Şimdi Ara

E2 mi W810i mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e2 özellkli telefonda nasıl bi tipo yapmışlar anlamadm yumurta gibi tipten çok kaybedio bizde millet olarak şeklciyz bence w810:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

eğer 450/ worldcard 12 taksit

bu şekilde bulursam, kendime hemen bi rokr e2 alacam , hani nerde ?!?

izmit carrefour'da bir dükkan 500/12'ye veriyordu. daha ucuzada bulunabilir...

bu arada konu ile ilgili fikrimide belirteyim...: kesinlikle e2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 5 Mayıs 2007; 11:50:45 >
  • W810İ fotoğraf çekimlerinde daha iyi ama başka daha iyi yanı yok gibi görünüyor....

Ben K750İ kullandım şimdi ise E2 almayı düşünüyorum....
  • E2 TARTIŞMASIZ cepten internete gir opera hatmeil sayesinde %70 diyerlerinden daha ucuzdur.wma,gibi her telefonun açamadıgı formatları açar vıdeo olarak hepsini açar (güncellersen)ekran varolanların en iyisidir ..sharpscreen3 teknolojisi.ses mükemmel özellikle gürültüsüz yerlerde en küçük enstürman seslerini bile duyabilirsin .foto.. cep için yeterli gün ışıgında moto dan iyi çeken marka bence yok pili ideal 810 a göre onca artısı var elbette ondan az gidecek ki bu bir gün ancak.Şekline laf edenler bende ilk önce öyle düşündüm ta ki canlı olarak görene kadar .insan dönüp dönüp tekrar bakıyor
  • Aynı karmaşayı ben de yaşıyorum. E2'nin cazip fiyatı beni cezbediyor. Ama w810'un da foto kalitesi var. Ama benim için müzik önemlidir. Sanırım E2 alacağım.
    Herkeste olmayan bir telefon olması da benim için ayrı bir artı
  • dostum 2 telde kalas gibi büyük anca çantada taşırsın 3110 dan ve noki ürünlerinden şaşma genel olarak forumlara bakıyorum çoğu tel satıcısı yada gizli belli etmiyor kendini, hepsi elinde kalan modelleri gazlıyor buraya aldanmayın ne w810i nede motor 5 para etmez yazık paranıza !! 3110 ve 6300 şuan yok satıyor 5 tane yerde bulamadım teli ama bulucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 4 Ekim 2007; 15:53:37 >
  • Nokia 3110'u teknik açıdan iki ürünle de kıyaslamak doğru olmaz. Ayrıca lütfen başkalarının yanılmaması açısından daha objektif yorumlarda bulunalım.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 5 Ekim 2007; 15:57:08 >
  • şimdi inceledim tanıtım videosunu yeni bir tel LG KE500 modeli var bide ona bak derim lg iyi atılımlar yapıyor
  • Hocam yardımların ve önerilerin için teşekkürler ama yeni bir telefon alacağım zaman Nokia her zaman en son tercihim olur

quote:

Orjinalden alıntı: reddes

dostum 2 telde kalas gibi büyük anca çantada taşırsın 3110 dan ve noki ürünlerinden şaşma genel olarak forumlara bakıyorum çoğu tel satıcısı yada gizli belli etmiyor kendini, hepsi elinde kalan modelleri gazlıyor buraya aldanmayın ne w810i nede motor 5 para etmez yazık paranıza !! 3110 ve 6300 şuan yok satıyor 5 tane yerde bulamadım teli ama bulucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 4 Ekim 2007; 16:33:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Hocam yardımların ve önerilerin için teşekkürler ama yeni bir telefon alacağım zaman Nokia her zaman en son tercihim olur

quote:

dostum 2 telde kalas gibi büyük anca çantada taşırsın 3110 dan ve noki ürünlerinden şaşma genel olarak forumlara bakıyorum çoğu tel satıcısı yada gizli belli etmiyor kendini, hepsi elinde kalan modelleri gazlıyor buraya aldanmayın ne w810i nede motor 5 para etmez yazık paranıza !! 3110 ve 6300 şuan yok satıyor 5 tane yerde bulamadım teli ama bulucam

sebep? farklı veya sıradışımı olmak nedir?

• Yo kesinlikle farklı veya sıradışı olmak için değil. Az da olsa Nokia'nın da sıradışı modelleri var (N91 gibi, halen unutamadığım en güzel telefonlarımdan biridir )
    Ama Nokia'nın telefonları bana sanki aynı kalıptan çıkmış gibi geliyor. Ne bileyim bir modelin tuş takımını değiştiriyor, yanına "i" koyuyor, v.s. Ama genel olarak hep aynı çizgide telefonlar. Ne bileyim işte Nokia bana ben çekici gelmiyor.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Hocam yardımların ve önerilerin için teşekkürler ama yeni bir telefon alacağım zaman Nokia her zaman en son tercihim olur

quote:

sebep? farklı veya sıradışımı olmak nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

ben ne dedim ki şimdi

• quote:

3110 ne alaka
    Ve bu tür konuları up'layarak topic kirliliği yaratma lütfen kardeş

• Boşver @Mujim kardeş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.