arkadaslar samsung e250 telefonumda konusurken sanki tusa basarsınız da karsıya tus sesi gider ya öyle bir ses ara ara duyuluyor karsı taraftan,konustugum insanlar tusa mı basıyorsun diyorlar ben tusa basmıyorum ama karsıya oyle bir ses gidyormus ben duymuyorum kendi telefonumda.tusa basma sesi kadar yuksek deil ama o tarz bir ses genelde karsı tarafa gidiyor bu sorun neden oluyoır acaba?yardımcı olursanız sevinirim.telefonu garantiye verecegim olmazsa
quote:
Orjinalden alıntı: drdarkboy
arkadaslar samsung e250 telefonumda konusurken sanki tusa basarsınız da karsıya tus sesi gider ya öyle bir ses ara ara duyuluyor karsı taraftan,konustugum insanlar tusa mı basıyorsun diyorlar ben tusa basmıyorum ama karsıya oyle bir ses gidyormus ben duymuyorum kendi telefonumda.tusa basma sesi kadar yuksek deil ama o tarz bir ses genelde karsı tarafa gidiyor bu sorun neden oluyoır acaba?yardımcı olursanız sevinirim.telefonu garantiye verecegim olmazsa
AYARLARDAN EK AYARLARDAN DAKİKA UYARICIYI AÇIK KONUMA GETİRMİŞ OLABİLİRSİN.HER DAKİKADA SES VERİR O ZAMAN KONTROL ET
dakika uyarıcı kapalı,aslında bu acık olsa bile bu telefon kullanıcısı için gecerlidir karsı tarafa bu ses gitmez.neyse bu ozellik kapalı dedigim gibi,yardımcı olun bana
Servise bir göster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme