Şimdi Ara

E250 mi W200İ mi acil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkesin elinde bir e250 var w200i daha iyi olacaktır.
  • Ekran büyüklüğü, bluetooth ve EDGE gibi özelliklere önem vermiyorsan Sony Ericsson W200i'yi düşünebilirsin.
  • w200i bencede bende öyle bişey almayı planlıyorum
  • orası beni ve bu teli tercih edip kullananları bağlar demedim ki özelliği süper,üstüne su dökecek tel yok sadece tipi diğer telden daha güzel dedim
    benim görüşüm budur

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

e250 fena bi tel değil, tipi de çok güzel..

tiple olmuyo bu işler

• w200i'de video kaydı yaparken, E250'de olduğu gibi telefon hafızasına mı kaydediyor yoksa direkt olarak hafıza kartına mı?
  • bu yazılanları okuduktan sonra artık kesinlikle w200 alacağıma karar verdim..yemişim bluetooth u falan..benim için rdsli radyo ve mp3 çalım kalitesi mühim..bluetoothla kız araklayan biride değilim

o zaman kararım verilmiştir w200i alıyorum..sağolun varolun yorumlar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

e250 öneririm ses dışında iyidir.

ve de şarj dışında...

ve malzeme dışında

ve kızaklı olmasının dışında..

Kızaklı olması sence kötü bir özellik mi?

• arkadaş neticede kızaklı ya.şak dese bozulacağı tutsa yandın..ben hiç güvenmem o tarz telefonlara kapaklı x210 u bile üstüne titriyorum bozulmasın diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktaysar

arkadaşım ben hala anlayamadım yani siteleri biliyorsun gir binlerce tema oyun resim vs. vs istemediğin ne varsa usb ile at :S ne bileyim ya şaşırıyorum bence hiç gerek yok anca işte ayda yılda bir arkadaşından bişey almak istersin ozaman ah keşke olsaydı diyebilirsin bunun dışında bluetooth hayranıyım işe yaramasa da seviyorum diyosan ne diyeyim.sen her oyunu temayı vs bluetoothla atıyosan zaten seninkide biraz gariplik

Doğru söze ne denir ki

bi yandan bakıyorum lazımda olabilir yoqsa hiçte lazım olmayabilir ama ben blututum olsada kimseden bişi almam kendime özel daha iyi
    hem e 250 d900e benzediği için gasp olayı daha fazla olcak gibime gelio hele ist oturuyorsanız. BLUTUT(yanlış) İÇİN 85-90 ytl fazla para vermek bence akıl karı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FraT_ -- 5 Eylül 2007; 1:18:00 >

• e250 diğer akranları gibi üstüne basılıpta ezilmiş telefon görüntüsünde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.