Şimdi Ara

E2 mi W810i mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ak-rap

dostum ne kadar iyi olursa olsun sesi..

gercek ipodla yarisamaz..

millet mp3 calari ayri aliyo ki bir bildikleri var.. Adam gibi kulaklikla iPod alir goturur ipod yazilimi ise farketmez bu isin cipi falan bi suru isi var..
  • evet gerçekten çok karmaşık bi durum ilk bende w810 diyodum ama rockr e2 ye baktım
    bi yanda 240x320 ekran ve çok kaliteli bir yandan işlemci hızı bir yandan yüksek ve kaliteli ses ama öbür taraftada 2megapixsel kamera oto focus ve macro var valla bilmem ama benim elime para geçse ben e2 alırım ben kamera kullanmam sadece rap müzik o yüzzden müik konusunda e2 daha iyi diye düşünüyorum
    kendi düşüncem
  • tabi ki E2

@ULUC, mesajları iyi oku ben İpodu karıştırmadım. Tabi ki İpod un sesi daha farklı
  • E2 .
  • Arkadaşlar 3-4 aydır E2 kullanıyorum.İnanın manyak sesi var bu aletin,ben buna bide cx300 kulaklık aldım süper ötesi oldu.Tercih sizin tabii ama 810 bu telefonun yanında sönük kalır
  • Çoğunluk E2'den yana
  • Kesinlikle! SE w810
  • gerçekten hangisini tercih edeceğin biraz zor 2sinide kullanmış biri doğru cevabı verecektir
    ama insana göre değişir kamera önemli değilse e2 ama kamera işin içine girince w810
    ama bence her türlü e2
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

ekran,hoparlör ses çıkışında e2 daha iyidir ama diğer yönlerde w810i

iyi düşün
    306(306 diye biliyorum) mhz işlemcisiyle E2 en hzlı telefonlardan biridir. W810i ile mukayyese bile edilemez
    kulaklık ses kalitesi ve ses çkışı olarak bariz E2 iyidir. Ayrıca standart jack girişi var
    Linux işletim sistemi var. W810i java
    DVİX dosyalarnı E2 açabiliyor. W810i büyük MPEG4leri bile açamyor bırak DVİX'i
    malzeme kalitesi E2 en iyi telefonlardan biridir. W810i ile mukayyese bile edilemez
    AD2p ve ID3 tag desteği E2 de var. W810i'de yok
    vs...

kabataslak yorum yapma

bi acoustikle 6233 bile bastırılabildiine göre e2 kimmiş hoparlörde

• @aNLcLK_1905 yazdığını görmüyorsun herhalde. W810i'nin hoparlörü ne ayar yapılırsa yapılsın ne yazılım yüklenirse yüklendisn asla 6233 kadar yüksek ve kaliteli olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 1 Mayıs 2007; 18:59:08 >
  • bence w810i batarya ömrü kamera kalitesi ses bence yeterli sonuçta telefon alıyorsuz ses sistemi değil
  • E2 AYNI KURBAĞAYA BEZİO W810İ
  • quote:

İpodlarla rahat yarışabilir.

burda demissin duzelteyim dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

quote:

İpodlarla rahat yarışabilir.

burda demissin duzelteyim dedim..

motorola ve apple ortak çalışması sonucu dünyanın ilk 3d ses özellikli telefonu e398 tanıtıldı. telefonda apple itunes yazılımı kullanıldı. e398 o gün bile ipod kadar işlevsel bi cihazdı. ipod u çekici kılan inanın bana o dönebilen kullanım rahatlığı sağlayan tekerlekmidir nedir o zımpırtısı..

hele hele rokr e2 ipod falan bi çok medya oynatıcıyı solda sıfır bırakacak detaylı ayar pencereleri , kullanım kolaylığı sağlayan kısayolları..vb gibi özellikleriyle ipod kadar kullanışlı bi cihaz.

w810 ve rokr e2 aynı fiyatta satılsaydı rokr e2 alırdım ancak şuanda 460 liraya kadar düşen fiyatıyla w810 daha zazip. e2 alacaklar bi iki beklese ii olur..

• e2'de 450-550 arası bir fiyattan satılıyor...
  • e2 haziranın ortalarına doğru ne kadar olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

e2'de 450-550 arası bir fiyattan satılıyor...

eğer 450/ worldcard 12 taksit

bu şekilde bulursam, kendime hemen bi rokr e2 alacam , hani nerde ?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Mayıs 2007; 17:18:14 >
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Aralık 2011; 21:55:17 >
  • E2 zaten N91'den sonra en iyi ses
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.