Şimdi Ara

E250 mi W200İ mi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar bu 2 tlf arasındqa kaldım sizce hangisi daha iyi
    ben sunları biliyom 250 de videp kayıtı 5 er dk lık şekilde yapılıyormuş yani bi görüntüyü en fazla 5 dk cekiyosun sonra onları birleştiriyomuşun bide kapağı çok hassasmış ufak bi darbede kırılırmış w200i de tasarımı daha güsel daha dayanıklı ama Bluetooth yok sizce hangisini almalıyım kullananlar cvp verirse daha iyi our hangisinin servisi daha iyi parça olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murudo -- 9 Ağustos 2007; 11:24:59 >

• e250 arkadaşımda var ve hep inceliyorum

-Ekranı geniş olması güzel
    -ses kalitesi olarak çok kötü.
    -Kamerası VGA olmasına rağmen güzel çekiyo

fiyatı:270 ytl

w200i yok ama forumda okuduğuma göre bilgi verecem ve w700 kullandığım için

-Çözünürlük e250 ile aynı (128x160) ama daha küçük ekranı var
    -Ses kalitesi mutlaka süperdir.Walkman telefon......
    -Daha uzun şarj süresi

fiyatı:210 ytl

şimdi tek eksiği bluetooth un olmaması.ama bence sorun değil.Çünkü usb kabloyla tele müzik,resim vb aktarabilirsin.

W200 AL.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spears

e250 arkadaşımda var ve hep inceliyorum

-Ekranı geniş olması güzel
    -ses kalitesi olarak çok kötü.
    -Kamerası VGA olmasına rağmen güzel çekiyo

fiyatı:270 ytl

w200i yok ama forumda okuduğuma göre bilgi verecem ve w700 kullandığım için

-Çözünürlük e250 ile aynı (128x160) ama daha küçük ekranı var
    -Ses kalitesi mutlaka süperdir.Walkman telefon......
    -Daha uzun şarj süresi

fiyatı:210 ytl

şimdi tek eksiği bluetooth un olmaması.ama bence sorun değil.Çünkü usb kabloyla tele müzik,resim vb aktarabilirsin.

W200 AL.......
    e250 öneririm ses dışında iyidir.

• e250 daha iyi w200i de bluetooth yok sonra alınca pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Carroll

e250 daha iyi w200i de bluetooth yok sonra alınca pişman olursun
    w200i kullanıyorum ses beklenmeyenden iyi tam anlamıyla walkman. bende kararsızlar arasındaydım dün aldım w200i. e250 yide elime aldım alışveriş yaparken; şık bir telefon lakin gerek şarj süresinin kısa oluşu gerekse ses mevzuu bluetooth u olmamasına karşın w200i yi benim seçimimde ön plana çıkardı. Tasarım (gösteriş) açısından üretilmiş bir tlefon bence e250 ve hakikaten görsel açıdan da bunu başarmış. Lakin içi beni yakar dışı seni misali....
    Tüm bunların yanında fiyat açısından da w200i ön planda bence; ayrıca tasarıö tasarım diyorum ama w200inin de tipi e250 kadar olmasada fena değil (hani w200i e250 tasarımında olsaydı fiyatı ne olurdu diyede merak ederim); zevk mevzuu tabii yinede

NOT: Geçen günlerde samsung yetkilileri türkiye de mağaza açılışına gelmişlerdi. Söyledikleri türk insanının tasarıma önem vermesinden ötürü ürünlerinde tasarımı ön plana çıkardıkları ve bu şekilde üretim sistemlerini sürdürecekleriydi.. Bu stratejileride fikir verir umarım..

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 10 Ağustos 2007; 22:25:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sed22

w200i kullanıyorum ses beklenmeyenden iyi tam anlamıyla walkman. bende kararsızlar arasındaydım dün aldım w200i. e250 yide elime aldım alışveriş yaparken; şık bir telefon lakin gerek şarj süresinin kısa oluşu gerekse ses mevzuu bluetooth u olmamasına karşın w200i yi benim seçimimde ön plana çıkardı. Tasarım (gösteriş) açısından üretilmiş bir tlefon bence e250 ve hakikaten görsel açıdan da bunu başarmış. Lakin içi beni yakar dışı seni misali....
    Tüm bunların yanında fiyat açısından da w200i ön planda bence; ayrıca tasarıö tasarım diyorum ama w200inin de tipi e250 kadar olmasada fena değil (hani w200i e250 tasarımında olsaydı fiyatı ne olurdu diyede merak ederim); zevk mevzuu tabii yinede

NOT: Geçen günlerde samsung yetkilileri türkiye de mağaza açılışına gelmişlerdi. Söyledikleri türk insanının tasarıma önem vermesinden ötürü ürünlerinde tasarımı ön plana çıkardıkları ve bu şekilde üretim sistemlerini sürdürecekleriydi.. Bu stratejileride fikir verir umarım..

Saygılar.

Alıntıları Göster
    ence e250 ama w20 de kötü değildir bence e250 ilerde çok pişman olursun bluetoothlu bir cihaz almadığn için

• E250'mi....neyse..
    Ses kötü
    kamera kötü
    malzeme kötü
    şarj problemi ve ısınma problemi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

E250'mi....neyse..
    Ses kötü
    kamera kötü
    malzeme kötü
    şarj problemi ve ısınma problemi var
    Dış görünüş güzelliği görecelidir . ben mp3 ve radyo kalitesinin samsungu 2ye katlayacağını düşündüğümden w200i aldım.Ekran kaliteleri aynı AMA tema olayı çok farklılaştırıyor bunu gözardı etmeyin hep aynı ekran bir süre sonra çok sıkıyor ayrıca w200ün temaları çok hoş ve eklenebilir durumda.
    bilmiyorum yani usb varken bluetooth ne işe yarar neden bukadar önemsersiniz ki? ben şimdiye kadar hep bluetoothlu telefonlar kullanmama rağmen bu özelliğini 3 veya 4den fazla kullanmamışımdır.herkesin evinde bilgisayar yok diyorsanız cafeye de gidip ordan ne isterseniz yapabilirsiniz.ne için kullandığınızı merak ediyorum yazarmısınız bari öğrenmiş olayım? (arkadaşınızdan heveslendiğiniz bir-iki şarkı çekmek dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 10 Ağustos 2007; 22:08:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

Dış görünüş güzelliği görecelidir . ben mp3 ve radyo kalitesinin samsungu 2ye katlayacağını düşündüğümden w200i aldım.Ekran kaliteleri aynı AMA tema olayı çok farklılaştırıyor bunu gözardı etmeyin hep aynı ekran bir süre sonra çok sıkıyor ayrıca w200ün temaları çok hoş ve eklenebilir durumda.
    bilmiyorum yani usb varken bluetooth ne işe yarar neden bukadar önemsersiniz ki? ben şimdiye kadar hep bluetoothlu telefonlar kullanmama rağmen bu özelliğini 3 veya 4den fazla kullanmamışımdır.herkesin evinde bilgisayar yok diyorsanız cafeye de gidip ordan ne isterseniz yapabilirsiniz.ne için kullandığınızı merak ediyorum yazarmısınız bari öğrenmiş olayım? (arkadaşınızdan heveslendiğiniz bir-iki şarkı çekmek dışında)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oktaysar

şarkı çekebilirsin+resim tema video dosya program oyun vs vs herşeyi herkes ile paylaşa biliyorsun ama kızıl ötesi olursa illaki telefonlar dipdibe olmak zorunda ama bluetooth la en az 10m çekim alanı oluyor ve 10m nereye gidersen git çekiyor bazı telefonlarda bu 100m ye kadar çıkabiliyor o açıdan bence bluetooth'suz bir telefon almak susuz bir çöle benzer neden dersen telefonun en çok kullandığım özelliği de ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: safakkk_93

quote:

şarkı çekebilirsin+resim tema video dosya program oyun vs vs herşeyi herkes ile paylaşa biliyorsun ama kızıl ötesi olursa illaki telefonlar dipdibe olmak zorunda ama bluetooth la en az 10m çekim alanı oluyor ve 10m nereye gidersen git çekiyor bazı telefonlarda bu 100m ye kadar çıkabiliyor o açıdan bence bluetooth'suz bir telefon almak susuz bir çöle benzer neden dersen telefonun en çok kullandığım özelliği de ondan

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben hala anlayamadım yani siteleri biliyorsun gir binlerce tema oyun resim vs. vs istemediğin ne varsa usb ile at :S ne bileyim ya şaşırıyorum bence hiç gerek yok anca işte ayda yılda bir arkadaşından bişey almak istersin ozaman ah keşke olsaydı diyebilirsin bunun dışında bluetooth hayranıyım işe yaramasa da seviyorum diyosan ne diyeyim.sen her oyunu temayı vs bluetoothla atıyosan zaten seninkide biraz gariplik

• quote:

arkadaşım ben hala anlayamadım yani siteleri biliyorsun gir binlerce tema oyun resim vs. vs istemediğin ne varsa usb ile at :S ne bileyim ya şaşırıyorum bence hiç gerek yok anca işte ayda yılda bir arkadaşından bişey almak istersin ozaman ah keşke olsaydı diyebilirsin bunun dışında bluetooth hayranıyım işe yaramasa da seviyorum diyosan ne diyeyim.sen her oyunu temayı vs bluetoothla atıyosan zaten seninkide biraz gariplik

Alıntıları Göster
    W200i al, ses kalitesi daha iyi nede olsa Walkman, W810'daki aynı kalitede ses verir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hayır hayır bilgisayardan zaten usb yetiyor ama ben çok fazla arkadaşların telefonundan bişiler alıp yollayan birisi olduğum için illaki bana lazım o açıdan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: safakkk_93

quote:

hayır hayır bilgisayardan zaten usb yetiyor ama ben çok fazla arkadaşların telefonundan bişiler alıp yollayan birisi olduğum için illaki bana lazım o açıdan dedim

Alıntıları Göster
    Tasarım ve geniş ekran için e250
    Kullanım kolaylığı, konuşma süresi, müzik ön planda ise w200 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Tasarım ve geniş ekran için e250
    Kullanım kolaylığı, konuşma süresi, müzik ön planda ise w200 tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    e250 fena bi tel değil, tipi de çok güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrem80

Alıntıları Göster
    e 250 estetik bir telefon ama müzik için alacaksanız w200i
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrem80

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

tiple olmuyo bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

ve de şarj dışında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

ve de şarj dışında...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

ve de şarj dışında...

ve malzeme dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

quote:

ve de şarj dışında...

ve malzeme dışında

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

quote:

ve de şarj dışında...

ve malzeme dışında

ve kızaklı olmasının dışında..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

quote:

ve de şarj dışında...

ve malzeme dışında

ve kızaklı olmasının dışında..

Alıntıları Göster
    w200i daha iyi bir seçim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.