işlemci max kaç fsb yapıyor acaba 435 de tıkandıysa bi anlamı yok m0 olmasının l2 lerdede 430 yapan çooook var
quote:
Orjinalden alıntı: DjiNN
işlemci max kaç fsb yapıyor acaba 435 de tıkandıysa bi anlamı yok m0 olmasının l2 lerdede 430 yapan çooook var
450 e cıktık. 3.6ghz yanı. sonrasını saglam sogutucu ve gereklı elektrıkle belki 4ghz cıkabılırız. Ama L2 revizyonlu bir 2140 da bırak 4ghz 3 ghz bıosu gorsun öpsünde başına koysun :) valla ıslemcı 1.6 ben %120 oc yapmsım bu bana fzlasıyla yetıor. dedıgın gıbı l2 revzyonda 430 yapan cok demıssın %120 oc yapabılen bence daha onemlı dıye dusunuorm
Ben de senden gaza gelip aynı anakart ve işlemciyi aldım. 3.2lere falan çıktı, daha sonrasında windows açılmadı. Ama süper overclock oluyor her halükarda.
Şu anda voltaj arttırmadan, fanı da 900rpm de döndürerek (stock fan oldukça sessiz oluyor bu halde) 2.56GHz de kullanıyom, cok memnunum valla. Sana da tesekkür borcluyum, sagolasin.
bios dan auto olan jumper yada cpu seceneklerı olması laızm snaırım manuel e getır 200 olan fsb 400 yap sorunsuz 3200 de çalısır eger super pı de hata alıyorsan 0,3 yada 0,5 artır volatjı herşey duzelır ben ram lere bıle dokunmadım [simage]http://img206.imageshack.us/img206/7255/alpere2140dhzy0.jpg [/simage]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme