Şimdi Ara

E2140 OC 1.6@3.4 80$ Yenisi 3.5 :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemciler ve revizyonları hakkında ayrıntılı bilgiler için buraya bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_15796816/tm.htm
    İşlemcinin hangi revizyona (stepping) sahip olduğunu kutusundan ve üzerinde yazan koddan anlayabilirsiniz. Yukarıda verdiğim linkte bunu ayrıntılı olarak anlatıyorum zaten. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar yukarıdaki linki ziyaret etmeliler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0m3r

He birde bazı forumlarda E2140 4ghz yapanlar varmış. Tamamen photoshoptur. Hele hele L2 revizyonunda 3ghz bıosu gorsun öpsünde başına koysun. İnanmayın böyle şeylere.

evet gabak gibi belli photoshop olduğu yazı fontu ve renginden
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

İşlemciler ve revizyonları hakkında ayrıntılı bilgiler için buraya bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_15796816/tm.htm
    İşlemcinin hangi revizyona (stepping) sahip olduğunu kutusundan ve üzerinde yazan koddan anlayabilirsiniz. Yukarıda verdiğim linkte bunu ayrıntılı olarak anlatıyorum zaten. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar yukarıdaki linki ziyaret etmeliler.

Cok sagol kardes, sayende bugün gidip kutuya bakarak gönül rahatlığı ile M0 revizyon E2140'ımı aldım. Tabi yanına da Asus P5K-SE aldım. Bakalım ben de sonuç ne olacak.

• bi konu actım forumdakı arkadaslara M0 ve L2 revızyonu tanıtmıs olduk emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :)
  • kardeş birde mümkünse 30 dakikacık bir orthos testi koysan 3500 mhz de
  • quote:

Orjinalden alıntı: _prozac_

kardeş birde mümkünse 30 dakikacık bir orthos testi koysan 3500 mhz de

Keşke :) orthosu acıorm 2.dakkada cossss :)
  • önemli olan orthos kardeş.stabil olmadıktan sonra pek bi işe yaramıyor benim e2160 3400mhz 3dmark2005 bitiriyor ama 20 dakika sonra orthosda hata veriyor.orthosda stabil kaldığı frekans kaç işlemcinin?
  • quote:

önemli olan orthos kardeş.stabil olmadıktan sonra pek bi işe yaramıyor benim e2160 3400mhz 3dmark2005 bitiriyor ama 20 dakika sonra orthosda hata veriyor.orthosda stabil kaldığı frekans kaç işlemcinin?

komiksin gerçekten :) orthoslamı anlıorsun stabil oldugunu?
    yuk altında sıcaklık 40derece normalde 20-25 derece. 3.5ghz de. kalkıp bana orthos dıorsun. pc ful acık. 24 saat. 1 kere reset atmadı. takılma yok. ramler 1066 da. şimdi sen bana bilgisayarın stabil değil diyorsun. Sence stabilmi?
  • quote:

bi konu actım forumdakı arkadaslara M0 ve L2 revızyonu tanıtmıs olduk emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Ben mi göremiyorum acaba? Ramlerin markası nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

quote:

bi konu actım forumdakı arkadaslara M0 ve L2 revızyonu tanıtmıs olduk emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Twinmoss
  • quote:

quote:

quote:

Twinmoss

Senin değerler nasıl oldu? OC olarak? p5kse ve M0 işlemcin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Twinmoss

Senin değerler nasıl oldu? OC olarak? p5kse ve M0 işlemcin?

Daha sistemi kurmadım, ramler yarın gelcek. Kurar kurmaz hemen sonuçları yazarım zaten.

Bir de GlacialTech MC5700 aldım, bakalım katkısı olacak mı?

http://www.pclabs.gen.tr/2006/02/06/glacialtechden-ust-seviye-sogutucular-5700mc-ve-7700mc/

55YTL yede 2.el 550Watt GlacialTech PSU aldım. Hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcon-etti -- 30 Ekim 2007; 13:28:12 >

• quote:

quote:

önemli olan orthos kardeş.stabil olmadıktan sonra pek bi işe yaramıyor benim e2160 3400mhz 3dmark2005 bitiriyor ama 20 dakika sonra orthosda hata veriyor.orthosda stabil kaldığı frekans kaç işlemcinin?

yuk altında sıcaklık 40derece normalde 20-25 derece. 3.5ghz de. kalkıp bana orthos dıorsun. pc ful acık. 24 saat. 1 kere reset atmadı. takılma yok. ramler 1066 da. şimdi sen bana bilgisayarın stabil değil diyorsun. Sence stabilmi?

komik olan sensin!evet orthosla anlıyorum makinanın stabil olup olmadığını!işi bilen herkes orthos a bakar bikaç saat orthos un blend stress test ine dayanamayan makina stabil sayılmaz!pc nin 24 saat açık olması bir anlam ifade etmez!yap orthos u koy ss i görelim stabilmi değilmi.

• aynı anakart işlemciden aldım fsb 360x7 yi geçemedim ram i düşük çalıştırdığım halde sanıyorum bios dan bişeyleri yanlış ayarlıyorum senin bios ayarlarını daha ayrıntılı yazarmısın mümkünse resimli zor olursada yazsan yeterli
  • quote:

quote:

quote:

komik olan sensin!evet orthosla anlıyorum makinanın stabil olup olmadığını!işi bilen herkes orthos a bakar bikaç saat orthos un blend stress test ine dayanamayan makina stabil sayılmaz!pc nin 24 saat açık olması bir anlam ifade etmez!yap orthos u koy ss i görelim stabilmi değilmi.

ya yazma kardeşm bişi ortos dıo hala lol

• quote:

Orjinalden alıntı: ruyesil

aynı anakart işlemciden aldım fsb 360x7 yi geçemedim ram i düşük çalıştırdığım halde sanıyorum bios dan bişeyleri yanlış ayarlıyorum senin bios ayarlarını daha ayrıntılı yazarmısın mümkünse resimli zor olursada yazsan yeterli

ramler kaclık onu bı sole. ayrıca ram timingler 5-5-5-15 frekans 100 400x8 c1e dısable et. 1.6 volt ver.

1.6 verınce korkma 1.6 voltaj yemıor. gene 1.4 verıor zararsız :) güvenebilirsin. ama ben anakartı bordu yakacam dıosn 0.4 voltla cok guzel yakılıor :d
  • çok saol yardımların için
    netten araştırırken ilginç sonuçlar gördüm L2 revizyon tavsiye edilmiyor ama 4ghz çalısan L2 revizyon 2140 var
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=242133
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya yazma kardeşm bişi ortos dıo hala lol

sanamı soracağım nereye yazıp yazamayacağımı!akıllı ol haddini bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 30 Ekim 2007; 22:49:47 >

• konuna başlatma cevap yazıp durma akıllı ol terbiyesizlik yapma!sana zekayı geri zekalıyı gösteririm!pm den yaz görüşelim!
  • guzel degerler bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.