Bildirim
E2160 günlük kullanım için max kaç volt verebilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O sana kalmış bi olay.. Kaç yapmak istioun? 3.0 ve üstü için 1.4-1.5V arası uygun olur... -
3.0 ghz de zaten voltaj vermeden çıktı stabile şekilde ben aslında 3.4 filan yapmak istiyorum stok fanla çıkarmı bu kadar -
zaten 3.0 dan sonra bir anda voltaj isteği artıyor e2160 ın biostan 1.45 vererek 3200 full stabil kullandım şimdi biostan 1.47 vererek 3300 full stabil kullanıyorum tabi biraz düşüyor windows girince volt şuan baktım 1.44 görünüyor (vdrop olayı yani)...... -
günlük kullanım için stok fan varken 1,5v tan fazla vermeyin -
ısınmasıyla ilgili bu durum... ancak stok fanla 1.45-1.5 ten fazla vermeyin günlük kullanım için. -
1.4v verdim 3.2ghz de 3saat ORTHOS yaptım max 70c gördü ortalama 66 68 arası stok fanla daha fazla gitmez galiba çok ısınıyor bide arkadaşlar işlemci fanı hep aynı hızda dönüyor 1350000rpm p35 ds3r rev2.1 var ne yaptıysam fan hızı yükselmiyor speedfan bıos vs denedim olmuyor direk bağlarsam devamlı son devirde dönermi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: N@Name
1.4v verdim 3.2ghz de 3saat ORTHOS yaptım max 70c gördü ortalama 66 68 arası stok fanla daha fazla gitmez galiba çok ısınıyor bide arkadaşlar işlemci fanı hep aynı hızda dönüyor 1350000rpm p35 ds3r rev2.1 var ne yaptıysam fan hızı yükselmiyor speedfan bıos vs denedim olmuyor direk bağlarsam devamlı son devirde dönermi ?
Dostum 1350Rpm Demek İstdin Heralde
Anakartın Nedir Asus İse Hardware Bölümüne Gir Biosta Cpu Fan Controlu Kapa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 30 Mart 2008; 17:35:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ylpc
quote:
Orjinalden alıntı: N@Name
1.4v verdim 3.2ghz de 3saat ORTHOS yaptım max 70c gördü ortalama 66 68 arası stok fanla daha fazla gitmez galiba çok ısınıyor bide arkadaşlar işlemci fanı hep aynı hızda dönüyor 1350000rpm p35 ds3r rev2.1 var ne yaptıysam fan hızı yükselmiyor speedfan bıos vs denedim olmuyor direk bağlarsam devamlı son devirde dönermi ?
Dostum 1350Rpm Demek İstdin Heralde
Anakartın Nedir Asus İse Hardware Bölümüne Gir Biosta Cpu Fan Controlu Kapa
yazdım ama görmedin galiba :) speedfanda 1350000rpm gösteriyordu bende öyle yazdım1350Rpm yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X