski abs yok.
    clima yok.
    hava yastıgı olmayan arabaya milleti gaza veriyonuz yazık sizlere.
    zaten hız sınırı bile var ne yapacan radar cezası 230 lira deyilmi
    bu sözlerin altına imzamı atarım ancak yakıs konusunda dahada az yakabılır araban.aynı model ve özelliklere sahıp aracı kullanıyoruz 20 tl lık gazla o yazdıgın rakamdan 15 km dahja fazla gıdebılırsın gazını bı ayarlat derım ben yınede

• dostum ben bayramda 600 km yaptım şehirler arası tam 85 lira yakıt yaktım. ful yaptım birde başladıgım yere gelince fulledim 100 kmsi şehir içiydi gittigim yerlerde dolastım şehir içi köy yollarıydı diyer 500 km sadece şehirler arası uzunyol 120 altına düşmedim 150 yi hiç geçmedim sonuçta 85 lira yaktım. bilmem artık sonucunu.
    birde bişi diyecem lpgnin baglandıgı ana parça varya metalden parça deliniyorya hani adı aklımda deyil ama.
    o parçadan terleme yapıyor sanırım hava kaçırıyorda ne yapabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

İŞTE ARABA BUDUR

ve bu da benim toyotam

getırsın yanına 2001 astrayı focusu escordu hangısı ıyı duruyormuş bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

geçen ay pazarda bi tane vardı 7500 lira en düşük donanım lineaydı sanırım kazalı olup olmadığına bakmadım.ikincisi 12-13 bin liraya 98-99 model lagunalar vectralar varken bu arabaya kesinlikle para vermem.2000 motor manda kasa vectra cd nin yanından bile geçemez bu araba.98 efsane kasa corollayı üzerine satılık yaz bırak evin önüne 1 haftada satarsın ama bu e11 kasayı satmak için baya bi uğraşırsın.arabanızı ne kadar sevsenizde gerçek bu.

beyinsiz herif linea en düşük donanım olanı del bi kere bilmiyon anca sallıyon salla bakalım nereye kadar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.